|
|
#1 |
|
BAN stały
|
mówimy wprost co myślimy , szalone szesnastki <3
witam
zakładam ten wątek aby wszystkie szesnastki mogły na luzie rozmawiać o czym tylko będą chciały, o życiu, plotkach , chłopakach, szkole ![]() przedstawiajcie się i mówcie coś o sobie od razu ![]() rocznik 94 zapraszam <3 monika lat 16 moje zainteresowania to fotografia, zakupy, imprezy, dobre książki i filmy, taniec, muzyka
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: mówimy wprost co myślimy , szalone szesnastki <3
Hej
PlatinumA. wita ;] Na imię mam Ada. Jeśli chodzi o zainteresowania, to głównie są to muzyka, książki, od niedawna też piłka nożna (tak jakoś przejęłam to od rodzinki) A co do charakteru... Jestem osobą na ogół spokojną, ale potrafię walczyć o swoje. Uwielbiam mieć rację, sprzeczać się. Nie umiem słuchać, za to dużo mowię. ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Poproś o przeniesienie wątku na wizażowe społeczności
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
hej ada
jakie książki lubisz? czyżbyś miała braci, że się piłką interesujesz? ![]() myślę, że warto warto dążyć do celu , walczyć o to co nasze <3 ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- rapifen właśnie wiem że chyba w złym miejscu założyłam , ale gdzie to mam napisać ? |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
hehe, ja jak miałam 16 lat to też się przejściowo interesowałam piłką nożną
![]() ... już teraz mniej trochę ![]() pozdrowionka ... PS: O co chodzi z tą modą emo? |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
szkoda , że w polsce dziewczyny nie mają takich możliwości do nauki gry w nożną jak w usa ;<
majka u mnie w szkole polega to na farbowaniu wlosow na czarno, prostowaniu, grzywka na bok . czarne ciuchy z kolorowymi dodatkami jakies szachownice itd. duzo bizuterii i ogólnie stereotyp, że się tną
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Lena
|
pozdrawiam wszystkie szesnatki... ale czy taki wątek już nie istnieje
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395307
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
ale nie wszyscy są tam mile widziani więc może istnieć i drugi co nie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Przeniosłam wątek na Wizażowe Społeczności
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
buu też tu jestem.
![]() Ola, 16 lat, Jelenia Góra ![]() a co do piłki nożnej to się interesuję, ale raczej nie tym, czy Polska wygrywa kolejny mecz. dno. Afrykańską się interesuję i kibicuje dwóm drużynom. ![]() i będę wieczorkiem. ;*
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-02-10 o 20:16 |
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
rambo dzięki za przeniesienie
ola heeej <3 a jaka jest różnica w tej afrykańskiej piłce?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
ja niestety rocznik 93 ale mogę się do was wwalić?
bo 17 lat kończę dopiero za kilka miesięcy:P a poza tym czuję się szesnastką przygarniecie?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Moni <33 Tu jesteś
Piłką nożną interesowałam się jak byłam mała, a potem mi przeszło. ![]() Ja jestem Margareta, Łowicz (woj. łódzkie).
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
|
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
fille czyli w sumie jeszcze jesteś szesnastką tak jak w tytule wątku, więc zapraszamy
jak masz na imię i wgl opowiadaj o sobie ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- margaret <3 hej skarbku ![]() a ja np to bardzo intensywnie interesuję się spaniem
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
spaniem ja też jak najbardziej;dd
Choruję sobie, byłam na teście próbnym, potem na miasto z moją the best friend ;dd -> u mnie w domu i teraz jestem tu z wami ![]() Nie nie nie. Internet jest moim nałogiem. Tak dalej być nie może. Lecę. Pa
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
Edytowane przez Kashte Czas edycji: 2010-02-10 o 13:37 |
|
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
o widzisz to sobie razem chorujemy
jak ci poszedł test? jej mam mega katar , a krople które dał mi lekarz wgl nie pomagają ;< |
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Wychoruj się
przynajmniej do szkoły nie chodzimy Chociaż ja jutro chyba pójdę już ![]() Test ok, rozprawka : Czy pomoc bliźniemu może być źródłem szczęścia? Nie miałam do tego przykładów z literatury :| Napisałam Tajemniczy ogród, ale nie wiem czy to jest dobrze... Bo niby ta Mary pomaga temu chłopcu (zapomniałam imienia Trudno... Co ma być to będzie, to tylko próbny w końcu Ja tylko na chwilę, spadam już :/
|
|
|
|
|
#19 |
|
BAN stały
|
wiesz ja jak dzisiaj pójdę na tą dykotekę to jutro do szkoły też będę musiała
![]() nie pamiętam dokładnie tej ksiażki, bo dosyć dawno czytałam , ale myślę , że jak mu pomagała to przykład jest ok właśnie , ale to tylko próbbny więc nie ma co się martwić oka to do wieczora papa |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
po co 3 albo 4 wątek dla rocznika 94. ?
już dużo zamieszania tu zrobiłyśmy. Just zamiast unosić się dumą wróciłabyś do Nas a nie..
|
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
Cześć.
Wątek '94 już jest. Co więcej jest ich chyba z 3. Po co zakładać kolejny ? Robi się tylko bałagan. Just - masz te swoje 16 lat, a zachowujesz się jak 5-cio letnia rozkapryszona dziewczynka które strzela fochy o byle co. Wszyscy są tam mile widziani i każdego przyjmujemy. Nikt cię stamtąd nie wyrzucał i każda prawie pisała, żebyś wróciła. To czemu napisałaś tu, że nie byłaś na tamtym wątku mile widziana ?! wiesz wydaje mi się to nie logiczne. Robisz tylko nie potrzebny bałagan i zamierzanie. Forum jest od tego,żeby wyrażać własne opinie i zgadać się z nimi. A jak widać to ty strzeliłaś focha o to, że my miałyśmy inne zdanie na temat sex'u z Tż. No to kto tu jest nie tolerancyjny ? My czy raczej Ty ? |
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
a czemu nie ? wydaję mi się , że w tamtym jest za ciasno , a nie lubię tłoku. jak ktoś coś do mnie ma za to że wyrażam swoją opinię to już jego sprawa. nie tam to tu mogę pogadać na luzie i normalnie bez najeżdzania o wyrażanie własnej opinii
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- ej o co wam chodzi przecież jak się wam nie podoba to nie musicie tu wchodzić, a tym, bardziej pisać, |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
czyli idąc Twoim tokiem myślenia jeśli jest tłoczno na wątku to powinno się nowy zakładać ?
nie sądzę. ![]() im więcej ludzi tym lepiej. jest z kim rozmawiać, a nie 2 , 3 osoby na krzyż. no właśnie wyrażanie własnej opinii. ty wyraziłaś swoją my swoją. i za to poleciałaś z wielkim fochem i założyłaś 4 wątek 94. super. Amen. ![]() może nie dostane punktów karnych za wyrażenie swojego zdania. ; )
|
|
|
#24 |
|
BAN stały
|
Tylko po co ma być kilka watku '94 ??
nie rób śmietnika! Robi się syf i wychodzi na to, że jesteśmy jakimś dziwacznym rocznikiem który nie umie się ze sobą zgodzić. Do tego watku dojdzie jeszcze 5 osób i też ci bedzie za ciasno ? I założysz nowy watek zeby byc w centrum uwagi ? ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Tak jest Inf. Czyli załużmy jeszcze z 5 watków. Żeby na kazdym było po 3 osoby i bedzie elegancko. Czyż nie tak Just ? |
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
ale ja tu nie widzę żadnego syfu, macie swój wątek okej piszcie tam sobie i jest miło i przyjemnie. mogą tu zarówno pisać dziewczyny z rocznika 94 jak i 93.
o tam właśnie tego pragnę żeby być w centrum uwagi. czyli rozumiem , że rozmowa w mniejszym normalnym gronie bez kłotni to jest pragnienei bycia w centrum uwagi . spoko nie wiem czemu się przyczepiasz do mnie o byle gówno , ale też spoko. |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja bym była na wątku z 3 osobami to bym przestała się udzielać..
równie dobrze możesz z nimi rozmawiać na gadu.. a forum - to forum. trzeba umieć przyjąć słowa krytyki.. każda z nas jest inna.. mamy inne poglądy na świat, każdy ma własne zdanie. I BARDZO DOBRZE. bo gdybyśmy były wszystkie takie same to zrobiłoby się nam niedobrze od tego słodzenia sobie!
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
Jak my założyłyśmy sobie wątek dla starego składu to zaraz były słowa krytyki i wgl. I najbardziej o to że robi się syf.
Tak i to była prawda. A ty robisz jeszcze wiekszy zakładajac kolejny watek. Po co to ? A przepraszam, że zapytam, czy nasze grono było nienormalne ? z tego tak wynikło. Dziekujemy ci za opinię. Jak jestesmy takie nienormalne to czemu sie tam wgl udzielałaś? Bardzo nam miło z tego powodu wiesz. I nie przeklinaj dziecinko. Bo bana dostaniesz. I poza tym my się nie kłuciłyśmy. Tylko każda z nas wyraziła swoją opinię. Czy to według ciebie jest kłutnia ? Czy po protu nie umiesz się pogodzić z tym, że nikt cie nie poparł ? |
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Just tuu jesteś ;* wrócisz ?
![]() ej dziewczyny ale nie musicie się teraz kłócić.. każda wyraziła wtedy swoją opinie i koniec tematu.. nie wiem po co to dalej rozgrzebywać .. po prostu się pogódźcie i wracajcie wszystkie na tamten ;]
Edytowane przez Claaudiaa Czas edycji: 2010-02-10 o 15:50 |
|
|
|
|
#29 |
|
BAN stały
|
okej i tu możecie sobie pisać co tam chcecie , jak pragniecie się ze mną kłócić okej, ale bez udziału mojej osoby
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- claudia nie wrócę , nie chcę tam wracać , co tam u ciebie <33 |
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Just umieram z nudów i jestem załamana tym, że mi się ferie kończą
nie chce mi się do szkoły wracać! a jak tam ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

zakładam ten wątek aby wszystkie szesnastki mogły na luzie rozmawiać o czym tylko będą chciały, o życiu, plotkach , chłopakach, szkole 

Chociaż ja jutro chyba pójdę już