![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: MAC, ARDEN, CK, AVON, REVLON, H&M, YR i wiele innych
1.Avon Clinical program liftingujący okolice oczu (2szt)
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...olice-oczu.htm 2.Avon Rejuvenate kompleksowy system pielegnacji oczu na dzien i na noc(3SZT) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...n-i-na-noc.htm 3.Anew Cleanse nowy żel przeciw oznakom starzenia Avon http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...enia-2-w-1.htm 4.Avon Rejuvenate koncentrat rewitalzujący nowy oderwana tylko folia mama ukradła ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...talizujacy.htm 5. płyn do demakijazu ziaja pro zostało 200ml (50ml paradiso perduto) 6.Pasta cukrowa raz uzyta antoninne0216 7.ZAP TROPICAL MANGO 235ml POZOSTAŁO ok100ml Egzotyczna mieszanka tropikalnych owoców z zawartością szybko działającego bronzera,witamin A,C,E i minerałów. Ta zaawansowana formuła gwarantuje pełną satysfakcję podczas opalania 8.nowy Ziaja, Rebuild Odbudowa Skóry, Serum drenujące 'Reduktor cellulitu' ważny do 10.2010 9.Avon złocisty balsam po opalaniu NOWY 10.Nowy balsam do ciała dove 11.Kawior do kąpieli stara mydlarnia OLIWKA UZYTY raz 12.nowy (2szt) Avon solutions krem nawilżająco opalający na dzień http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...y-na-dzien.htm 13.Tran 59 tabletek z 60 wazny do 09.2011 paradiso perduto 14.NOWY OLEJEK do pielęgnacji biustu w czaSIE ciąży - nie moge znalesc nigdzie daty ważności ale świżutkie - dostałam zapas http://www.sklep.zdrowe-kosmetyki.pl...zas-ciazy.html po 100ml Olejek do pielęgnacji biustu w czasie, gdy karmimy piersią. Pielęgnuje i odpręża piersi. Wspomaga funkcje wydzielania mleka dzięki wyciągom z ziół o działaniu uspokajającym. Wzmacniająca tkankę łączną esencja z zioła skrzypu zapobiega już podczas ciąży powstawaniu rozstępów na piersi i brzuchu. Skład: Olej słonecznikowy , przywrotnik pospolity , przelot pospolity , anyż, jabłko, skrzyp, krwawnik pospolity 15.Avon for men krem pod oczy nawilżający dla mężczyzn 16,2 razy użyty tylko nowsza wersja Rossmann, Fusswohl, Fuss Balsam (Balsam do stóp) wazny do 02.2011 paradiso perduto 17.Raz uzyty Rossmann, Fusswohl, Hirschtalg Creme (Krem do stóp z łoju jelenia) wazny do 02.2011 paradiso perduto 18.Krem do stóp oriflame - świetny ale mam kilka które uzywam i w zyciu nie zuzyje tyle zostało min 60ml z 75ml wazny d0 03.12 paradiso perduto 19.testowany krem relaksujacy do słoni i stóp planet Spa 20.MASKA USPOKAJAJĄCA za coś extra ZIAJA PRO poj. 250ml Data ważności 04.2011 Opis działania - wyraźnie wzmacnia naturalną barierę ochronną naskórka - działa uspokajająco - łagodzi podrażnienia oraz zmniejsza skłonność do ich powstawania - intensywnie nawilża oraz odżywia naskórek - delikatnie ale skutecznie oczyszcza naskórek Sposób użycia - nanieść cienką warstwę maski na skórę twarzy, szyi i dekoltu - pozostawić na około 10 - 15 minut w zależności od rodzaju cery - nie wchłoniętą część maseczki usunąć płatkami kosmetycznymi Substancje aktywne - alantoina - alga brunatna bogata w oligoelementy - proteiny - polisacharydy - olej bawełniany - substancja chłodząca - witamina E - prowitamina B5 (D-panthenol)
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-06-26 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1.Szamponetka palette czekoladowy braz
2.Farba palette do pasemek w farbach brakuje rekawiczek ![]() 3.Pianka taft zostało ok 1/2 4.Lotion jedwabny do ukladania włosów zostalo ponad 3/4 5.Schwarzkopf, SYOSS Shine Boost, Nabłyszczająca odżywka w spray'u bez spłukiwania zostało 3/4
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-06-01 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.Paleta cieni H&M Odcienie brązów,beżów etc
2.Wypiekany cien fiolet GOLDEN ROSE 3.Cien turkusowy bioderm 4.Cien benefit - pigment sypki ubytek moze 5% 5.cienie inlot brzoskiwnie i brazy paradiso perduto 6.cienie inglot róże 7.oliwkowy cien kryolan sypki 8.Cienie loreal 9.Medic raz uzyta odzywka do brwi i rzęs w żelu 10.kredki kredka i cien avon srebro podwójna kredka avon fioletowa kredka naomi 11.Niewiele uzywana(pędzlekiem!!!) paletka błyszczyków sephora 12.błyszczyk avon w kasetce 13.Raz estowany fioletowy blyszczyk loreal hipp 14.Szminka kilka razy uzywana
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-06-04 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1.cIEN MAC HONEY LUST ROZALKA4
2.CIEN MAC GORGEOUS GOLD 3.MAC GLITTER BLACK OK 1/3 OPAK Z 7.5G 4.MAC MELON OK 1/3 OPAKOWANIA Z 7.5G 5.MAC AIRE DE BLU OK 3G Z 7.5 6.MAC TAN OK 2,2G Z 7.5G 7.MAC OLD GOLD OK 2,2 Z 2.5 G 8.MAC Fluidline (Eyeliner w kremie) Odcien Rich Ground ODDAM TYLKO ZA INNE KOSMETYKI MAC LUB COS MEGA Z MOJEJ LISTY SZUKAM
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-06-28 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.Kuleczki super rozswietlajace jak nowe
2.Róż dający lekki efekt tafli hm 3.Podkład joko perfekt match j130 beige zuzycie zaznaczone kreska 4.Mybelline dream matte mousse podkład Carmel Dark 2 MOZE służyć też jako brązer w musie 5.Deborah colour copy odcien numer 5 z 15ml zostało min 10ml cera sucha 5.Deborah colour copy odcien numer 5 z 15ml zostało min 10ml cera mieszana 6.Pupa wypiekany puder-tester ubytek minimalny 6.EDM FINISING DUST finising powder poj oryg 12g zostało ok 9-10g Everyday Minerals, Finishing Dust (Sypki puder mineralny) 7.Mineral Rogue róż Glazel uzyty ze 2 razy 8.podkład mineralny Max Factor, odcień 45 Warm Almond, użyty kilkakrotnie, ilość kosmetyku widać na zdjęciu z wymianki ale nie mój odcień ZAZNACZONE DŁUGOPISEM ILE ZOSTAŁO 9,Mybelline dream matte mousse podkład Carmel Dark 2 MOZE służyć też jako brązer w musie 10.Korektor 10ml oriflame zostało ok 7ml 11.Korektor oriflame pod oczy z 10ml ok 7 zostało 12.Revlon colorstay oil free spf 15 09 NATURAL TAN NOWY sprzedane
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-06-22 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Lakiery
rózne lakiery i odzywki do paznokci jak na foto paradiso perduto lakiery maybelline czerony i fiolet lovely
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-06-04 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
brak pedzli
rzesy sztuczne kompleciki do wlosow
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-06-25 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wymienione
paradiso perduto odlewka plynu do demakijazu ziaja pro 50ml -2 kremy rossmann do stop -krem oriflame do stop -cienie inlot brzoskiwnie i brazy -czerwony lakier maybelline - pedzelek wieksza miotelka i ostatni od dolu pedzelek ze zdjecia -TRAN -lakier fiolet ;lovely Malwu depilator,kylie minoque za stepper,motylka i tunike
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-06-25 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za
5.cienie inlot brzoskiwnie i brazy 6.cienie inglot róże mam nowy peeling Avonu planet spa ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- z Twojej wish nie mam nic niestety już ![]()
![]() |
#13 |
Kici kici miau miau
|
znajdziesz cos za prasowany cien MAC ?
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- z twojej listy posiadam mleczko do demakijazu - ok. 40% zuzycia Loccitane i mam tez biale butki Atmosphere . takie a'la czolenka kiedys ci proponowalam pamietasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kici kici miau miau
|
zrobie zdjecie.
A MAC to 1 z lewej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
8.nowy Ziaja, Rebuild Odbudowa Skóry, Serum drenujące 'Reduktor cellulitu' ważny do 10.2010
9.Avon złocisty balsam po opalaniu NOWY 4.Lotion jedwabny do ukladania włosów zostalo ponad 3/4 6.EDM FINISING DUST finising powder poj oryg 12g zostało ok 9-10g 9,Mybelline dream matte mousse podkład Carmel Dark 2 MOZE służyć też jako brązer w musie coś u mnie? ![]()
![]() |
#16 |
BAN stały
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Coś u mnie za:
4.Kylie Minoque Darling ok 25mlz 30ml 5.cienie inlot brzoskiwnie i brazy 6.EDM FINISING DUST finising powder poj oryg 12g zostało ok 9-10g Everyday Minerals, Finishing Dust (Sypki puder mineralny) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za rzesy, kawior do kapieli, paste cukrowa, wszystkie lakiery i mgielke tbs ?
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Hejka , przepraszam że tak późno odpisuje
![]() Avon Clinical program liftingujący okolice oczu i CK eternity , lubię takie zapachy ![]() Mam jeszcze do wymiany jeżeli jesteś zainteresowana kremik użyty 2 razy , kupiony wczoraj Dermika Noblesse Spa, jest adresowany do kobiet po 30 roku życia ,nawilżający |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Muciu, rozumiem, że my dalej bajdurzymy o tej wymiance?
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Co do twojej wish, to mam czarne zamszowe saszki, rozmiar 41, nałożone kilka razy, więc jeśli, by cię interesowały to daj znać.
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za CK ETERNITY SUMMER testowany edycja limitowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za 6.EDM FINISING DUST finising powder poj oryg 12g zostało ok 9-10g
Everyday Minerals, Finishing Dust (Sypki puder mineralny) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425921 eyeliner dalej aktualny brązowy ![]()
Edytowane przez mg78 Czas edycji: 2010-06-01 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Czy byś była zainteresowana telefonem Samsung C300?
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
w wątku mam półfabrykaty
![]() poza wątkiem mam 'jelly sandals' rozm. 41 i dużą torbę w kwiaty ![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
generalnie - ostatnio przepuściłam wszelkie pieniądze i lista rzeczy potrzebnyc się zmieniła i zredukowała. proponuję : tę torbę , lakier opi, pastę cukrową, krem ori, palete cieni H&M i róż dający efekt tafli za spodenki H&M, szampony, bieliznę, spódniczkę, rajstopy i dwie książki. Mniej więcej cenowo się zgadza, tak na moje oko. I dodajmy jeszcze to, że to moja druga paczka a w poprzedniej były nówki japonki i balerinki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
6.EDM FINISING DUST finising powder poj oryg 12g zostało ok 9-10g
Everyday Minerals, Finishing Dust (Sypki puder mineralny) Niewiem tylko czy chciałabyś go oddać za tonik? Nic innego nie wpadło w oko mimo,że masz sporo ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Może za podkład Revlon colorstay oil free spf 15
09 NATURAL TAN?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
szukam ksiazek:
Christopher Moore Ssij, mała ssij Najgłupszy anioł Baranek Błazen Brudna robota Wyspa wypacykowanej kapłanki miłości Melissa De La Cruz Błękitnokrwiści Maskarada Bale Maturalne z Piekła Rodem Anne Rice cykl: Kroniki wampirów * Wywiad z wampirem * Wampir Lestat * Królowa Potępionych * Opowieść o złodzieju ciał * Memnoch Diabeł * Wampir Armand * Merrick * Krew i złoto * Posiadłość Blackwood * Krwawy kantyk cykl: Nowe opowieści o wampirach . Nowe kroniki wampirów * Pandora * Wampir Vittorio cykl: Opowieści o czarownicach z rodu Mayfair * Godzina czarownic * Lasher * Taltos STEPHEN KING ZIELONA MILA Po zachodzie słońca Miasteczko Salem Sklepik z marzeniami Charlaine Harris Klub martwych Grobowy zmysł Grób z niespodzianką Stephenie Meyer,Meg Cabot,Lauren Myracle,Kim Harrison,Michele Jaffe Bale maturalne z piekła Kim Harrison Umarli czasu nie liczą Alyson Noel cykl Nieśmiertelni Rachel Caine WAMPIRY Z MORGANVILLE Maskarada szaleńców Ira Levin Dziecko Rosemary Maberry Jonathan Wilkołak
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.