|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
3 rozne zabiegi,ktory najciekawszy?
Witam,
dostalam zaproszenie do spa,dokladnie to wygralam zaklad z mezem i jade do spa ![]() "Chciałabym ustalić listę ,ilość i koszt zabiegów w Państwa spa w terminie od 30 lipca do 1 sierpnia( weekend). Interesuje mnie kilka kwestii najważniejsze to: -zabiegi na cialo silnie odchudzajace,zwalczajace cellulit -zabiegi na nogi zwalczające uczucie ciężkości nóg( w przyszłości chciałabym umówić się na zabieg zamykania naczynek które pojawiły się w ciągu ostatniego roku) -zabiegi na twarz poprawiajace jej owal,koloryt-rozswietlajace i nawilzajace,niwelujace drobne zmarszczki mimiczne, Poniewaz bede przejazdem powinny byc to zabiegi przynoszace efekty juz po pierwszym zabiegu. Mam 30 lat,nie pale,mieszkam w czystym środowisku.Moja skora twarzy należy do wrażliwych, średnio zanieczyszczonych, z problemami w strefie "T" i to tam mam jedyne problemy. Cellulit mam w gornej fazie 1 stopnia,waga w ciągu ostatnich 2 lat ciągle się zmienia miedzy 61 a 71.Mam 174cm wzrostu.Skora twarzy jest wrazliwa.Mam kaszkowata skore w gornej parti rak,oraz dosc duzy problem z ciezkimi nogami.Bede podczas urlopu, po wakacjach na mazurach a przed 2 tyg nad morzem" zaproponowane mi WYBOR z zabiegow: ![]() Na cialo -Zielona kawa (zabieg na ciało) 2,5l h -Masaż odchudzający 25 min (70zł) -Lekkie nogi godz. 45 min. (100zł) -mezoterapie beziglowa na cialo -30 minutowy zabieg DERMO HEALTH Na twarz -Witamina C (zabieg na twarz) 1,5 h (260zł) -Double effect (zabieg na twarz) (200zł -mezoterapia beziglowa twarzy -bolift z gory dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- jest to spa w Rumi,moze cos innego z ich listy byscie mi zaproponowaly bo dla mnie wszystko brzmi ciekawie Edytowane przez ojka1 Czas edycji: 2010-06-17 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.