![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wakacyjną dietę czas zacząć!
witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: wakacyjną dietę czas zacząć!
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Co taka cisza? Chciałam się dołączyć ![]() ![]() Mam 17 lat, 160 cm i ok. 64 kg ![]() ![]() ![]() no i nie zamierzam specjalnie dietkować tylko mniej jeść, nie podjadać, i odrzucić te bardziej kaloryczne smakołyki ![]() ![]() ![]() Violka, też nie mam wagi ![]() To co, brniemy dalej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
czy ten wątek już umarł czy ktoś tu jeszcze jest?
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Katienn też się nad tym zastanawiam
![]() To co rozbudzamy? ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Wcale sie nie dziwie, ze niewiele osób chce dołączyć
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mysteriness - ja jestem na mż od 15 czerwca
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Katienn, ja jako takiej diety nie stosuję, staram się po prostu ograniczać tłuste żarełko, zero słodyczy
![]() ![]() Właśnie jadę po skakankę, dętkę do roweru i zieloną herbatkę ![]() ![]() Witaj BrillianteAstro5 ![]() Mam nadzieję, że nam się wszystkim uda ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
![]() ja ważę z 59 kg [ nie ważyłam się ze 3 miesiące] przy wzroście 171 cm ![]() mam strasznie grube udziska i brzuch!! ![]() dzisiaj zaczynam zdrowe życie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przyłaczam sie! ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Witaj Angelo
![]() Fajnie, że się przyłączasz, ale jesteś pewna, że to zdrowe? przecież przy takim wzroście masz idealną wagę, kochana... ![]() Myślę, że dużo ruchu Ci wystarczy, bez żadnej specjalnej dietki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem wiem.. może parametry wyglądają ok ale na prawde nie jestem normalna ![]() zdrowa dietka i ćwiczenia nie zaszkodzą ![]() ![]() pozdrawiam, a wieczorem napisze swoj jadłospis <3
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Jak uważasz... w sumie 3 kg to znowu nie tak dużo, nie powinno zaszkodzic, a jeśli masz się lepiej czuć, to działaj
![]() no właśnie, co jecie?
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Cześć, to i ja się dołączam
![]() przy 168 69kg ;/ zaczynałam od 74 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Cześć Donka
![]() w kupie siła ![]() ![]()
![]() |
#16 |
BAN stały
|
![]() Ćwiczenia? zależy od pogody, ale dzień w dzień aeroby, które spalają ten okropny tłuszcz. Czasem rolki, czasem rower, a czasem orbitrek. Dzisiaj z rana na orbitreku godzinkę ćwiczyłam, dzisiaj na wieczór mam zamiar poćwiczyc jeszcze 2h (: Ah i moja docelowa waga to 55kg! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
a ja śmigam na 1,5 h na tenisa! <3
kolacja byla o 18:00 ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Witam drogie koleżanki
![]() Jestem tu nowa i po krótce opiszę swoja historie... schudłam niedawno 10 kg. czułam sie cudownie ale sesja stres i moje obżerania alkohol spowodowały że wróciło mi 12 kg :|. MASAKRA CZUJE SIE JAK PROSIAK. Mam 21 lat obecnie ważę 64 kg mam 167 cm. biodra 100 cm talia 73. a bylo w biodrach 92 a w tali 64. od dzisiaj zaczynakm odchudzanie... planuje jezdzic na rowerku codziennie 30min rano i 30min wieczorem do tego 100 brzuszkow dziennie. i dieta 500kcal plus zielona herbatka. do 19 sierpnia chce schudnac jakies 12 kg bardzo mi na tym zalezy. a najbardziej zeby zgubic te biodra do 92cm. myslicie ze mi sie to uda?? zostalo mi jakies 6 tygodni.... bardzo was prosze odpiszcie.... bo jestem ZAŁAMANA !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Blondi karo witaj
![]() i nie załamuj się już! wcale nie masz złej wagi, kochana ![]() Ja zamiast brzuszków spróbowałabym na Twoim miejscu 8 minut abs ![]() ![]() I głowa do góry! nie ma żadnego załamywania się ! ![]() ![]() Angelaa jaka pyszna kolacyjka. Ale mi smaka narobiłaś ![]() Donka, widzę niezła motywacja jest ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Mysteriness....wiem ze moze to i niezdrowe moze byc i to jojo pozniej.... ale tak mi n a tym zalezy.... myslicie ze z moimi postanbowieniami dam rade zzucic te 12 kg?? potem juz od pazdziernika wezme sie za racjonalne odcudzanie ktore proponujecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Ja też się dołączam!
![]() ![]() ![]() Mam podobny problem jak Wy wszystkie. Cały czas odchudzam się 'od jutra.' A czas leci ![]() ![]() ![]() A co proponujecie w kwestii jedzenia? Jestem niejadkiem, nie wcinam warzyw, ani owoców, no, z małymi wyjątkami ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że z wami jestem! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
nie dziękuj, od tego tu jesteśmy kochana
![]() Myślę, że Ci się uda, bo 6 tygodni to wcale nie tak mało, a poza tym masz niezłą motywację chyba ![]() W każdym razie ja będę za Ciebie trzymać kciuki ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Hej MsAgniecha ![]() Fajnie, że jesteś z nami ![]() Myślę, że powinnaś coś jeszcze dodać do 8 ABS ... na przykład skakankę, hula hop, bieganie albo rower... coś, co Cię nie znudzi i czym będziesz się świetnie bawić ![]() Co do jedzenia to jednak proponuję jakieś warzywka, bo gdy będziesz miała ochotę coś przegryźć, świetnie zastąpią ciastko czy coś ... No i dużo wody ![]() ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Do Mysteriness:
Bardzo dziękuję za ciepłe słowa ;] To naprawdę motywuje, a u mnie właśnie z tą motywacją jest najgorzej. ;c Zazwyczaj jest tak, że odchudzam się od rana do godziny 13.00, a potem ciastka same wchodzą mi do ręki ;c Ale teraz chyba będzie już tylko lepiej ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Mysteriness
![]() ![]() masz raccje mam bardzo duzą motywację ![]() ![]() ![]() MsAgniecha ![]() Fajnie ze tez dolaczylas do nas. wierze ci ze uda ci sie chudnac !!! a co do motywacji to jest kilka sposobow na to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
blondi_karo
Ja już tak zaczynałam nieskończoną ilość razy ;] Tym bardziej jest ciężko, że muszę jeść to, co przygotuje mama, czy babcia. Mamę da się ugadać, babcię już nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
tak wogóle to zważę się i zmierzę dopiero w poniedziałek... i zobazymy efekty. co prawda na wadze mi nie zalezy ale na cm.... szczegolnie tez biodra ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Tak, te biodra ;c i pośladki. Reszta jest w sumie w porządku, gdyby właśnie te części ciała ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
naszczescie z mama mam spokoj bo sama gotuje ale zgubily mnie wypady z kolezankami alkohol pizze paluszki itp.... ;/ to moja wina ze sie tak upaslam... masakra. a no i byly telsty typu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- no wlasnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
i ja chcialam sie przylaczyc
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Hejo
![]() Witaj nevermind ![]() MsAgniecha, mam taki sam problem z obiadami . Mama gotuje i zazwyczaj nie są to małokaloryczne rzeczy tylko takie normalne... no typu np zup na śmietanie czy coś. I raczej też jej nie przekonam do zmian ![]() Trzeba sobie jakoś radzić... ![]() blondi karo, 8 cm w sześc tygodni wydaje mi się jak najbardziej wykonalne ![]() ![]() trzymam kciuki ![]() a u mnie największy problem jest z brzuchem ![]() Nogi też , ale to w drugiej kolejnośći... ![]() u Was też tak gorąco? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.