|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Wspólne, regularne ćwiczenia :D Uczymy się systematyczności.
Witam
![]() Mam 16 lat i już w kwietniu zmieniłam swoje nawyki żywieniowe. Startowałam z 63 kg. Aktualnie ważę ok. 56-57 Wczesniej było 55, lecz zdąrzyłam przytyć. Bardzo trudno jest mi się zebrać do ćwiczeń w domu samej. Dlatego poszukuję chętnej/ chętnych dziewczyn, które razem ze mną będą się wybierały np. co tydzień na aerobik, basen. Wiem, że wiele z Was też ma problemy z regularnymi ćwiczeniami. Jestem z okolic Katowic i właśnie z tego regionu Wizażanek poszukuję ![]() Chciałabym też, abyśmy razem, np. co 2-3 dni wykonywały konkretne ćwiczenia. Tzn umawiamy się, że w każdy poniedziałek i czwartek robimy 8minutówki, a w soboty biegamy. Wszystko w określonych godzinach, np mamy na te ćwiczenia czas wieczorem od 19 do 22. I po 22 piszemy w wątku, kto zrobił, a kto nie. Wszystko do uzgodnienia. Mam nadzieję, że podoba się pomysł i będzie nam w stanie taki plan pomóc w odchudzaniu. ![]() Czy ktoś jest chętny?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólne, regularne ćwiczenia :D Uczymy się systematyczności.
Ja nie jestem chętna, mi moje 55 kg wystarcza
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nie ma jak dobra motywacja we te dni niestety jestem na hiszpańskim
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Pomysł nawet dobry, tyle że ja nie jestem z tych okolic Twoich.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
już Ci napisałam w jakimś wątku, ale coś mi się wiadomość zepsuła i jakieś badziewie mi wyskakiwało po wysłaniu odpowiedzi :d
a więc, mieszkam niedaleko Katowic. Chodzę na basen głównie rano (2 razy w tygodniu), bo już na szczęście nie mam szkoły (od 17.05 <3 i mam nadzieję,że pięknie zdaną maturkę z historii :d ). No i ćwiczę 6 weidera codziennie od 10 dni. Zaczynają być rezultaty ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.