|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Preferencje polityczne
Witam
![]() przed zblizajacymi sie wyborami znalazlam taka oto stronke www.testpolityczny.pl mozna w nim sprawdzic w ktora strone najbliżej nam na scenie politycznej. Bardziej pasuje on moze do wyborow parlamentarnych, ale jednak kandydaci na prezydenta wywodza sie z jakiejs partii. Jeśli chcecie pochwalcie sie swoimi wynikami ![]() mile widziane tez komentarze jakie sie wam nasuwaja po przeczytaniu jakichs pytan. szkoda ze ludzie glosujac wybieraja kandydata tylko na podstawie ladnej minki w spocie, cieplej twarzy na bilboardzie, czy na zasadzie mam dosc tego wiec zaglosuje na tamtego, albo wybiore tego bo moj kandydat i tak nie ma wiekszych szans a oto moje wyniki :P przyznam ze jestem troche zdziwiona wynikiem jesli chodzi o tradycjonalizm biorac pod uwage moje odpowiedzi, bo uwazam je za calkowicie normalne. Możliwe w tym teście sa także ujemne wyniki Wolność gospodarcza: 59 więcej od 81.7% uczestników testu Tradycjonalizm:22 więcej od 63.9% uczestników testu Wolności obywatelskie:0 więcej od 23.5% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Konserwatywny liberalizm ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- i taki byc moze moj dziwny poglad ale uwazam ze jesli ktos uwaza ze nie ma na kogos glosowac to powinien pojsc na wybory i oddac niewazny glos (pusta kartke czy kilku zaznaczonych) a tym samym pokazac naszym szanownym na wysokich pozycjach ze cos chyba w Polsce nie halo, poniewaz ja chce glosowac, Polacy chca ale ni ma twarzyczki godnej objecia jakiegos tam urzedu (niekoniecznie mowa o prezydencie) |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Preferencje polityczne
Oto Twoje wyniki:
Wolność gospodarcza: -14 więcej od 15.3% uczestników testu Tradycjonalizm:2 więcej od 38.7% uczestników testu Wolności obywatelskie:9 więcej od 34.8% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Socjaldemokracja też sobie zrobiłam ten teścik.. minus mi wyszedł, zdolna bestia ze mnie
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
według mnie konserwatywny liberalizm to tak jak parówka z mięsa
![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- hahahahhahahahahaha Cytat:
![]() ![]() ![]() NO JA NIE WIEM :d---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- beznadziejny test, pytania są tendencyjne i nieobiektywne, mam wrażenie że w paru z nich odpowiedzi się wykluczają, |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Wolność gospodarcza: 46
więcej od 72% uczestników testu Tradycjonalizm:-6 więcej od 28.8% uczestników testu Wolności obywatelskie:9 więcej od 34.8% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Liberalizm ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Oto Twoje wyniki:
Wolność gospodarcza: 16 więcej od 41.5% uczestników testu Tradycjonalizm:-34 więcej od 8.3% uczestników testu Wolności obywatelskie:54 więcej od 90.3% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Liberalizm --------------------------------------- Nie jestem zaskoczona wynikiem, czułam że to we mnie siedzi ![]() Ależ mam dużego minusa do tradycjonalizmu ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Wolność gospodarcza: 51
więcej od 76.6% uczestników testu Tradycjonalizm:-40 więcej od 6.1% uczestników testu Wolności obywatelskie:43 więcej od 80.8% uczestników testu Liberalizm ![]() Kto przebije moje -40 w tradycjonalizmie? ![]() Generalnie po części sie zgadzam, za to propozycje mnie rozbawily. UPR? matko boska. PO i Partia Demokratyczna. Eh. Zostane przy lewicy.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Oto Twoje wyniki:
Wolność gospodarcza: 42 więcej od 68.4% uczestników testu Tradycjonalizm:13 więcej od 52.8% uczestników testu Wolności obywatelskie:4 więcej od 28.7% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Nacjonalizm (narodowa demokracja) hm.... ![]()
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Kiedyś robiłam ten test, wyszło mi, że najbliżej mi do PO, podczas, gdy jestem całkowicie za PiS'em.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
najbliższa mi ideologia do: Socjaldemokracja
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Moje wyniki:
Wolność gospodarcza: 12 więcej od 38% uczestników testu Tradycjonalizm:25 więcej od 67.2% uczestników testu Wolności obywatelskie:42 więcej od 79.8% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Konserwatyzm Btw, rozwaliła mnie jedna z odpowiedzi do pytanie o pedofilię: "(...) Trzeba ich po prostu zrozumieć"
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 8bfa9d7e1aae9be43aaf359f9fc5fc5f66b94c7e_68b4d3ffa6a7c Czas edycji: 2012-01-09 o 03:01 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Wolność gospodarcza: 81
więcej od 91.2% uczestników testu Tradycjonalizm:2 więcej od 38.7% uczestników testu Wolności obywatelskie:56 więcej od 91.5% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Liberalizm W sumie kilka razy robiłam takie testy i zazwyczaj wychodził konserwatywny liberalizm
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Wolność gospodarcza: 40
więcej od 66.3% uczestników testu Tradycjonalizm:-13 więcej od 22% uczestników testu Wolności obywatelskie:27 więcej od 60.3% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Libertarianizm Zaskoczył mnie wynik tego testu
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
chyba wiem czemu nie wyskoczył mi Libertarianizm... bo zaznaczyłam opcje że lepsza jest monarchia
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Wolność gospodarcza: 30
więcej od 55.1% uczestników testu Tradycjonalizm:-31 więcej od 9.7% uczestników testu Wolności obywatelskie:17 więcej od 45.6% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Liberalizm W sumie to prawda
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Eee... Mi wyszedł nacjonalizm?
|
|
#18 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Wolność gospodarcza: 42
więcej od 68.4% uczestników testu Tradycjonalizm:22 więcej od 63.9% uczestników testu Wolności obywatelskie:12 więcej od 38.6% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Nacjonalizm (narodowa demokracja) Zabiło mnie stwierdzenie, że bliscy poglądami to są ludzie z LPR... |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Wolność gospodarcza: 29
więcej od 54.5% uczestników testu Tradycjonalizm:35 więcej od 77.4% uczestników testu Wolności obywatelskie:-17 więcej od 11.1% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Chrześcijańska demokracja hmm...
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Oto Twoje wyniki:
Wolność gospodarcza: 2 więcej od 29.1% uczestników testu Tradycjonalizm:5 więcej od 42.7% uczestników testu Wolności obywatelskie:1 więcej od 25.5% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Liberalizm
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Wolność gospodarcza: 8
więcej od 34.5% uczestników testu Tradycjonalizm:-7 więcej od 27.8% uczestników testu Wolności obywatelskie:61 więcej od 94% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Liberalizm no cóż, taka prawda
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Wolność gospodarcza: 22
więcej od 46.6% uczestników testu Tradycjonalizm:-14 więcej od 21.2% uczestników testu Wolności obywatelskie:35 więcej od 71.4% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Liberalizm No niedokładnie takiego wyniku się spodziewałam
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Wolność gospodarcza: -5
więcej od 22.1% uczestników testu Tradycjonalizm:-2 więcej od 33.2% uczestników testu Wolności obywatelskie:9 więcej od 34.8% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Socjaldemokracja w sumie prawda...
|
|
#24 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i to: Cytat:
![]() Czy kazdy jak mu sie popsuje szafka w lazience to kupuje konkurencyjne szafki, czy sa w tym kraju ludzie, ktorzy pobiegna po srubokret i inne takie, naprawia i zostana przy tej jednej szafce? ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- kolejny kwiatek - Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
kapitalizm dyktatorski
ale pytania niektore malo szczesliwie zadane.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)