|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 47 pkt / 100% pozyt.
|
![]() SZUKAM LEGGINSY, BUTY 41, TUNIKI i inne NAPEWNO COŚ MASZ DŁUGA LISTA POSZUKIWAŃ ....Pilnie wręcz bardzo pilnie poszukuję jesienno-zimowych rzeczy: Muszkieterki, kozaki, saszki w rozmiarze 41 mega priorytet ![]() Legginsy do kostek Tuniczki, ogólnie dłuższe chętnie za pupe rzeczy. Rurki rozmiar 40 Eco skórkę dla faceta rozmiar XL Zimowy kombinezon na 3 latka dla chłopca, jednoczęściowy lub dwu cześciowy. Buty zimowe dla chłopca rozmiar 25 Perfumy każda ilosć. Puder jasny Tusz czarny Farba czekoladowy brąz ogólnie odcienie brązu Torba Nike Spodenki jesienne Żele pod prysznic Szampony, odżywki do zniszczonych włosów Chętnie do domu: Nowe reczniki. W zamian to co w wątku i poza nim: Mam sporo maskotek, i inne rzeczy. Może ktoś może mnie poratować i ma te rzeczy na zbyciu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SZUKAM LEGGINSY, BUTY 41, TUNIKI i inne NAPEWNO COŚ MASZ DŁUGA LISTA POSZUKIWAŃ
u mnie zimowe buty duża 40
![]() |
#5 |
:)
|
Dot.: SZUKAM LEGGINSY, BUTY 41, TUNIKI i inne NAPEWNO COŚ MASZ DŁUGA LISTA POSZUKIWAŃ
ja mam dłuższą tuniczkę dzianinkową H&M rozmiar 40
jasny podkład Loreal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej, mam dwie pary bucikow na zime w rozm. 25, obie pary z goretexu, jedna z firmy elefanten (druga fotka) obie ocieplane naturalną wełną wiec ciepłe, jesli bedziesz zainteresowana moge zrobic dodatkowe fotki i pomierzyc wkladki , u ciebie podoba mi sie ta pomaranczowa krotka kurtka
zaznaczylam kółkami na zdjeciach ktore to butki
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej hej, to jak robimy jakas wymianke? mi u ciebie podoba sie ta kurteczka pomaranczowa, co bys za nia chcila ode mnie? bo ty u mnie wybralas pare rzeczy napisz czy masz jakis pomysl?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.