|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
KJS i rajdy która z was się ściga, która chce to robić
Szukam kobiet co mają benzynę zamiast krwi
![]() ![]() ![]() Która chętna na start ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: KJS i rajdy która z was się ściga, która chce to robić
Ja niestety się nie przyłączę (na razie). Dopiero od jakiegoś miesiąca zaczęłam jeździć codziennie samochodem, więc za wcześnie :P Poza tym nie mam swojego auta, dopiero nieśmiało spoglądam na oferty sprzedaży. Jednak chętnie czegoś bym się dowiedziała o wyścigach i jak to wygląda, jeśli znasz jakieś miejsce w internecie o tej tematyce dla żółtodziobów to podeślij, bo na razie oglądam wyścigi w tv i to jak nikt nie widzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jeśli jesteś z Małopolski to tuta możesz dowiedzieć się ciekawych rzeczy:
https://www.facebook.com/pages/Motor...955345?fref=ts https://www.facebook.com/amklimanowa?fref=ts |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja chętnie bym się dowiedziała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Słomczyn to puchar toru AK Rzemeslnik nie jest to KJS ale trzy odcinki ścigania. Uwaga tam polecam płytę pod silnik bo można trochę popsuć. Ciekawe są imprezy Ak Królewskiego z cyklu TTJ ciekawe odcinki i nie drogo. Standandart to Puchar AK Polskiego. Polecam imprezy z cyklu Mini Max np. TTJ wspomniany wyżej. Wszystkie info znajdziesz na stronach klubów. Najbliższe rajdowanie to w tą sobotę na Bemowie i okolicach więc można przyjść i zobaczyć
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- http://www.ak-krolewski.pl/ http://www.automobilklubpolski.pl/ http://ak-rzemieslnik.pl/index.html Jeśli masz trochę kasy i chęci to zobacz na Szayowozy to dopiero jest zabawa i wszystko w Slomczynie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
to znowu ja, po Barbórce nakręciłam się jeszcze bardziej no i chłopak zaczął szukać już dla mnie samochodu. Jedyne chyba czego mi brakuje to sponsora. Rodzice trochę sceptycznie do tego podchodzą.
Pacz czy możesz mi powiedzieć jak zaczynałaś swoją przygodę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Do dziś nie mam sponsora z tym w KJS jest krucho. Generalnie sponsorują nas nasi pracodawcy
![]() ![]() ![]() Dodam jeszcze ,ze nie jest tak źle bo start to średnio 100-160zl a w Barbórce może jechać każdy bo to największy KJS w tym roku było wpisowe chyba 800zl Uwierz ,ze starczą chęci ![]() Edytowane przez Pacz Czas edycji: 2013-12-11 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja niestety nie pracuje. Samochód mam ale wolałabym do startów mieć inny. No muszę jakoś rodziców nakręcić chociaż jest ciężko (bezpieczeństwo jedynaczki, tata jeszcze dodaje to trzeba robić od małego chociaż sam Barbórki nie przepuści) Mam nadzieję, że nie skończy się to tylko na planach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny marzeń!!!
Z pasją do motoryzacji, a jeszcze startujące w takich imprezach to… ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja tez jestem jedynaczką dlatego mama dołożyła się do klatki
![]() Nie podawaj sie ,startować na początek można wszystkim ![]() ![]() Kobieta w tym sporcie to nie marzenie każdy facet co ma taka to czasem przeklina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Akurat mam auto, które już fabrycznie klepie bdb czasy na torze, ze szperą, kubłami, dużymi hamulcami, ale mam kiedy się wybrać - a tak nie byłoby gadki ![]() Na początek może zacząć od jazdy torowej? To trochę spokojniejsze, bezpieczniejsze i mniej wymagające od sprzętu. Nie trzeba auta z klatką, nie trzeba nawet wielkiej mocy, dobre zawieszenie, porządna opona i coś się dzieje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Jestem, jak najbardziej zainteresowana tym tematem
![]() ![]() ![]() ![]() Proszę powiedzcie, mi jak mogę zacząć spełniać moje marzenia o wyścigach profesjonalnych ? ![]() Nie wiem tylko, czy nie jestem na rozpoczęcie przygody z wyścigami za stara mam 22 lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.