|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomóżcie...Czy to polipy?
Bardzo proszę o pomoc,mieszkam w Anglii,byłam u lekarza tutaj,
ale zostałam potraktowana obojetnie,lekarka usmiechajac sie do mnie cały czas, stwierdziła,ze nie wyglądam na chorą i ze mi przejdzie...zaczęło sie od tego,że nie miałam miesiaczki w terminie to powinno nastapić ok 26kwietnia i do tej pory nie mam,zrobiłam 6 testów ciążowych,nie jestem w ciąży,pojawiły sie także swędzenia całego ciała,czasem spac nie mogłam i w ciągu dnia tez swędzi ale mniej,i kolejny objaw...od ok miesiaca krwawię z nosa,są to niewielkie ilośći gęstej krwi,gdy zajrzałam do nosa zauwazyłam ze jest tam opuchlizna,czy to sa polipy? Dziewczyny bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pomóżcie...Czy to polipy?
A dlaczego na myśl przyszły Ci akurat polipy? To może być milion różnych rzeczy, a internetowo nikt Cię nie zdiagnozuje niestety.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Idż do innego lekarza. Wszedzie mozna trafic na konowała, dlatego nie poddawaj sie i szukaj kolejnego. Zdrówka zycze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
To może być 10 różnych chorób. Idź do lekarza. Niepokojącym objawem jest np. swędzenie całego ciała. Wskazywać to może na nagły wzrost poziomu bilirubiny we krwi, czyli chorobę wątroby.
Idź do lekarza!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
idź do innego lekarza albo jak masz możliwość to prywatnie (z obojętności lekarki zgaduję że byłaś u GP), mi też było trudno niedawno znaleźć lekarza który naprawdę nie będzie miał mnie w nosie, wreszcie stwierdziłam że prywatnie lepiej (no ale drożej). twoje objawy są niepokojące nie zwlekaj naprawdę...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.