![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nie wiem c sie ze mna stalo;/
Witam
![]() Pisalam wczesniej watek o tym ze moj facet wyjechal. Wiec rozwine go troche. Otóż moj facet studiuje dalej ode mnie, teraz jest sesja - a co za tym idzie zobaczymy sie dopieto w lipcu;/ wiem ze jest taki okres, on ma duzo nauki, az 4 wazne egzaminy. Tyle ze ja strasznie cierpie.. nie mam humoru.. nie wiem jak zagodspodarowac sobie czas.. Wkurza mnie to ze on tam spedzi caly miesiac z innymi ludzmi, a ja tylko online. Jest na kierunku na ktorym sa same baby, a to tym bardziej mnie denerwuje. To pierwsza sprawa. Druga to taka , iz widze ze sie zmienilam...Bardzo kocham swojego faceta... caly czas spotykalam sie z nim.. zerwalam kontakt z kolezankami. nie mam z kim sie spotkac nawet teraz. Pozatym nic mi sie nie chce... wole wejsc na gg i sprawdzic czy on jest i chodz chwile z nim pogadac. Tak samo wieczorow , wole nigdzie nie wychodzic- bo przeciez moge w tym czasie z nim na gg pogadac. NIe potrafie sobie znalesc jakiegos zajecia, nie chce mi sie czasu marnowac na wyjscie ze znajomymi. Przytyłam teraz troche, i nawet nie mam motywacji by to zrzucic.. sama juz nie wiem co sie ze mna stalo... czemu taka jestem;/ Wiem ze zyje zyciem mojego TŻ. ale nie potrafie sie zmienic;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie wiem c sie ze mna stalo;/
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie potrafisz, czy nie chcesz?
To najgorsze co możesz dla siebie zrobić - żyć bez celu, bez ambicji, bez czegokolwiek w życiu, co mogłoby wywołać u ciebie uśmiech. Czy po sesji będziecie całe wakacje razem?
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
taki kubeł zimnej wody ode mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jak wroci to bedizemy sie widziec cale wakacje.
A co do tych dziewczyn. On mnie kiedys zdradzil- calowal sie z inna. Wybaczylam , ale nadal o tym pamietam , i sie czasem boje - tyle dziewczyn itp. Nie wiem czy kiedys mi takie mysli z glowy uciekna. Wiem ze musze sie zmienic;/ Ale czemu mam takie uczucie , ze jak gdzies wyjde , zaluje tego i mysle o jak najszybszym powrocie do domy, zeby z nim pogadac? A dodam ze jestem z nim prawie 3 lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A jak daleko od Ciebie studiuje? Bo 4 egzminy w ciągu miesiąca to nie tyle znowu nauki żeby nie móc Ci poświęcić jednego dnia... Dziwne to dla mnie...
A jak z Tobą rozmawia, to normalnie, czy coś sie zmieniło w waszych relacjach?? Spróbuj wyjść gdzieś do ludzi, spotkaj się z koleżankami, idź na imprezę, basen, cokolwiek, ale nie siedź w domu i nie czekaj. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
No to czym Ty się martwisz? Sesja rządzi się swoimi prawami :P Macie kontakt, wirtualny, ale zawsze - do lipca jest bliżej niż się wydaje... Zresztą, czy Ty nie masz żadnych egzaminów do zdania? Samo to powinno trochę zaprzątnąć Twoją uwagę
![]() Cytat:
Bo pozwoliłaś, żeby całe Twoje życie kręciło się wokół faceta. Tak nie można.Tym bardziej powinnaś zacząć więcej wychodzić z domu i rozwijać własne zainteresowania. Inaczej to się kiedyś na Tobie zemści. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1. albo zapominasz o tym, ze calowal sie z inna...dajesz na luz ale taki na 100% 2. albo sobie odpuscic faceta- osobiscie widze, ze to tu tkwi problem- nie ufasz mu i masz czarne mysli w glowie szczegolnie gdy malo sie odzywa i dlatego tracisz ochote na wszytko inne. Innego wyjscia nie ma
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
2. albo sobie odpuscic faceta- osobiscie widze, ze to tu tkwi problem- nie ufasz mu i masz czarne mysli w glowie szczegolnie gdy malo sie odzywa i dlatego tracisz ochote na wszytko inne.
Innego wyjscia nie ma <----- tu sie zgodze. Nie wiem czemu nic mi sie nie chce, zyje z dnia na dzien. NAwet na rower mi sie nie chce isc. Jakby ktos wyciągnął ze mnie cale checi do zycia i radosc;/ Czasem mysle ze to moze jakas depresja;/ nie wiem. A co do tych mysli... to tak niestety mam. Jak sie nie odzywa -to sie zastanwiaam... moze jest z jakas inna. itp . WIem ze postanowilam z nim byc, ja na co dizen nie mysle juz o tym , ale jak caly miesiac sie mamy nie widizec to mnie to boli i takie mysli wracaja. Bo on bedzie sie widziec ale meisiac z ludzmi a innego miasta, z akademika- nie ze mna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
PS. I mówię to z doświadczenia, bo pierwszy facet z którym byłam (a byliśmy ze sobą prawie 3 lata) też był dla mnie przez pewien czas jedynym towarzystwem. Zaniedbałam przyjaźnie, zainteresowania, cały czas spędzałam tylko z nim lub mysląc o nim. Kiedy się rozstaliśmy, kompletnie nie miałam co ze sobą zrobić, z kim pogadać... To było straszne i nie funduj sobie tego, naprawdę. Edytowane przez anna_pe Czas edycji: 2010-06-11 o 14:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Tu nie chodzi o to ze chce go pilnowac. Przeciez tego sie nie da robic na odleglosc. Ale raczej o to ze bez niego nic mi sie nie chce ... czasem czuje sie uzalezniona i czuje obawy .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
dolujesz sie bo lato, bo coraz cieplej, romantyczne wieczory i tym podobne sprawy i bardzo bys chciala byc przy nim ![]() wydaje mi sie, ze najlpeszym co mozesz zrobic to czytac jak najmniej artykulow, dyskusji o zdradach, jak najmniej rozmawiaj na takie tematy i zobaczysz, ze wyobraznia nie bedzie ci za mocno pracowala w tym temacie... pamietaj kieruj sie tym co ty myslisz a nie co pisza i radza ci inni kto powiedzial, ze inni maja racje ? zapisz sie do klubu fitness- nic nie poprawia tak samopoczucia jak sport ![]() i wyluzuj- facet jak jest zajety to jest zajety i mu zadne inne laski w tym momencie nie w glowie ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
własnie gadalam z moim facetem na gg.. i wiecie co mi napisal?
- znajdz sobie najlepiej kogos zastepczego do gadania do lipca, bo ja nie mam na to czasu - nauka'. fajnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A to już jest niepokojące... Bo z całym szacunkiem, ale 4 egzaminy i nie ma czasu nawet pogadać na gg? A dzwonicie do siebie? Piszecie sms-y?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
On napisal mi to tak jakbym z zartem , ale sry ? co to za teskty?
Daje mi wolna reke czy jak? ja rozumiem ze ma nauke , ale co teraz przez ten miesiac mamy sie nie odzywac?;] Piszemy smsy, teraz pisalismy tez na gg, dzwonic nie dzwonimy- rzadko. Ale teraz juz nie wiem. Chyba ja przestane do niego w ogole pisac, skoro tak bardzo nie ma czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() Autorko, nie lepiej dać mu zatęsknić? Zajmij się sobą do diaska, a nie wisisz jak ten bluszcz. Miałabym szczerze dość takiego związku i partnera, który nie umie kroku beze mnie zrobić. ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
duperele... rozmowa ze mna to duperele?
Edytowane przez sunia18 Czas edycji: 2010-06-11 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------
Po prostu nie ma czasu na duperele. Proste.[/QUOTE] ![]()
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Ogarnij się dziewczyno. Koleś leje na Ciebie sikiem prostym. Ja też mam sesję, 3 trudne egzaminy jeszcze przede mną i nie spędzam każdej wolnej sekundy przy książkach. On nie chce z Tobą rozmawiać, daje kretyńską wymówkę = Nie chce z Tobą być, ale póki zostawia Cię jako dodatkową furtkę. Zacznij korzystać z życia. Póki nie znajdziesz sobie jakiś zainteresowań, to nikt nie będzie chciał się z Tobą spotykać - całym życiem jest dla Ciebie jeden koleś, więc o czym można z Tobą rozmawiać? :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Czyli mam zaczac spotkac sie z kazdym co popadnie , z nim malo co gadac bo nie ma czasu. No to ciekawe jak nasz zwaizek przetrwa przez ten miesiac.. skoro w ogole nie bdizemy rozmawiac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
po drugiej stronie szafy
|
Nie przeginaj z udawaniem głupiej, wiesz dobrze, że nie o to nam chodzi. I jemu też nie.
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
tak... na to wychodzi
![]() facet jest zajety i postaraj sie to zrozumiec ![]() ale mlodziutka jeszcze jestes nauczysz sie ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
TACO - hmm glupoty mi piszesz
![]() Poniewaz on ma duzo nauki i wiem ze sie uczy caly czas. I to nie jest wymowka raczej .... Pisal mi ze teskni itp , ale musimy to jakos przezyc. MOze po prostu faktycznie go mecze tym swoim zach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
O co te foszki? Chłop jest zajęty i nie ma czasu ani ochoty na odrywanie się od tego, żeby odpowiadać na pytanie "co słychać" co chwilę. Znajdź sobie jakieś zajęcie, to już będzie o czym pogadać, z czego zdać relację, a nie "a bo siedzę w domu i wiesz myślę o Tobie i wiesz smutno mi i wiesz kochasz mnie?" ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Wiem macie racje.
Reaguje tak panikarsko, gdyz po tej zdradzie jak mi takie cos na gg napisal ' o kims zastepczym' to kojarzy mi sie to tylko z jednym . Ze nie chce mnie , ze ma kogos na boku itp. Ja probuje mu zaufac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
No to chyba pora przejść od słów do czynów... Przestań gadać jaka to jesteś nudna, a zrób coś, żeby taka nie być! I nie zaczynaj każdego dnia od myslenia o kontakcie z chłopakiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.