|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
pilne-okulary
Po raz pierwszy zakładam wątek na wizażu i gorąco liczę na Waszą pomoc. Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim miejscu.
Jutro wybieram się po okulary. Długo ich nie nosiłam, a mój wzrok staje się coraz gorszy. W związku z tym mam prośbę do Was, abyście poradziły mi jakie wybrać oprawki, żeby pasowały do mojej twarzy. Dołączam zdjęcie ![]() Nie mam pojęcia co jest teraz modne w okularowym świecie, wolałabym jednak nie zmieniać oprawek po jednym sezonie... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...172374acf.html |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: pilne-okulary
już się poprawiam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
wydaje mi sie ze ładnie by Ci było w takich czarnych grubych kwadratowych czy prostokątnych
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim prostokątne, na pewno nie jakieś zaokrąglone, ciemne, może bez dolnej oprawki. A przede wszystkim i tak będziesz stała i mierzyła setki par, więc weźmiesz te, w których będziesz się najlepiej czułą (uwierz, mówię to z doświadczenia
)
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
ja okularów nie noszę, ale kiedys rozmawiałam na ten temat z moją kumpelą -okularnicą. Powiedziała ze too nie ejst tak, ze mowi sobie "dzis jade kupic okulary" i jedzie do optyka i kupuje. Ona mi powiedziała, ze okularów szuka, a potem je kupuje. Odwiedza mnustwo zakladow optycznych, mierzy setki par, dopiero potem sie decyduje. Z tego co wiem to zakup na pare lat i to nie tani, wiec warto dobrze sie zastanowic. nie każdemu pasuje to co jest modne. Mierz, mierz i jeszcze raz mierz. Wez ze sobą koleżanką, albo i dwie, zapytaj kogos z obsługi o szczerą poradę w których Ci lepiej. Na pewno coś fajnego sobie znajdziesz, ale jesli to nie jest mega pilne, to może jeszcze się rozejrzyj przez pare dni, a nie ze dzis jedziesz do jednego zakładu=dzis kupujesz.
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za porady
zabieram ze sobą TŻ, mam nadzieję, że mi pomoże. Tylko muszę go przygotować na długą wycieczkę po optykach.Nie jestem przekonana do tych grubych oprawek, które są teraz modne. Raczej wybiorę coś bardziej klasycznego. Neciak89 też myślę, że lepiej mi w prostokątnych, nosiłam taki kształt parę lat temu |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
może ma ktoś jeszcze jakieś rady?
mam czas do 15.00 Edytowane przez Talka87 Czas edycji: 2010-03-19 o 12:31 |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
hejka,mam pytanie jakie okulary pasują do okrągłej buzi ?( nie wiem czy to istotne ale jestem brunetką,włosy proste do połowy pleców,oczy szaro-niebieskie,cera jasna) zależałoby mi na zdjęciach modeli okularów (kolor,kształt) które waszym zdaniem pasują do podanego opisu. z góry dzięki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.