|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Moje kosmetyki na wymianę! Zapraszam! + LOKÓWKA!!!
Wymienię resztę za jakiś drobiazg
![]() 1. Szampon Babydream - NOWY 2. Loreal HotLiss Balsam chroniący włosy przed wysoką temperaturą - NOWY 3. Balsam dodający włosom objętości i blasku, Avon - NOWY 4. Mgiełka nawilżająco-ochronna do włosów, Jantar - NOWA 5. Spray do włosów Lilliputz - NOWY 6. Szampon koloryzujący do włosów, Wiśniowa Czerwień, do 24 myć - NOWY 7. Czarna farba do włosów - NOWA 8. Żel do włosów Taft - NOWY 9. Fluid prostujący do włosów - NOWY 10. Jedwabiście wygładzający balsam do włosów - NOWY 11. Nawilżające mleczko do włosów, Avon, zużyte około 15 % 12. Ujędrniający balsam do ciała, Avon, raz użyty 13. Mleczko łagodzące po depilacji, Bielenda, nowe 14. Przyspieszacz opalania, Eva Sun, użyty kilka razy 15. Nawilżający krem do twarzy, Avon, nowy 16. Guma do włosów, Joanna, zużyte 15 % 17. Wosk do włosów Joanna, raz użyty 18. Błotko do włosów Bielenda, użyte dwa razy 19. Yung, odżywka do włosów farbowanych, nowa 20. Delia, farba do włosów Złocisty brąz 21. Delia, farba do włosów Popielaty brąz 22. Lokówka Elite Model Look 2009, Rowenta - prawie nieużywana, najchętniej wymienię na grubszą lokówkę, suszarkę, prostownicę, termoloki albo jakiś extra kosmetyk ![]() 23. Kallos crema al latte albo PLACENTA - mogę zrobić odlewkę 24. Kallos, Bioaktywny balsam rewitalizujący do włosów pH 4 - odlewka 25. Lekki krem antybakteryjny, Avon, nowy 26. Serum do włosów puszących się, Avon, nowy 27. Żel aloesowy Paloma, nowy (jeszcze nie wiem czy chcę go wymienić) 28. Krem tonujący odcień 01, Ziaja, Nuno, nowy 29. Jedwabiście wygładzający balsam do włosów - NOWY 30. Avon, krem do rąk, niestety po terminie, ale jest go jeszcze połowa i dobrze nawilża 31. Scrub korygujący z olejkiem eukaliptusowym, Avon, rónież po terminie ale jest prawie pełny i nie stracił swoich właściwości 32. Dezodorant BEBE Johnson&Johnson, nowy 33. nabłyszczający spray ułatwiający rozczesywanie włosów YR pozostało ok 25-30% Wymienie wszystko co na dwóch ostatnich zdjęciach: błyszczyk (różne kolory) perfumy - ok 70 %, ładny zapach szminka Oriflame, użyta zaledwie 2 razy, ładny czerwono-brokatowy kolor, na ustach dość jasny 2 sypkie cienie do powiek (zielony i perłowy) 4-kolorowy błyszczyk 3 paletki cieni do powiek (paletka 9 cieni wstępnie zarezerwowana) zielony cień do powiek kredka czarna do oczu eyeliner 3 błyszczyki balsam do ust Avon, użyty kilka razy utwardzający lakier do paznokci, po terminie kremowy lakier do paznokci biały lakier do paznokci różowy lakier do paznokci Perfumy Avon Pur Blanca, nowe, 50 ml Depilator Braun - kupiłam już sobie nowy a ten jak na złość nie chce się zepsuć, działa bez zarzutów więc szkoda mi go wyrzucać Nivea - sztyft na wypryski - NOWY Rossmann maseczka do włosów - NOWA 2 szminki Oriflame, odcienie różu, mało używane Edytowane przez maddzia007 Czas edycji: 2010-05-01 o 15:03 |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje kosmetyki na wymianę! Zapraszam!
Hej. Może cos za Spray do włosów Lilliputz? Mój watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400229
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie za hot liss balsam?
jeszcze dziś dołożę parę rzeczy u siebie
|
#5 |
|
BAN stały
|
6. Szampon koloryzujący do włosów, Wiśniowa Czerwień, do 24 myć - NOWY
7. Czarna farba do włosów - NOWA 8. Żel do włosów Taft - NOWY coś u mnie ?? |
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Puder mineralny niestety zarezerwowany. A byłabys chetna zeby wymienic sie za te kosmetyki co wymieniłas na ten Spray. Bardzo mi zależy, nie moge go dostac w swoim Rossmanie a mam problem z rozczesywaniem włosków córci
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
z tego co napisałaś wolne jest:
3. wosk w sprayu do stylizacji włosów NOWY ważny do 2011r. 2. krem Kryjący przeciw wypryskom SPF15-użyty kilka razy. 1. nabłyszczający spray ułatwiający rozczesywanie włosów YR pozostało ok 25-30% 6,Garnier Fructis Mleczko Wygładzające- Nutri Gładki pozostało ok70% u ciebie podoba mi się jeszcze: Loreal HotLiss Balsam chroniący włosy przed wysoką temperaturą - NOWY Mgiełka nawilżająco-ochronna do włosów, Jantar - NOWA co do ananasowego lotionu to byc moze siezwolni ale jak byś chciała mam puder do kapieli z tej firmy i tez ananasowy (nowy) ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- oki moze byc ten satynowy spray
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic, jak będziesz robiła dokładkę daj znać
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Tylko
1. Szampon Babydream - NOWY A jak z planowaną dokładką? Może z niej by coś mnie zainteresowało?
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka w pierwszym poście
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic ;( Chyba, że masz coś z mojej wish poza wątkiem
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Niestety nic mi nie wpadło w oczko
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, te rzeczy sa w trakcie negocjacji, pozdrawiam!
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To, co mnie zainteresowało (tylko poproszę o daty ważności, bo mogę je długo zużywać ) to:3. Balsam dodający włosom objętości i blasku, Avon - NOWY 12. Ujędrniający balsam do ciała, Avon, raz użyty 14. Przyspieszacz opalania, Eva Sun, użyty kilka razy 18. Błotko do włosów Bielenda, użyte dwa razy
|
|
|
|
|
#18 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
No to podoba mi się:
12. Ujędrniający balsam do ciała, Avon, raz użyty 13. Mleczko łagodzące po depilacji, Bielenda, nowe 15. Nawilżający krem do twarzy, Avon, nowy 18. Błotko do włosów Bielenda, użyte dwa razy 19. Yung, odżywka do włosów farbowanych, nowa 3. Balsam dodający włosom objętości i blasku, Avon - NOWY ![]() |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
No i tak.
Lokówka mnie interesuje, ale że nie mam nic w zamian to: 1. Szampon Babydream - NOWY 11. Nawilżające mleczko do włosów, Avon, zużyte około 15 % 12. Ujędrniający balsam do ciała, Avon, raz użyty 13. Mleczko łagodzące po depilacji, Bielenda, nowe 18. Błotko do włosów Bielenda, użyte dwa razy
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Szampon Babydream - NOWY
coś u mnie?
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Kallosy
To ja już za nie mogę Ci to oddać Edit: Co byś powiedziała np. na kallos + ew. glinkę?
Zwariowana, zabiegana, zakręcona. Edytowane przez Szotta Czas edycji: 2010-02-14 o 14:02 |
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- up ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Dokładka |
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje kosmetyki na wymianę! Zapraszam! + LOKÓWKA!!!
cos za:
12. Ujędrniający balsam do ciała, Avon, raz użyty 19. Yung, odżywka do włosów farbowanych, nowa 27. Żel aloesowy Paloma, nowy (jeszcze nie wiem czy chcę go wymienić) |
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Cos u mnie za
Mleczko łagodzące po depilacji, Bielenda, nowe ??? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

Chętnie wymieniłabym wszystko co chciałaś, ale nie bardzo mam w czym wybierać 

- nie znam daty ważności, może być już przeterminowany - aczkolwiek nie utracił nic ze swojej wartości)
; 14g (użyty kilkakrotnie, UWAGA ważny do III 2006, ale uważam że spokojnie można go używać jeszcze wiele lat 
W takim razie niestety nic.