|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Krawcowa w Lublinie
Mam pytanie do lubelskich wizazanek. Czy znacie dobrą krawcową w Lublinie? Taką, która uszyłaby i sukienkę, i kostium, i spodnie. Nie zawsze udaje mi się w sklepach dostać ubrania w odpowiednim rozmiarze i fasonie. Nie mam żadnego rozeznania w tej sferze usług i dlatego będę bardzo wdzięczna za pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Krawcowa w Lublinie
Mam taka pania, bom z urodzenia Lublinianka i czasem przerabiamy z Mama rozne rzeczy czy tez szyjemy i jestesmy zadowolone z uslug:
Pracownia "Alexis" Tatarakowa 14, 526 61 81 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Sylwiasta,gdzie jest ulica Tatarakowa?Tak w przybliżeniu...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Wielkie dzięki, sylwiasta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
z pełna odpowiedzialnoscia mogę polecic moja krawcową, niedawno miała salon w mełgwi koło Świdnika,a teraz otworzyła drugi punkt w lublinie, od kilka ładnych lat szyje u niej i jestem baaaardzo zadowolona, jest bardzo dokładna, ubrania uszyte przez nia wyglądają jak ze sklepu, pięknie je wykańcza
jej zakład nazywa się Studio Krawieckie Marzena Efir, salon ma na różanej 1/1 w klubie sportowym - klub kobiet ona polecam ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- dodam że szyła mi suknie ślubną, przyniosłam jej zdjęcie, idealnie je odwzorowała, ale doradziła mi małe zmiany w kroju żeby pasowały do mojej figury, bo jestem dość szeroka na dole |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.