|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy przydałoby się założenie tematów zbiorczych odnośnie studiów itp. tematyki? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
111 | 92,50% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 7,50% |
Głosujący: 120. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() czy tylko ja mam wrażenie, że całkiem sporo tu wątków uczelniano-maturalnych itp. ;)
Witam.
![]() Zapytałam o to na Technicznym, tu (też) pytam o opinię. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-07-15 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: czy tylko ja mam wrażenie, że całkiem sporo tu wątków uczelniano-maturalnych it
Ja jestem na tak. Jednak tyle razy już wszyscy o to prosili i nici, więc wątpię że tym razem cudownie się zgodzą
![]() Aaa myślałam że tu chodzi o podforum heh ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: czy tylko ja mam wrażenie, że całkiem sporo tu wątków uczelniano-maturalnych it
ja myślę, że podforum "szkoła" by się bardziej zdało, niż wątek zbiorczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Popieram pomysł zdecydowanie, w kwietniu/maju był wysyp tematów maturalnych, teraz co wejdę na Wizaż to w nowo utworzonych na Plotkowym miliard tematów "Kierunek X na uczelni Y". Rok temu było to samo.
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musiałam się wyżalić ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
Więc przyznam uczciwie, że albo chcialabym powrotu na Modowe takich mechanizmów, jakie do niedawna były, albo tego, by nowe zasady odnosiły się do dzialań na wszystkich podforach. ![]() A temat poruszam, bo zaglądam tu od kilku lat, jak zresztą wiele innych pań, i wydaje;-) mi się, że we wcześniejszych sezonach nie było jednak aż takiego zatrzęsienia; więcej wizażanek, i więcej określonych pytań. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-07-15 o 16:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Popieram w zupełności. Jeden zbiorczy na studia, oddzielny na liceum
![]() Nie no, żartuję żeby aż tak rozdzielać, ale za dużo tego wszystkiego uczelnianego na Wizażu ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
tez popieram, czasem jak tu zagladam to czuje sie jak na forum internetowej rejestracji na studia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
I ja jestem za tym, aby to jakoś rozgraniczyć. Plotkowe zasypane szkołą :/
Coś warto by z tym zrobić... Tylko co? Administracja nie widzi problemu... A szkoda, bo niech się ktoś potem odnajdzie w tym gąszczu...
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie tematu: o tym samym pomyślałam ostatnio.
Ja jestem za osobnym podforum EDUKACJA - jednak tych wątków jest naprawdę dużo. A zbiorcze niekoniecznie się sprawdzają, bo różne pytania giną w gąszczu wielu wypowiedzi. Np. Jest wątek: Akademia Pedagogiczna i dzisiaj założony Uniwersytet Pedagogiczny ZAOCZNIE, bo jego autorka nie doczekała się odpowiedzi w wątku zbiorczym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Naczelny Hipster
|
Ja też popieram! Chociaż najładniej by było gdyby powstało podforum, wadą zbiorczych jest to, że wchodzą na nie tylko osoby, które mają jakieś pytania. A tak to trochę irytujące, jak muszę przedzierać się przez gąszcz wątków szkolno-uczelnianych, żeby znaleźć wątek plotkowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
... choć nie Westwood
|
Jezu, ja tez ostatnio mam wrażenie, ze wciąż się pojawiają nowe wątki o uczelniach... Nie można byłoby utworzyć dwóch zbiorczych wątków typu:
Jaką uczelnię wybrać? Mam mętlik w głowie! - zbiorczy Problem z wyborem kierunku- co radzicie? - zbiorczy Podforum "Edukacja" to w ogóle byłoby najlepsze wyjście... i o studiach i o liceach i o wciąż powtarzających się watkach typu to LO/ta uczelnia czy to/ta... już nie mówiąc o tym, że można byłoby zrobić wątki dla konkretnych uczelni.
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze z tego wszystkiego źle zagłosowałam w ankiecie
![]() Jestem na tak, bo faktycznie da się zauważyć, że po maturze wysyp tematów maturalnych. Po wynikach- wysyp tematów o kierunkach, uczelniach itp. Zbiorcze się nie sprawdzą ![]() Zbyt dużo miast/uczelni i pytań, aby wszystko w jednym temacie pogodzić. A kierunek na jednej uczelni nie równa się odpowiednikowi na innej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ja też jestem za utworzeniem nowego podforum o szkole, bo co drugi wątek dot.matury, wyników, uczelni, maturzystów. Ostatecznie wątki zbiorcze jakoś ułatwiłyby poruszanie się po plotkowym, ale dużo by to też nie dało.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
większość jest za utworzeniem podforum, ale pewnie będzie tak, jak się dzieje za każdym razem - czyli 'góra' uzna to za zbędne -.-
wydaje mi się, że zbiorcze niewiele dadzą, bo ludzie i tak będą zakładać tematy poza nimi... a kiedy będzie całe podforum to jakoś to będzie kierowane i nie będzie takiego bałaganu (na podforum osobne tematy, w zbiorczym wątku - ciężko będzie się połapać). Edytowane przez rosiek Czas edycji: 2010-07-15 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Tematy zbiorcze są głupotą. Ponieważ powstaje bardzo wiele offtopów wiele pytań zostaje przeoczonych a EDUKACJA to tak ogromna dziedzina że w końcu wypadałoby stworzyć osobną kategorię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
przeczytałam wątek na technicznym, ale nie wiem , czemu admini nie chcą się zgodzić na osobny dział. tam jest sonda w sumie gdzies tak z 260 głosami, i jakieś 85% widzi problem
![]() dziwne to trochę dla mnie; tych tematów jest wiele, moim zdaniem pora już coś z tym zrobić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-07-15 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a może złapać do kupy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem, jedynym sensownym rozwiązaniem jest osobne podforum.
Na razie wychodzi na to, że po prostu to nie forum dla studentek/uczennic ![]()
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja odnoszę podobne wrażenie, jest kilkanaście wizazanek, które wrzucają ciuchy z kilku dominujących sieciówek w różnych wątkach i w zasadzie nic ciekawego sie nie dzieje. Aż się czasem zastanawiam brzydko, czy te osoby nie mają w życiu ciekawszych zajęć, tylko latanie po wszystkich centrach handlowych Warszawy czy innych miast i namierzanie, gdzie jaką szmate rzucili ![]() Podforum edukacja by się przydało, bo ręcę opadają, jak się widzi kolejny wątek, w który osoba z kiepsko zdaną maturą, która w zasadzie na żadne studia się nie nadaje ![]() ![]() Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2010-07-15 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Też jestem za podforum, zrobiło by się jasno i przejrzyście.
Wątki zbiorcze są dla wytrwałych, a z tego co widzę czasami jest potrzebna pomoc natychmiast. ![]()
Edytowane przez MyszkaMini Czas edycji: 2010-07-15 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mnóstwo osób mogłoby się wymieniać informacjami, radami, doświadczeniami. Tam można by było prosić o wypełnienie ankiety.Myślę ,że takie podforum byłoby strzałem w 10-kę! Także ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
patrzac na plotkowe to co 3, w porywach nawet co 2 temat to szkola, studia itd.
podforum edukacja byloby naprawde swietnym rozwiazaniem ![]()
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Dwie pierwsze strony Plotkowego wyglądają jak w załączniku. Ja jestem za osobnym podforum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Też mam takie wrażenie, jak zwykle w czerwcu i lipcu wysyp wątków o takiej tematyce.
Popieram pomysł utworzenia zbiorczego albo nawet podforum, bo na chwilę obecną co drugi wątek na pierwszej stronie Plotkowego dotyczy matury i studiów, lekka paranoja.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45174983 LUTY wymienię Edytowane przez BrigitteBardot Czas edycji: 2010-07-15 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swego czasu rapifen walczyła o podforum EDUKACJA, ale nic nie wskórała. Ja jestem jak najbardziej za nowym podforum. W tematach zbiorczych szybko zrobi się bałagan i trudno będzie się w nich połapać.
![]() |
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
jak dla mnie podforum byłoby ideałem ;-), ale nie wiem czemu szefostwo;-) , takie mam wrażenie :P, postawiło sobie za punkt honoru niedopuszczenie do owego ideału
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() Tak to, to mnie np. ciekawiło, ktoś walnął nagłówek: podoba ci się spódniczka, i jak mi się chciało kliklam ;-) (ale zawsze ktoś kliknął) a teraz wisi taki bezpłciowy wspólny do czego tam chcesz ;-) i nie ma nic, co by mnie zachęciło, by tam zajrzeć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.