Moj ch³opak nie chce zacz±æ ze mn± wspó³¿yc... - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-05-18, 15:21   #1
tysiulka992
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 397

Moj ch³opak nie chce zacz±æ ze mn± wspó³¿yc...

Witajcie! Mam problem. Od ponad 2 miesiecy jestesmy w zwiazku... Do¶æ czesto mamy jakies ostrzejsze akcje.. Jednak gdy dochodzi do teamtu seksu, on jest przeciwny... Nie jest prawiczkiem i z tego co mowi uwielbia seks... Ale.. nie chce mnie skrzywdzic <ja jestem dziewic±> .. Tlumaczy ze we wczesniejszym zwi±zku za szybko zaczêli i pozniej zaczelo im sie sypac...
ja tego jednak nie rozumiem.. jak seks moze zepsuc zwiazek?
Blagam pomo¿cie mi go jakos przekonac albo wytlumaczcie mi jego zachowanie...
mam 18 lat i jestem dziewica <nie dlatego ze jestem jakas pobozna czy cos, tylko po prostu nie chcialam tego robic bez milosci>.. a teraz jest milosc, jestem gotowa...
a on ciagle odmawia... nie chce na naciskaæ, ale po prostu tego nie rozumiem...
Mowi ze nie chce mnie skrzywdzic... Nie jestem dzieckiem, jestem przygotowana, zreszta juz dlugo czekalam..
tysiulka992 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 15:39   #2
Don_Nysanin
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 61
Dot.: Moj ch³opak nie chce zacz±æ ze mn± wspó³¿yc...

znowu potwierdza siê kolejna moja filozofia

Ja rady Ci nie dam... ale muszê przyznaæ, ¿e masz bardzo poczciwego ch³opaka.

Podam Ci pare powodów dlaczego faceci nie chodz± z kobiet± do ³ó¿ka:
- odgórne zasady, czasami religia
- problemy zdrowotne (np. nie staje itp)
- kompleksy (nie bo jeszcze bedzie sie ¶miaæ)
- nieodpowiednia partnerka

OBSTAWIA£ bym pierwsz± trójkê, 4 punkt na pewno NIE, z tego wzglêdu, ¿e jeste¶ jego oficjaln± dziewczyn±, wiêc to by by³o naprawdê dziwne.

Edytowane przez Don_Nysanin
Czas edycji: 2010-05-18 o 15:44
Don_Nysanin jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 15:41   #3
zielonooka niewiasta
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 121

A nie pomy¶la³a¶ o tym, ¿e on mo¿e nie jest pewny swoich uczuæ do Ciebie (czyt. jeszcze siê nie zakocha³-bo 2 mies. to jednak krótko jak by nie patrzy³)co za tym idzie-nie chce i¶æ z Tob± do ³ó¿ka...i nie chce Ciê przez to zraniæ...?! tak te¿ mo¿e byæ.
zielonooka niewiasta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 15:42   #4
guess17
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 757

Po pierwsze gratuleje Ci wspanialego i wyrozumia³ego ch³opaka...
Je¶li chodzi o seks, powinny go chcieæ obydwie strony wiêc uwa¿am ¿e nie powinna¶ naciskaæ na niego. Poza tym ma pewne z³e do¶wiadczenie jak piszesz ¿e kiedy¶ zacz±³ wcze¶niej i wszystko siê posypa³o. Widocznie mu na Tobie zale¿y i niechce by wszystko sie rozpad³o. Na seks macie jeszcze czas. Jeste¶cie ze sob± dopiero 2 miesi±ce, czasem warto poczekaæ ni¿ pó¼niej ¿a³owaæ. Nie masz tego do¶wiadczenia które on ma, postaraj siê go zrozumieæ, a nic ci siê nie stanie jak jeszcze troche poczekasz....

http://zapachmiety.blog.pl

Dzi¶: ciasto 3 bit

_________________________ ________

"Wiêkszo¶æ ludzi ma tyle szczê¶cia, na ile sobie pozwoli" - Abraham Lincoln
guess17 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 15:43   #5
mandragona
Marudziara

Wiadomo¶ci: 9 061

W tej sytuacji mo¿e pomóc czas

Nie zadrêczaj siê t± sytuacj± kiedy nadejdzie odpowiednia chwila wszystko siê rozwi±ze

mandragona jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 15:44   #6
kitkulka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 974

Kolejna napalona nastolatka, która my¶li, ¿e jak sta³a siê pe³noletnia i doros³a. Niestety wiek nie okre¶la dojrza³o¶ci.
Dziewczyno!
Id¼ do swojego ch³opaka i go ca³uj i kochaj za to co mówi, ¿e chce poczekaæ i nie chce Ciê skrzywdziæ. Mia³ dziewczynê, z któr± wspó³¿y³, wie jak to jest, mówi, ¿e chce poczekaæ to mu zaufaj. Jest w jaki¶ tam sposób do¶wiadczony, wiêc chyba wie co mówi, a Ty siê nie spiesz, na wszystko przyjdzie czas. Dwa miesi±ce to bardzo ma³o.
No, ale co tam... my tylko mo¿emy sobie gadaæ.
kitkulka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 16:01   #7
Angel_00
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 272

Ja my¶la³am ¿e min±³ jaki¶ d³ugi czas a tu dwa m-ce ? :O To strasznie krótko... Mo¿e tak jak napisa³y dziewczyny nie jest pewien do koñca swoich uczuæ mo¿e jest tylko zauroczony dlatego pewnie chce poczekaæ zobaczyæ jakie uczucia siê rozwin±.... Kurcze ja po tytule my¶la³am ¿e np jeste¶cie ze sob± powiedzmy 2 lata i nagle co¶ siê popsu³o :/ a Ty jeste¶ dziewic± i tak strasznie Ci siê spieszy ¿eby przestaæ byæ.... Powiem Ci ¿e nie podjê³am bym decyzji aby dziewictwo straciæ bêd±c z kim¶ tylko 2 m-ce ale ja to ja Po prostu nie panikuj tylko pozwól na swobodny bieg wydarzeñ....

Angel_00 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 16:19   #8
simonee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 399

Na wszystko przyjdzie pora... nie cisnij go i tyle...
simonee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 16:25   #9
irie18*
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 036

Cytat:
Napisane przez kitkulka Poka¿ wiadomo¶æ

Kolejna napalona nastolatka, która my¶li, ¿e jak sta³a siê pe³noletnia i doros³a. Niestety wiek nie okre¶la dojrza³o¶ci.
Dziewczyno!
Id¼ do swojego ch³opaka i go ca³uj i kochaj za to co mówi, ¿e chce poczekaæ i nie chce Ciê skrzywdziæ. Mia³ dziewczynê, z któr± wspó³¿y³, wie jak to jest, mówi, ¿e chce poczekaæ to mu zaufaj. Jest w jaki¶ tam sposób do¶wiadczony, wiêc chyba wie co mówi, a Ty siê nie spiesz, na wszystko przyjdzie czas. Dwa miesi±ce to bardzo ma³o.
No, ale co tam... my tylko mo¿emy sobie gadaæ.
czemu ja tak oceniasz? Jest w takim wieku, ¿e ochota na seks jest zupe³nie naturalna. ma prawo chcieæ byæ w pe³nowymiarowym zwi±zku- z seksem. Nie wiem czemu ma wielbiæ ch³opaka za to, ¿e nie chce siê z ni± kochaæ. My¶lê, ze ja tez bym siê poczu³a troszkê odrzucona jakby facet z którym jestem odmawia³ mi seksu.
Ale my¶lê, ¿e po 2 miesi±cach nie ma powodu do paniki. Mo¿e on te¿ uznaje seks tylko z mi³o¶ci a dwa miesi±ce to za wcze¶nie ¿eby stwierdziæ czy kocha czy nie?
Powiedz mu, ¿e nie wiesz czemu ma cie skrzywdziæ ¶pi±c z tob±, ¿e jeste¶ gotowa i tego chcesz. I troszkê cierpliwo¶ci

Edytowane przez irie18*
Czas edycji: 2010-05-18 o 16:40
irie18* jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 16:35   #10
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 7 999

Cytat:
Napisane przez tysiulka992 Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie! Mam problem. Od ponad 2 miesiecy jestesmy w zwiazku... Do¶æ czesto mamy jakies ostrzejsze akcje.. Jednak gdy dochodzi do teamtu seksu, on jest przeciwny... Nie jest prawiczkiem i z tego co mowi uwielbia seks... Ale.. nie chce mnie skrzywdzic <ja jestem dziewic±> .. Tlumaczy ze we wczesniejszym zwi±zku za szybko zaczêli i pozniej zaczelo im sie sypac...
mam 18 lat i jestem dziewica <nie dlatego ze jestem jakas pobozna czy cos, tylko po prostu nie chcialam tego robic bez milosci>.. a teraz jest milosc, jestem gotowa...
Mowi ze nie chce mnie skrzywdzic... Nie jestem dzieckiem, jestem przygotowana, zreszta juz dlugo czekalam..
Jeste¶ pewna, ¿e ch³opak ma ju¿ do¶wiadczenie? Mo¿e wstydzi siê przyznaæ, ¿e podobnie jak Ty nie próbowa³ jeszcze seksu, mo¿e nie czuje siê jeszcze gotowy?

PS Rozbawi³o mnie, jak 18-letnia dziewczyna t³umaczy siê, ¿e jest dziewic±, jakby to by³ jaki¶ powód do wstydu...
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 17:09   #11
MyszkaMini
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 358

Cytat:
Czego nie rozumiesz?
Facet potrzebuje czasu, nie naciskaj bo uzyskasz odwrotny efekt.
Mówi to wprost, bez ogródek, wiêc gdzie tu problem?

MyszkaMini jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 17:25   #12
Jadeitea
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 008

Ja te¿ tak mia³am!!

To znaczy, obaj moi partnerzy trochê z tym seksem czekali... Mój pierwszy dlatego, ¿e w sumie oprócz "normalnego" seksu robili¶my wszystko inne, wiêc po co ryzykowaæ zaj¶cie w ci±¿ê. A drugi z dok³adnie tego samego powodu, bo w jego poprzednim zwi±zku co¶ z seksem nie gra³o i ba³ siê, ¿e miêdzy nami to wszystko schrzani... Nie muszê chyba dodawaæ, ¿e nie schrzani³o nic a nic.

Dwa miesi±ce to nie jest d³ugo, ch³opak chce byæ pewien, ¿e to jest to - nie widzê powodu do obaw. Czasem tak jest, ¿e to dziewczyna czeka na ch³opaka.

Aha, co do wieku - ja straci³am dziewictwo jak mia³am dwadzie¶cia lat. Wiêc Twój "stan nienaruszony" nie jest niczym nienormalnym. Nie martw siê tyle!

Body Revolution: IN PROGRESS/ON HIATUS (przerwa spowodowana remontem i przeprowadzk±)

Jem trawê - blog (te¿ zaniedbany, ale kiedy¶ doñ wrócê)
Jadeitea jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 17:27   #13
tennyo4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 571

On siê mo¿e te¿ zwyczajnie baæ (Twojego strachu, zadania Ci bólu).

Terry Pratchett
Maskarada
tennyo4 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 17:31   #14
201704051255
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 276

Cytat:
Napisane przez irie18* Poka¿ wiadomo¶æ
czemu ja tak oceniasz? Jest w takim wieku, ¿e ochota na seks jest zupe³nie naturalna. ma prawo chcieæ byæ w pe³nowymiarowym zwi±zku- z seksem. Nie wiem czemu ma wielbiæ ch³opaka za to, ¿e nie chce siê z ni± kochaæ. My¶lê, ze ja tez bym siê poczu³a troszkê odrzucona jakby facet z którym jestem odmawia³ mi seksu.
Ale my¶lê, ¿e po 2 miesi±cach nie ma powodu do paniki. Mo¿e on te¿ uznaje seks tylko z mi³o¶ci a dwa miesi±ce to za wcze¶nie ¿eby stwierdziæ czy kocha czy nie?
Powiedz mu, ¿e nie wiesz czemu ma cie skrzywdziæ ¶pi±c z tob±, ¿e jeste¶ gotowa i tego chcesz. I troszkê cierpliwo¶ci

zamin przeczytalam pierwsze zdanie po czerwonym pomyslalam, ze czulabym sie odrzucona, ze cos ze mna nie tak, ze go nie pociagam
nie widziwe sie autorce, choc 2 mce to nie jakos patologicznie dlugo, ale w sam raz, zeby juz zacz±æ

jednak calkiem mozliwe, ze ma kompleksy, wstydzi sie czegos...
201704051255 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 17:35   #15
czarna1985
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 467

Cytat:

Powinna¶ mu podziêkowaæ ¿e jest taki odpowiedzialny i uczciwy... Gdyby¶ trafi³a na kogo¶ innego móg³by siê zabawiæ i odej¶æ... A on nie chce ciê skrzywdziæ, podziêkuj mu za to i je¿eli chcesz zrobiæ to z nim to zaczekaj a¿ on bêdzie gotów... My¶l g³ówk± a nie ty³eczkiem Gratulujê takiego faceta!!
Stary 2010-05-18, 17:53   #16
paula78
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 34 839

Po pierwsze jestes gotowa po 2 miesiacach i wiesz ze to milosc ,gratuluje .
po drugie moze on jest prawiczkiem ,gadac moze duzo rzeczy
po trzecie moze on nie jest gotowy,boi sie,nie jest tak zaangazowany jak ty
po 4 moze mu"nie bryka "
po 5 zapytaj go wprost.

paula78 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 18:35   #17
Madelaine87
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 647

Cytat:
Napisane przez Don_Nysanin Poka¿ wiadomo¶æ
znowu potwierdza siê kolejna moja filozofia

Ja rady Ci nie dam... ale muszê przyznaæ, ¿e masz bardzo poczciwego ch³opaka.

Podam Ci pare powodów dlaczego faceci nie chodz± z kobiet± do ³ó¿ka:
- odgórne zasady, czasami religia
- problemy zdrowotne (np. nie staje itp)
- kompleksy (nie bo jeszcze bedzie sie ¶miaæ)
- nieodpowiednia partnerka

OBSTAWIA£ bym pierwsz± trójkê, 4 punkt na pewno NIE, z tego wzglêdu, ¿e jeste¶ jego oficjaln± dziewczyn±, wiêc to by by³o naprawdê dziwne.
Cytat:
Napisane przez zielonooka niewiasta Poka¿ wiadomo¶æ
A nie pomy¶la³a¶ o tym, ¿e on mo¿e nie jest pewny swoich uczuæ do Ciebie (czyt. jeszcze siê nie zakocha³-bo 2 mies. to jednak krótko jak by nie patrzy³)co za tym idzie-nie chce i¶æ z Tob± do ³ó¿ka...i nie chce Ciê przez to zraniæ...?! tak te¿ mo¿e byæ.
dok³adnie, czasem odnoszê wra¿enie ¿e dziewczyny traktuj± ch³opaków jak maszyny do seksu, nie posiadaj±ce uczuæ które po ustaleniu jeste¶my oficjalnie razem od razu chc± seksu. facet tez ma uczucia a to ze nie jest prawiczkiem o niczym nie ¶wiadczy. On wie czym jest seks w zwi±zku, czasem ³±czy ale czasem relacje sie zmieniaj± i mo¿e tego sie boi.

Poza tym mo¿e nie chce bo dziwi go akt e dziewczyna tak szybko chce mu skozyc do ³ó¿ka?

poza tym autorko nie jestem ewenementem sporo jest dziewic w wieku 18 lat a nawet i wiêcej
Madelaine87 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 18:45   #18
B-52
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 347

:p

Edytowane przez B-52
Czas edycji: 2010-09-08 o 14:58
B-52 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 19:19   #19
irie18*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez B-52 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja nie jestem jakas bardzo leciwa, ale za moich czasów jak mia³am 18 lat, to panowa³a taka niepisana zasada, ¿e trzeba byæ ze sob± 3 miesi±ce ¿eby zacz±³ siê sex. I o ile pamiêtam dziewczyny stara³y siê trzymaæ tych przepisowych 3 miesiêcy, bo inaczej mog³y zepsuæ sobie opiniê. Serio, tak by³o. A faceta nie mo¿na by³o od siebie opêdziæ i odkleiæ.
Teraz siê pozmienia³o widzê, bo to ju¿ który¶ z kolei temat o dziewczynie która nie mo¿e zaci±gn±æ ch³opaka do ³ó¿ka.
Faktycznie dzisiaj chyba za du¿o hormonów jest w tych wszystkich fast foodach, wyros³o pokolenie "odpowiedzialnych" ch³opaków którzy wciskaj± dziewczynom bajki o swoich lêkach odno¶nie seksu. To ju¿ nie mê¿czy¼ni s±. Istna Seksmisja.
to do¶æ idiotyczne
ale co¶ jest z tymi facetami, coraz wiêcej w±tków tego typu powstaje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 19:41   #20
Biedrona_88
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 114

2 miesiace w zwiazku, masz 18tke, a chlopak ile? Ja tu narazie nie widze problemu. A chlopak ok i brawo, ze Cie szanuje

KLIKNIJ PROSZÊÊÊÊÊ!!!!

Bawiê siê z Luksj± na Wizaz.pl Kliknij i pomó¿ mi!
Biedrona_88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 20:18   #21
irie18*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Biedrona_88 Poka¿ wiadomo¶æ
2 miesiace w zwiazku, masz 18tke, a chlopak ile? Ja tu narazie nie widze problemu. A chlopak ok i brawo, ze Cie szanuje
a jakby chcia³ z ni± spaæ to by jej nie szanowa³? co to ma do rzeczy?
Stary 2010-05-18, 20:42   #22
majreg
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 743

Cytat:

Dwa miesi±ce to jest ca³e nic. Nie sposób kogo¶ dobrze poznaæ przez tak krótki czas. Ch³opak mo¿e nie chciec siê wi±zaæ jeszcze na sta³e i dlatego mówi,¿e nie chce jej skrzywdziæ, a w rzeczywistosci my¶li pewnie o tej poprzedniej, z któr± siê "zaczê³o sypaæ".Zawiód³ siê i nie chce drugi raz. Po 2 miesi±cach nie zdolal pewnie przezyc straty a juz kto¶ nastêpny go naciska nape³ne zaanga¿owanie. Seks to nie ¿art. Seks u¿ale¿nia, tworzy wiê¿, to nie sport.
Nie warto siê a¿ tak spieszyæ. Warto zaczekaæ na naprawdê powa¿ny zwi±zek. Po 2 miesi±cach nie mo¿na mówiæ o dojrza³ej mi³o¶ci, a co najwy¿ej o zakochaniu, a to nie wystarczy.
DO AUTORKI W¡TKU:Wiêc daj se na luz kobieto i zacznij my¶leæ bardziej g³ow±, a nie do³em. Szanuj siê i patrz , sprawdzaj czy facet siê w ogóle anga¿uje!!!

S³owa "nie chcê ciê skrzywdziæ" w tym kontek¶cie interpretowa³abym jako jednak pewien sposób na zachowanie dystansu. "Nie chcê ciê skrzywdziæ wiêc ciê odrzucam??????"Jak to rozumieæ? Dla mnie to raczej brzmi jak" nie jestem pewien czy chcê byæ z tob± na sta³e" lub "nie jestem pewien swoich uczuæ do ciebie"

Edytowane przez majreg
Czas edycji: 2010-05-18 o 20:53
majreg jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 22:10   #23
201704051255
Konto usuniête

Cytat:
Ja nie jestem jakas bardzo leciwa, ale za moich czasów jak mia³am 18 lat, to panowa³a taka niepisana zasada, ¿e trzeba byæ ze sob± 3 miesi±ce ¿eby zacz±³ siê sex. I o ile pamiêtam dziewczyny stara³y siê trzymaæ tych przepisowych 3 miesiêcy, bo inaczej mog³y zepsuæ sobie opiniê. Serio, tak by³o. A faceta nie mo¿na by³o od siebie opêdziæ i odkleiæ.
Teraz siê pozmienia³o widzê, bo to ju¿ który¶ z kolei temat o dziewczynie która nie mo¿e zaci±gn±æ ch³opaka do ³ó¿ka.
Faktycznie dzisiaj chyba za du¿o hormonów jest w tych wszystkich fast foodach, wyros³o pokolenie "odpowiedzialnych" ch³opaków którzy wciskaj± dziewczynom bajki o swoich lêkach odno¶nie seksu. To ju¿ nie mê¿czy¼ni s±. Istna Seksmisja.
z ktorego roku jestes?
ja 84 i u nas panowala moda - dziewictwo to obciach, trzeba je stracic w liceum, najlepie 2-3 klasa

Cytat:
to do¶æ idiotyczne
ale co¶ jest z tymi facetami, coraz wiêcej w±tków tego typu powstaje
dobrze, zem stara dupa mojemu sie zawsze chce, az zbyt zawsze..

Cytat:
a jakby chcia³ z ni± spaæ to by jej nie szanowa³? co to ma do rzeczy?
od kiedy odmawianie wspolzycia jest objawem szacunku... raczej objawem braku zainteresowania

Edytowane przez 201704051255
Czas edycji: 2010-05-18 o 22:11
Stary 2010-05-18, 22:18   #24
ukrycior
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 504

Cytat:
Matko moja! Co za kodeks honorowy i moralno¶æ pokrêcona cnotek niewydymek! Trzy miechy a potem ciach do ³o¿a (vel w krzaczki), bo ju¿ mo¿na?

W moim wieku to siê do ³ó¿ka chodzi³o z namiêtno¶ci. I bez znaczenia czy na pierwszej czy na piêædziesi±tej randce. I z szacunkiem to nie mia³o nic wspólnego tylko z piorunem miêdzy oczy co nie dawa³ spaæ, my¶leæ, zwala³ z nóg i dodawa³ skrzyde³. Nie kalkulowa³am, nie rachowa³am, nie krzy¿owa³am cnotliwie nó¿ek, nie opêdza³am siê. Jak poczu³am, ¿e to ten sz³am jak w dym. I to wieku 17 lat.

Wiêc nie prawcie dziewczynie kazañ, bo to bez sensu. Namietno¶æ i po¿±danie maj± swoje prawa. Je¶li ona czuje siê gotowa to ma prawo zastanawiaæ siê, dlaczego on siê nie czuje. I to jest zasadnicze pytanie.
ukrycior jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 22:30   #25
ulau
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 424

Dziewczyno we¼ na wstrzymanie i przede wszystkim porozmawiaj ze swoim ch³opakiem.
Jak dziewczyna zaczyna siê spotykaæ z ch³opakiem i po dwóch miesi±cach nie chce wspó³¿yæ, bo siê boi ¿e po wszystkim j± rzuci to z ni± jest wszystko ok. Jak facet nie chce wspó³¿yæ, to ju¿ na pewno co¶ z nim nie tak. A mo¿e on my¶li ¿e ty chcesz go wykorzystaæ. Skoro tak podchodzisz do swojego dziewictwa, ¿e to ju¿ wstyd i na niego naciskasz, to mo¿e on my¶li, ¿e potrzebujesz go tylko do jednego.
Jakby po pó³ roku on ca³y czas by³ na nie, to bym sie zdziwi³a, ¿e mo¿e z nim co¶ nie tak, ale po 2 miesi±cach.
ulau jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 22:37   #26
201704051255
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez ulau Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyno we¼ na wstrzymanie i przede wszystkim porozmawiaj ze swoim ch³opakiem.
Jak dziewczyna zaczyna siê spotykaæ z ch³opakiem i po dwóch miesi±cach nie chce wspó³¿yæ, bo siê boi ¿e po wszystkim j± rzuci to z ni± jest wszystko ok. Jak facet nie chce wspó³¿yæ, to ju¿ na pewno co¶ z nim nie tak. A mo¿e on my¶li ¿e ty chcesz go wykorzystaæ. Skoro tak podchodzisz do swojego dziewictwa, ¿e to ju¿ wstyd i na niego naciskasz, to mo¿e on my¶li, ¿e potrzebujesz go tylko do jednego.
Jakby po pó³ roku on ca³y czas by³ na nie, to bym sie zdziwi³a, ¿e mo¿e z nim co¶ nie tak, ale po 2 miesi±cach.
gdyby tak bylo to poszlaby na dyskoteke i pojechala z kims do hotelu chyba...
Stary 2010-05-18, 22:45   #27
Madelaine87
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 647

Cytat:
Napisane przez ukrycior Poka¿ wiadomo¶æ
Matko moja!

Wiêc nie prawcie dziewczynie kazañ, bo to bez sensu. Namietno¶æ i po¿±danie maj± swoje prawa. Je¶li ona czuje siê gotowa to ma prawo zastanawiaæ siê, dlaczego on siê nie czuje. I to jest zasadnicze pytanie.
jest ró¿nica pomiêdzy burz± hormonów a gotowo¶ci± do podjêcia wspó³¿ycia.
Madelaine87 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 22:54   #28
ukrycior
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 504

Cytat:
Napisane przez Madelaine87 Poka¿ wiadomo¶æ
Dla mnie ró¿nicy nie by³o.
ukrycior jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-18, 22:56   #29
irie18*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madelaine87 Poka¿ wiadomo¶æ
jezu ale nie gloryfikujmy juz tak tego wspó³¿ycia. nie zdziwiê sie jak zaraz kto¶ na wiza¿u napisze, ze przed pierwszym razem powinno siê przejsc szereg badañ psychologicznych. Je¶li dziewczyna ma ochotê, wie jak siê zabezpieczyæ itp to w czym problem? to tylko seks
Stary 2010-05-18, 22:57   #30
zlosliwe_straszydelko
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 202

Ju¿ siê nakrêci³am do napisania posta ale stwierdzi³am ¿e przeczytam do koñca no i có¿ ... Pozostaje mi sie tylko podpisaæ obiema rêcami pod postem Ukryciora
Jest gotowa i ju¿ ... Niech siê tylko zabezpieczy i nad czym tu siê zastanawiaæ? Czy po 3 miesi±cach bêdzie bardziej pewna ¿e "to ten na ca³e ¿ycie" ?
bo to mezalians by³by dla psa."
zlosliwe_straszydelko jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Seks

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.