|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymianka - ubrania i butki [Marks&Spencer, New Look, Atmosphere i inne] - roz.38
Hej dziewuszki
![]() Mam troszkę ciuszków na wymianę (schudłam, dlatego wszystkie są już na mnie za duże). Za tydzień planuję też dokładkę ![]() POSZUKUJĘ: (w rozmiarze S)
Gwarantuję uczciwość i tego też oczekuję od Was ![]() ![]() Ubranka piorę i na życzenie uprasuję. Na prośbę podam dokładne wymiary - teraz podaję tylko rozmiary z metek.
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2010-07-31 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka - ubrania i butki [Marks&Spencer, New Look, Atmosphere i inne] - roz.3
1. Blazer Atmosphere - czarny z fioletową podszewką - rozmiar 10/38.
Załącznik 3295292 2. Buty z kokardką - czarne (tylko takie szarawe na zdjęciu wyszły), lakierowane, open-toe, całkiem wycięte z jednej strony i częściowo z drugiej. Załącznik 3295293 3. Sukienka czerwona, satynowa - rozmiar 36. Na samym dole wykończona czarną koronką. Do sukienki była dołączona czarna, satynowa wstążka, z której robiło się kokardę w pasie, niestety po weselu przepadła ![]() Załącznik 3295294 4. Biała koszula z czarnym haftem a'la folk, z tyłu w okolicy "krzyżowej" lekko marszczona - rozmiar 8. Załącznik 3295295 5. Koszula lniana Atmosphere, oliwkowa, rozmiar 10/38. Z tyłu pasek pozwalający związać koszulę w talii. Załącznik 3295296 6. Koszula w kratę - biało-różowo-czerwona LaBella. Metka podaje rozmiar L - ale ja wyjątkowo podam wymiary: dł. całkowita - 56cm szer. pod pachami - 42cm dł. rękawa - 63cm Załącznik 3295297 7. Biała, dłuższa koszula New Look, z delikatnym, króciutkim żabocikiem przy kołnierzu, rozmiar 10. Załącznik 3295298 8. Spódnica 'No name' - plisowana, popielata, rozmiar 38. Z czarnym paskiem. Załącznik 3295300
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka - ubrania i butki [Marks&Spencer, New Look, Atmosphere i inne] - roz.3
9. Spodnie "kanciaki" z kieszeniami, Top Studio, czarne, w cieniutkie białe prążki, rozmiar 38.
Załącznik 3295321Załącznik 3295322 10. Żakiet Top Studio (komplet ze spodniami), czarny w białe prążki, z fajnymi kieszeniami na wzór orzeszka laskowego ![]() Załącznik 3295327 11. Spodnie szare melanż w jasne prążki, szerokie "kanciaki", Marks & Spencer, rozmiar 10. Załącznik 3295323 12. Sukienka floral na szyję, wstążka do wiązania w talii, czerwone kwiaty z brokatowym, srebrnym dodatkiem, M. Załącznik 3295324 13. Żakiet czarny, satynowy na jeden guzik, rozmiar 38. Załącznik 3295326 14. Sandałki: - czarne - Kristbut (polskie), 37 -srebrne - Lasocki, z cyrkoniami, troszkę zniszczone, 38 -białe - Lasocki, troszkę zniszczone, 38 Załącznik 3295325 JUŻ NIEAKTUALNE! ALE WKRÓTCE MAŁA DOKŁADKA!
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-01-03 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za
czerwona satynowa sukienke sukienke floral
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() Sukienka floral na szyję, sandałki nr 1 . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja noszę XS/S, mam 90 cm w biodrach i leggi są okej, bo to rozmiar uniwersalny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
W takim razie dla Ciebie z pewnością będą one 3/4. Czyli rezygnujesz z nich?
Ewentualnie podoba Ci się u mnie coś jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.