|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Czy można poszerzyć okienko na emotki?
Witam,
Za kazdym razem, gdy otwieram okienko na emotki denerwuje sie, bo przewijajac na dol ucina emotki z drugiego rzedu. Zastanawiam sie, czy mozna by to poszerzyc tak, zeby bylo widac oba rzedy? Wiem, ze to moze blaha kwestia, ale zawsze warto sie zapytac. ![]() Wiem tez, ze te male emotki z drugiego rzedu widac, ale te wieksze ucina i wybor emotek jest malo czytelny. ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Wiem tez, ze moge sama sobie to poszerzyc, pytanie jest o to zeby okienko bylo szersze zaraz po otworzeniu.
![]() |
#2 |
Administrator
|
Dot.: Czy można poszerzyć okienko na emotki?
Ja proponuje zrobic tak:
Po otworzeniu malego okienka z ikonkami, najedz myszka na prawy dolny rog okienka, tak aby wskaznik myszki zmienil sie na cos takiego <->, wtedy wcisnij lewy przycisk myszki i "rozciagnij" okienko trzymaja wcisniety przycisk myszki. Zobacz zalacznik ![]() aniolek ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
aha
![]() To zadanie dla ktoregos z magicznych Administratorow ![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Po otworzeniu malego okienka z ikonkami, najedz myszka na prawy dolny rog okienka, tak aby wskaznik myszki zmienil sie na cos takiego <->, wtedy wcisnij lewy przycisk myszki i "rozciagnij" okienko trzymaja wcisniety przycisk myszki. Zobacz zalacznik
![]() ----------------------------------------------------------------------------- pandora charm products/louis vuitton mens shoes/pandora charm bracelet/chanel bags |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
tez jestem za!!!
sama potrafie ale mogloby byc automat automatycznie szersze
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.