|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wakacje nad morzem lub jeziorem. Proszę o pomoc!
Dziewczyny, nie zabijajcie mnie że tworzę wątek, ale potrzebuję szybkiej porady. Urodziło nam się kilka dni wolnego i chcielibyśmy pojechać nad morze lub jezioro. Interesuje mnie niedrogi nocleg z wyżywieniem. Najchętniej w większym ośrodku lub domkach. Przeglądając ofertę w necie zgłupiałam, wszystkie są super a w praktyce wygląda całkiem inaczej. A ja nawet nie wiem gdzie szukać. Nad morzem chciałabym jakąś spokojną mieścinę albo wieś, żadnych znanych kurortów. Nad jeziorami nie byłam ze sto lat i nie wiem już kompletnie gdzie warto spojrzeć. Może macie coś co warto polecić i co by spełniało moje wymagania? Jedziemy z dwójką dzieci, więc żadne dyskoteki ani deptaki z milionem ludzi mnie nie interesują.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wakacje nad morzem lub jeziorem. Proszę o pomoc!
ja wrocilem z chlopakiem i kumpela z ap i jej boyfriendem juz po raz enty z mielna. wiec polecam wypoczynek nad morzem, ale jesli lubisz zapach letniego lasu to na pewno jezioro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacje nad morzem lub jeziorem. Proszę o pomoc!
mielno mnie nie pociąga ze względu na tłum. Ja już bardziej niż dyskotekę czy zatłoczony deptak, cenię sobie bliskość placu zabaw i spokojnego lasu
![]() dziewczyny, poczytałam i wymyśliłam Pogorzelicę i Sarbinowo. Jedno i drugie znam tylko z opowieści. Co sądzicie? Macie jakieś opinie? Chętnie też przyjmę namiary na dobre kwatery bo to co jest w necie to już bardzo przebrane.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.