|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Studia czy kurs
Mam 38 lat i zastanawiam się czy iść na studia czy może skrócić drogę przez kurs np dietetyka. Nie posiadam żadnego dyplomu. Pracuje w supermarkecie i chciałabym przekwalifikowac się. A moze polecacie jąkas stronkę z kursami online, takimi sprawdzonymi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Studia czy kurs
Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale polecam sprawdzić oferty szkół policealnych. Miałam podobną sytuację. Z tym, że nie chciałam nic zmieniać w swoim życiu. Chciałam tylko zapisać się na jakiś darmowy kurs kosmetyczny, żeby móc realizować swoje pasje. Ale nauka w FаbĐľrze zmieniła całe moje życie i teraz pracuję w najlepszym zawodzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja robiłam kurs stacjonarny w szkole Faber (Kraków) i było spoko. Ale nie wydaje mi się, że oni mają kursy online
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Przy dietetyce to chyba więcej dają studia. Kursów jest strasznie dużo i dla mnie jeżeli chodzi o karteczkę to wiele osób może taką posiadać. Może to też zależy GDZIE dokładnie być robiła taki kurs i czy są tam na prawdę bardzo dobrzy specjaliści. Jak już masz płacić to chodzi o to by wyciągnąć jak najwięcej spoko wiedzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dietetyka wymaga jakiejs wiedzy, wiec studia wydają mi się lepszym wyborem niz kurs, zwłaszcza kurs online.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
STUDIA, na kurs dietetyka nikt nie patrzy poważnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja osobiście nie zatrudniła bym nikogo po kursie na dietetyka, te kursy to lipa za pieniądze można ukończyć taki kurs bez żadnej wiedzy. Moim zdaniem kurs to można robić na spawacza albo wózek widłowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.