![]() |
#1 |
BAN stały
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Różne ciuszki :)
Witam
![]() Jestem nowa na wizażu, więc proszę o wyrozumiałość ![]() Mój pierwszy wątek z typu `wymienię` ![]() Ciuszki znajdują się na stronach 1-3. Aktualnie szukam wszystkiego, co mi wpadnie w oko, więc dawajcie linki lub zdjęcie, chętnie przejrzę wszystko ![]() Poza wątkiem mam jeszcze buciki na obcasie, ale rozmiar 36 oraz zegarek ![]() Mogę wymienić również APARAT FOTOGRAFICZNY!! - samsung S760 Jednak za coś o podobnej wartości, lub duuuuzo rzeczy z mojej wish ![]() Zainteresowane dziewczynki niech piszą ![]() Edytowane przez musicness Czas edycji: 2009-03-18 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Różne ciuszki :)
1. Przypinki
![]() Bluzka Metallica - rezerwacja ![]() naszywka - Sex Pistols ![]() Edytowane przez musicness Czas edycji: 2009-02-28 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
![]()
2. Buciki - balerinki rozmiar 41
![]() Na mnie za duże ![]() ![]() Edytowane przez musicness Czas edycji: 2009-02-24 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dokładka!!!!!!!!! Biała bluzka, kopertówka ![]() używana 1 raz, wiec idealny stan. troszkę rozciągliwa. rękaw 3/4. Rozmiar XL, ale według mnie to L. Edytowane przez musicness Czas edycji: 2009-03-04 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
5. Pasek - apaszka.
Drewniany krzyżyk, leciutki. Kolor troszeczkę jasniejszy jak na drugim zdjęciu ![]() Edytowane przez musicness Czas edycji: 2009-03-05 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Dokładka
![]() Czarna torebka, regulowany pasek - mozna nosic jako teorebkę lub torbę na ramię. niestety popsuty jest zamek ![]() Edytowane przez musicness Czas edycji: 2009-03-04 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Dokładka!!!
Kamizelka - można nosić na dwie strony- polarem do góry lub do dołu, posiada kieszenie. Kurtka, Rozmiar L, ale dla mnie to Małe L. Wiosenna, nie ma kaptura. Torebka, Troll, niby `robiona ręcznie` ma troszkę `kuleczek`, oddam za dobiazg, lub dodam do dużej wymianki ![]() ![]() Edytowane przez musicness Czas edycji: 2009-03-05 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1233336258 jaka wkładka i w jakim są stanie ?
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1233336728 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1233337819
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a nie będziesz miała jeszcze czegoś poza wątkiem ? Bo reszta rzeczy u ciebie to takie raczej dodatki a ciuszki nie w moim stylu..
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
wymiary piszę z pamięci
![]() ![]() pas - 41 biodra - ok. 50 udo - chyba za 27-29cm dlugosc jakies 103 - 105cm jak cos to potem zmierzę dokładnie ![]() co do rzeczy które mnie interesują - poszukuje ostatnio wysokich trampek ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
A kotek jest wolny?
Masz może fotki tej anarchii?
Siedzą przy stole do cna wyczerpani Nie ma już swiatła które by mogło Ogrzać ich ciała tak dawno ostygłe Lecz jest na świecie - coś co ich trzyma Co nie pozwala wstać im od stołu Ten sześcioletni wyrzut sumienia Płaczący cicho - w pokoju obok... Hey - Misie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1233336728
jaka jest długość coś za nią ?
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Podoba mi sie ten szaliczek u Ciebie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1233336728 Cos u mnie? Dokladasz cos jeszcze? Zapraszam na str 1-2 oraz 15-16 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
sukienka najprawdopodobniej poleci do kogoś innego, a korale są soczysto żółte, taki nasycony kolor. zaraz dołożę parę rzeczy zajrzyj
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.