![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szybka,wiosenna wymianka->firmówki XS-M
NIEAKTUALNY, zapraszam do nowego
![]() ![]() link https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post19974616 Hej ![]() ![]() Zasady jak u wszystkich 1.Proszę o przemyślane wymianki.Nie odmieniam się. 2.Preferuje większe wymiany. 3.Wysyłam poleconym ekonomicznym lub priorytetem- do ustalenia, rzeczy wyprane - i tego samego oczekuję od Ciebie. 4.Osoby z mniejszą liczbą przekupek wysyłają jako pierwsze, gdy paczka do mnie dojdzie dopiero wysyłam swoją. W przypadku wymiany z osobą o większej ilości przekupek, oczywiście wysyłam jako pierwsza. 5.Nie przyjmuję rezygnacji gdy już ustalimy co wymieniamy i podamy adresy. 6.Lubię konkretne osoby, które nie odmyślają się - jeśli podoba Ci się coś u mnie i mi u Ciebie- to po prostu wymieńmy się 7.Rzeczy nowe, lub ubrane raz wolałabym wymieniać za nowe/ubrane raz lub coś z wish listy. Szukam rzeczy w rozmiarach xxs, xs MOJA WISH - rurki (np. czarnych, szarych) -marmurki jeansowe -jeansowej katanki z krótkim rękawem lub 3/4 -kamizelki rozpinane ale rozmiar tylko 32 lub 34 -spódniczki krótkiej bandażowej -sukienka bandażowa najlepiej czarna i krótka -butyyy sandałki, klapeczki na obcasie, czółenka, botki -szpilki nude.. mm ![]() -body, nowe -sweterki panterkowe atmo, najlepiej szare lub w inne motywy zwierzęce -krótkie czarne spodenki, eleganckie. nie sportowe, -ciekawe spódniczki krótkie, np. w kwiaty, najlepiej z podwyższanym stanem, chętnie falbankowe -jakieś ciekawe legginsy lub nowe rajstopki-> np. panterkowe, w serduszka, kropeczki -ubranka w kolorze pudrowym lub miętowym -ciekawe chustki, różne wzory - czarna torebka -- już mam -innych rzeczy też szukam! RZECZY DO WYMIANY: *Śliczna sukienka wieczorowa ORSAY czarno-srebrna z bufkami rozm S - nie wiem czy chcę oddać, ale kuście - tylko za coś super ![]() wymiary: od pachy do pachy: 38 cm w talii: 32 cm długość mierzona od pachy: 71 cm * PASIAK ![]() *Gorsetowa bluzka z koronką H&M , z kokardkami i regulowanymi ramiączkami , rozmiar 34 (dość malutkie 34) Wymiary: od pachy do pachy: 33 cm długość 38,5 cm *Bluzeczka MORGAN opadająca na jedno ramię , wycięta metka z rozmiarem, oceniam na S/M *sukienka ZARA r, 36 , na zamek z boku ,ma małe rozdarcie przy zamku, można zszyć i będzie cacy - oddam za coś super *koturny z wymianki , rozmiar 38 - podobno były raz noszone, ja nie nosiłam. Zdjęcia zapożyczone . Tylko za inne buty, lub parę rzeczy.
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-06-14 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szybka,wiosenna wymianka->firmówki XS-M
*Etniczny golfik MNG , rozmiar M. Wiejskie motywy znów wchodzą i będą modne tej wiosny, miałam raz na sobie, NOWY
*Spódniczka za kolano z falbankami MORGAN rozm 36 - tylko za coś ekstra, bo miałam ją raz na sobie *tuniczka cienka ORSAY rozmiar S, ale dobra też na M (taka sama jak wyżej, ale inny wzór), miałam raz na sobie, wada: rozprucie *bluzeczka ORSAY, taka np. pod żakiet ,rozm XS + kolejne zdjęcie real na osobie
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-06-10 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
*strój kąpielowy, marszczenia po bokach, malutki, wiązany na szyi , plecy częściowo odkryte. Wygodny do pływania. Nie wiem co to za firma, bo metka się starła , oceniam na XXS- Xs
*spodnie -proste nogawki firma RAPPER , 27 ale wydaje mi się, że to rozmiarówka młodzieżowa, a rozmiar oceniam na 26 nawet 25 szer w pasie 34 szer w udzie 21 szer w nogawce 20 dł od wewn strony 72 dł całkowita 95,5 *koszulka LEVIS , S ale dobre będzie też na M, niteczki trochę poszły na jednym rękawie *kamizelka TROLL , wycięłam metkę, ale wygląda jak na M *koszulka na ramiączkach XS/S , przeżyła jedno pranie, a poszedł koralik i niteczki wystają, oddam za coś drobnego *piękna spódniczka , rozm 1 + zdj na osobie
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-06-06 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
*Bluzeczka ORSAY, rozmiar S, ale jak dla mnie typowe XS, bo jest malutka, miałam ją na sobie 2-3 razy
*sweterek-bolerko,piękny kolor- hit tego sezonu, kolor ceglany! ,obcięta metka ale dobre na xs, s, rękawy 3/4 *cieniutki sweterek ZARA rozm M *Bokserka MANGO - r. S *Spódnica za kolano z rozcięciem z jednej strony , rozmiar T 1 ale nie wiem co to za firma, bo odcięłam *Bluzeczka wiązana na szyję ORSAY rozm M, miałam dwa razy na sobie *Polówka z Londynu CARBRINI - rozm SG , nie wiem co to za rozmiar, ale to prezent, koszulka praktycznie nadaje się tylko dla dziecka, bo jest tak mała (oceniałabym ,że góra na 146 cm *Sweterek ZARA Trf rozmiar S *Sweterek- golfik MORGAN rozmiar T1 , cieniowane kolory napisów
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-05-22 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
*bluzeczka XS-S
*Bluzeczka ORSAY, odcięłam metkę z rozmiarem, oceniam na XS, jest rozciągliwa, ciut przeprana. Bardzo modny w tym sezonie marmurek + zdj na osobie( na końcu tego posta) ![]() *Bluzeczka, z metki M, ale bluzeczka jest mniejsza, fajne motywy zwierzęce *Pół-przezroczysta koszulka Viper czarna w kwiatuszki- rozmiar S *Spódnica tulipan MNG r. 36 *Spódniczka jeansowa MISS C z ELLITE rozm S *Bokserka pomarańczowaH&M rozm Xs ale wygląda na M *Zielona bokserka pasiasta H&M ,rozmiar S , cieniutkie paseczki są srebrn, lekko przeprane (paseczki,ale nie cała bokserka)
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-06-06 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
*spódniczka atłasowa SINEQUANONE PARIS rozm T40, ale to na pewno nie jest 40, nie sugerujcie się, jest dobre na 34-36 , spódniczka ma rozcięcie
*spodnie rozm 36 *spódnica ołówkowa ZARA kolor popiel rozm 36 *koszulka na ramiączkach- ręcznie haftowana, zdjęcie nie oddaje jej uroku *spodenki 3/4 TERRANOVA rozm Xs *Koszulka MORGAN, malutka wada, małe rozprucie, da się to zszyć- dla zainteresowanych zdjęcia
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-05-03 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
*spodnie rurki ,nie wiem jak nazywa się ten materiał, ale dla zainteresowanych dowiem się
![]() *bluzeczka rękawy 3/4 rozm małe S, oceniam na XS *krótka bokserka REEBOK, rozm. M, ciut przeprana. *bardzo krótka mini zielona z Bułgarii rozm S - nie ma *rybaczki czarne z podwyższanym stanem rozm. 34 *NOWY szaliczek czarno-złoty, NOWY, jeszcze z metką (ale nie tą papierową) bo nie nosiłam. *nowy szaliczek turkusowy, ale bez metek
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-05-22 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
*NOWA sukienka z metkami rozm duże S ,oceniam na M
*koszula biała w niebieskie paski na haftki CLOCKHOUSE rozm 34 *bluzeczka turkusowo - biała rozm UNI * Bluzeczka ORSAY XS ,motywy kwiatowe, powtarzający się motyw każdej wiosny i lata, zawsze modne *Bluzeczka ORSAY w krateczkę rozm XS *Bluzeczka z dziurkami kwiatkami,ORSAY rozm S - metka odcięta bo gryzła *narzutka długa błękitna MORGAN nie ma rozmiaru, oceniam na 36 *bluzeczka ORSAY XS
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-05-22 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
*koszula rękawy 3/4 rozm M + ostatnie zdjęcie w tym poście- zdjęcie koszuli na osobie (sorry za jakość
![]() *spódniczka jeans MANGO rozm 34, brudny jeans, przecierany *koszulka CARRY rozm duże S *koszulka w kwiatki ORSAY odcięta metka, rozm oceniam na S/M *jeansy ,lekko rozszerzane nogawki LEVIS W26 L32 pas 36,5 długość po wewn stronie nogawki: 80 długość całkowita 102 szer w udach 23 szer na dole nogawki 22 * zdj na osobie pozycji pierwszej z tego posta ->*koszula rękawy 3/4 rozm M
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-06-09 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
*koszulka SMOG rozm S, z napisem PUNK - odpadła jedna cyrkonia, koszulka mło noszona, może 3 razy
*bluzka ESPRIT rozm S rękawy 3/4 *koszula w kratkę RIVER ISLAND rozm 10 rękawy 3/4 *golf zielony ZARA rozm M *koszula BOUTIQUE rozm. chyba M *koszulka, nie ma metki oceniam na S *bluzeczka ORSAY rozm S szerokość w biuście 35 długość nie licząc ramiączek 34 cm100% poliester *Bluza ELLITE rozm oceniam na M/UNI *sweterek w serek czarny ZARA rozm M
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-06-01 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
*koszulka CROPP rozm M, zniszczyłam żelazkiem - czerwone plamki- przybliżenie, więc oddam za coś drobnego, najchętniej chustę, jakieś kolczyki lub bransoletkę lub naszyjnik, jakieś dodatki *Top na jedno ramię, nie ma metki, oceniam na XS-S, cały brokatowy, sypie się ten brokat, takie bluzeczki imprezowe zawsze są w modzie *bluzeczka brokatowa ORSAY rozm M, nie nosiłam,NOWA ale nie ma papierowej metki *bluzeczka wieczorowa ORSAY, rozm XS, bardzo sypie się brokat, bo w niej nie chodziłam- NOWA, ale bez metki *strój kąpielowy niebieski rozm 36 - lekko odgięte miseczki, przez to , ze strój długo leżał w szafie i w paru miejscach lekko zaciągnięte nitki bo strój jest ze specyficznego materiału, ale na nic to nie wpływa bo nitki zaciągnięte są raczej od wewnątrz - oczywiście dla zainteresowanych dodatkowe zdjęcia - a stój ogólnie oddam za coś drobnego- najchętniej chustę, jakieś kolczyki lub bransoletkę lub naszyjnik, jakieś dodatki *staniczek 32/70 nie nosiłam- NOWY, mam ramiączka (odpinane)-nie ma *stanik cielisty SCHIESSER 70A *śliczny koronkowy stanik z fiszbinami 70B ale dobry na 70 A - oddam za coś drobnego najchętniej chustę, jakieś kolczyki lub bransoletkę lub naszyjnik, jakieś dodatki
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-06-06 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
1 zdjęcie:
*stanik z fiszbinami TRIUMPH 70B *stanik z odczepianymi ramiączkami push up 32/70 kolor jasny róż - nie ma *"termiczny" stanik nie ma metki ale to TRIUMPH rozm 70B 2 zdjęcie: *stanik koronkowy, nie wiem co to za firma, zdarła się metka, rozm 70B *bordowy z fiszbinami half-cup ARCADO 70 A *fioletowy INTIMISSIMI rozm 70 A *torba, która zwinięta wygląda tak jak na zdjęciu 3 a rozwinięta tak jak na zdj 4 *zamszowa mała torebka-portlefik MASTERS *torebka jasny róż *torebka czarna *ttorba na ramię A4 *torba ADIDAS *torba na ramię A4
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-06-06 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
*torebka RIMMEL
*torebeczka z NEW YORKERA *Torebka loreal *torebka biała ciao ciao z COLLOSEUM
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-05-03 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
ZDJĘCIA na kimś ubrań z poprzednich postów
tuniczka cienka ORSAY rozmiar S, ale dobra też na M (taka sama jak wyżej, ale inny wzór), miałam raz na sobie, wada: rozprucie sweterek-bolerko,piękny kolor- hit tego sezonu, kolor ceglany! ,obcięta metka ale dobre na xs, s, rękawy 3/4 bluzeczka ORSAY, taka np. pod żakiet ,rozm XS Cieniutki sweterek MNG Basic S modny sweterkowy pasiak ![]() wymiary: szer od pachy do pachy: ok 38 cm długość 47 cm Śliczna sukienka wieczorowa ORSAY czarno-srebrna z bufkami rozm S - nie wiem czy chcę oddać, ale kuście - tylko za coś super ![]()
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-06-06 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA 05.06.10 New Stay Matte Foundation - podkład matujący RIMMEL 30 ml Ivory nr 100 ![]() NOWY, jedynie wypróbowany - ale odrobinkę, jednak to nie mój odcień zapożyczony opis z KWC: "Podkład o nowej generacji zawierający naturalne składniki. Bawełna - długotrwale i skutecznie kontroluje błyszczenie się skóry, eliminując nadmiar sebum. Rumianek - koi wszelkie podrażnienia i redukuje zaczerwienienia. Ogórek - delikatnie odświeża i pomaga zachować czystość porów. Unikalny kompleks Natural Shine Control gwarantuje 12 - godzinny efekt matowego wykończenia i naturalny wygląd cery. Idealny do cery wrażliwej i skłonnej do alergii - nie zawiera tłuszczu, substancji zapachowych, talku ani parabenów."
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-06-09 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Cieniutki sweterek MNG Basic S
modny sweterkowy pasiak ![]() wymiary: szer od pachy do pachy: ok 38 cm długość 47 cm
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-06-06 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
śliczny czarny sweterek, klasyczny krój, dekolt w serek
firma: ZARA rozmiar: M
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-06-10 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
-[90-
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
0-90
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
kkk
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
ujjuy
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
lll
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
yhjh
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
hjj
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
ppp
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
lllhh
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
yuu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
hjhj
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
xsd
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
jjjk
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.