|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pilne-okulary
Po raz pierwszy zakładam wątek na wizażu i gorąco liczę na Waszą pomoc. Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim miejscu.
Jutro wybieram się po okulary. Długo ich nie nosiłam, a mój wzrok staje się coraz gorszy. W związku z tym mam prośbę do Was, abyście poradziły mi jakie wybrać oprawki, żeby pasowały do mojej twarzy. Dołączam zdjęcie ![]() Nie mam pojęcia co jest teraz modne w okularowym świecie, wolałabym jednak nie zmieniać oprawek po jednym sezonie... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...172374acf.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: pilne-okulary
już się poprawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
wydaje mi sie ze ładnie by Ci było w takich czarnych grubych kwadratowych czy prostokątnych
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim prostokątne, na pewno nie jakieś zaokrąglone, ciemne, może bez dolnej oprawki. A przede wszystkim i tak będziesz stała i mierzyła setki par, więc weźmiesz te, w których będziesz się najlepiej czułą (uwierz, mówię to z doświadczenia
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ja okularów nie noszę, ale kiedys rozmawiałam na ten temat z moją kumpelą -okularnicą. Powiedziała ze too nie ejst tak, ze mowi sobie "dzis jade kupic okulary" i jedzie do optyka i kupuje. Ona mi powiedziała, ze okularów szuka, a potem je kupuje. Odwiedza mnustwo zakladow optycznych, mierzy setki par, dopiero potem sie decyduje. Z tego co wiem to zakup na pare lat i to nie tani, wiec warto dobrze sie zastanowic. nie każdemu pasuje to co jest modne. Mierz, mierz i jeszcze raz mierz. Wez ze sobą koleżanką, albo i dwie, zapytaj kogos z obsługi o szczerą poradę w których Ci lepiej. Na pewno coś fajnego sobie znajdziesz, ale jesli to nie jest mega pilne, to może jeszcze się rozejrzyj przez pare dni, a nie ze dzis jedziesz do jednego zakładu=dzis kupujesz.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dziękuję za porady
![]() Nie jestem przekonana do tych grubych oprawek, które są teraz modne. Raczej wybiorę coś bardziej klasycznego. Neciak89 też myślę, że lepiej mi w prostokątnych, nosiłam taki kształt parę lat temu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
może ma ktoś jeszcze jakieś rady?
mam czas do 15.00 Edytowane przez Talka87 Czas edycji: 2010-03-19 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
hejka,mam pytanie jakie okulary pasują do okrągłej buzi ?( nie wiem czy to istotne ale jestem brunetką,włosy proste do połowy pleców,oczy szaro-niebieskie,cera jasna) zależałoby mi na zdjęciach modeli okularów (kolor,kształt) które waszym zdaniem pasują do podanego opisu. z góry dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.