|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fryzurka na lato!!
Hej!!! Juz nie moge sie doczekac kiedy obetne wlosy, ale problem w tym, ze jeszcze nie wiem jak. Chcialabym na krotko, ale troche mi szkoda, w sumie raz sie zyje..
![]() ![]() A to sem ja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Fryzurka na lato!!
witaj
![]() troszke mi M. Femme przypominasz ![]() jeżeli chodzi o makijaż podkreślaj oczy - bo troszkę 'giną' ![]() PZDR SAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Podkreslac oczy tzn. mocno sie malowac? ale na ciemno? zawsze wydawalo mi sie, ze to jeszcze pomniejsza oczy
oj oj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No wiec... wklejam kilka fryzurek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marge |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2004-06
|
fryzurka na lato
Chciałabym zmienić swoją fryzurkę, obecnie mam dłuższe włosy niż na tym zdjęciu, sięgają one do ramion. Są one całkowicie proste i równej długości. Chciałabym zmienić fryzurę, tylko nie wiem w jakiej będzie mi dobrze. Proszę o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Re: fryzurka na lato
......................... ."^_^"................... .............. ....-->.....Yoi mono-ni yasui mono nashi....<--........ ..............Kyuyu-ni masaru kagami nasi................. ........Ayamatte aratamaru-ni habakaru nakare........ ..........Koromo bakari-de osho-wa dekinu............... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
......................... ."^_^"................... .............. ....-->.....Yoi mono-ni yasui mono nashi....<--........ ..............Kyuyu-ni masaru kagami nasi................. ........Ayamatte aratamaru-ni habakaru nakare........ ..........Koromo bakari-de osho-wa dekinu............... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nie powinnas miec pelnej grzywy, pare zdjec z propozycja fryzek fajnie bys wygladala w tej rudej
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.