|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pomocy!! Bibliografia
Dziewczyny mam ogromną prośbę, ponieważ w mojej pracy korzystałam z książki B. Urban "Resocjalizacja" t.2 i muszę zrobić zapis w bibliografii z tej książki i tu moje pytanie... Korzystałam z podrozdziału 2.2.1 Pojęcie i podział narkotyków i podrozdziału 2.2.3 Szkodliwe skutki zażywania narkotyków i teraz nie wiem czy w zapisie podawać tytuł całego rozdziału pierwszego (czyli uzależnienia-alkoholizm, narkomania, palenie tytoniu..." - ponieważ cały rozdział jest Cz. Cekiery) czy jak?? Bardzo proszę o pomoc... w załączniku podaję zdjęcie spisu treści tej książki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomocy!! Bibliografia
Ahaa dziękuje ![]() Tylko mam pytanko, czy w takim przypadku pytając Ciebie o bibliografię np.: nie pytali z całego tego rozdziału?? Tego się obawiam ![]() Aha i jeszcze mam pytanie czy w bibliografii robiłaś tylko np tak Cekiera Cz., Uzależnienia - alkoholizm, narkomania, palenie tytoniu. Profilaktyka, terapia i resocjalizacja [w ![]() Czy oprócz tego podawałaś jeszcze : Urban B., Stanik J. M., Resocjalizacja, t. 2, PWN, Warszawa 2008. Bo nie wiem czy trzeba jeszcze podawać taką wersję całej książki czy wystarczy tylko to z tym rozdziałem. Z góry dziękuję za odpowiedź Edytowane przez Bezimienna88 Czas edycji: 2010-06-05 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ja na obronie miałam tylko pytania odnośnie pracy, o bibliografię nic mnie nie pytali
![]() podawałam tylko raz rozdział bez całej pracy-tak wymagał mój promotor aaa i jeszcze powinno być: Cekiera Cz., Uzależnienia - alkoholizm, narkomania, palenie tytoniu. Profilaktyka, terapia i resocjalizacja [w ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aha oki ![]() dziękuję ślicznie, a strony podaję ale w przypisach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.