|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chciałaby się wyrejestrować - niestety nie znalazłam na waszych stronach takiej opcji.
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrowienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: Chciałaby się wyrejestrować - niestety nie znalazłam na waszych stronach takiej opcji.
Ze wzgledow bezpieczenstwa takiej opcji nie ma dla uzytkownikow. Jesli chcesz skasowac swoje konto u nas wystarczy napisac do moderatora...
To jak, mam kasowac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Re: Chciałaby się wyrejestrować - niestety nie znalazłam na waszych stronach takiej opcji.
Bardzo proszę. I jeszcze potwierdzenie na maila - lubię mieć pewność, ze pozostawiam za sobą porządek.
Dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Pomoc
Chcę się wyrejestrowac z forum. Co mam zrobić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Pomoc
Wyciąg z regulaminu forum:
Czas pożegnać się z Wizaż.pl? Nie usuwamy postów, które nie łamią regulaminu. Wiąże się to zbyt często z niszczeniem treści istniejących wątków i porad na których nam zależy. Dlatego, jeśli masz ochotę pożegnać się z nami, po prostu nie wchodź na nasze strony. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
A czy jest możliwość wykasowania tych postów które napisałam? I tak nikt na nie nie odpisał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
nie ma takiej możliwości - to jest forum, a nie czat, czyli tutaj nie odpisuje się w 30 sekund...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Avrilka, dlaczego chcesz się wylogować, przecież dopiero co do nas dołączyłaś... Nie opuszczaj nas, na wizażu naprawdę jest fajnie
![]() Pozdrawiam ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
bo miałam sporo problemow i napisalam posta a nikt nie odpisal. niektore posty maja po kilkaset odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wybacz, ale skoro gdy na odpowiedz na twoj problem dostajesz linka do identycznego problemu, i odpowiadasz: Cytat:
jesli ma sie naprawde problem to lapie sie wszystkiego, co moze choc odrobine pomoc ale jak sie nie chce, to znaczy ze to malo wazny problem. gdyby twoj problem ptzrymal kilkaset odpowiedzi - przeczytalabys je, czy tez by ci sie nie chcialo? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Zalozylas (oprocz tego) 2 watki:
Kremy do golenia: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=105576 gdzie dostalas 2 (w tym moja) odpowiedzi Problem nog: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=105569 gdzie dostalas odpowiedz z linkiem do podobnego watku, w ktorym byla masa odpowiedzi na problem taki jak Twoj, ale Ty napisalas: "Hm..no dzięki wielkie ale raczej czytania tu jest za wiele...wolałabym porady na tym watku" No sorry... Poza tym, jak Ci zalezy na odpowiedziach, podbijaj watki, az uzyskasz wiecej porad. Jak odpuszczasz, to watek przepada w otchlaniach Wizazu. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Chciałaby się wyrejestrować - niestety nie znalazłam na waszych stronach takiej opcji.
Także bym chciała prosić o skasowanie swojego konta. z góry dziękuje!
![]() |
#13 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Re: Chciałaby się wyrejestrować - niestety nie znalazłam na waszych stronach takiej opcji.
Nie usuwamy kont, wątków, postów, recenzji...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
?????
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chciałaby się wyrejestrować - niestety nie znalazłam na waszych stronach takiej opcji.
Fragment aktualnego regulaminu:
Cytat:
Link do regulaminu --> TU |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chciałaby się wyrejestrować - niestety nie znalazłam na waszych stronach takiej opcji.
no cóż...
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.