|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymiana u nieznajomej :)
Witam na moim wątku
![]() Kilka moich zasad, zanim napiszesz przeczytaj: 1. Nie odmieniam się 2.Podaję wymiary na życzenie 3.Nie robię zdjęć na sobie!!!! 4.Nie ukrywam wad itp 5.Jeżeli mam mniej przekupek to wysyłam pierwsza 6.Zawsze wysyłam poleconym i tego samego oczekuję od innych 7.Rzeczy piorę ale nie prasuję 8.Wymienione rzeczy usuwam Jeżeli nie zgadzasz się z tym nie pisz! Najchętniej wymienię się za rurki rozm 36/38, torby xxl i fajne koszulki. Zapraszam ![]()
Razem od 14.09.2007 ![]() ![]() ![]() - Efekt holo Indigo - Indigo Efekt Syrenki - Zoeva Bamboo wymianka Edytowane przez nieznajoma19 Czas edycji: 2010-08-24 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana u nieznajomej :)
1.Tuba z cekinami Tally Weijl rozm M w stanie bardzo dobrym. Na górze ma gumkę dzięki której bluzka się nie zsuwa.
2.Koszula River Island ubrana tylko raz w stanie bardzo dobrym. Rozm M. Ma śliczne hafty przy guzikach dł 67 cm, szer 49 cm
Razem od 14.09.2007 ![]() ![]() ![]() - Efekt holo Indigo - Indigo Efekt Syrenki - Zoeva Bamboo wymianka Edytowane przez nieznajoma19 Czas edycji: 2010-08-25 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
3. Śliczna czarna sukienka z cekinami. Ubrana tylko raz w stanie idealnym! Rozm 36
4.Koszula Camaieu ubrana raz i wyprana w stanie idealnym. rozm s dł 60 cm, szer od pachy do pachy 36 cm (materiał się rozciąga)
Razem od 14.09.2007 ![]() ![]() ![]() - Efekt holo Indigo - Indigo Efekt Syrenki - Zoeva Bamboo wymianka Edytowane przez nieznajoma19 Czas edycji: 2010-08-25 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
5. Bokserka z Top Shop czarna stan bardzo dobry, rozm 14
dł 63 cm, szer od pachy do pachy 35 cm 6. Piękna, nowa satynowa koszula bez metek, w cudownym fioletowym kolorze z błyszczącymi guziczkami. Rozm s/m/l ponieważ rozciąga się. dł 60 cm szer od pachy do pachy 47 cm, rękaw wew 43 cm, zew 60 cm nie ma
Razem od 14.09.2007 ![]() ![]() ![]() - Efekt holo Indigo - Indigo Efekt Syrenki - Zoeva Bamboo wymianka Edytowane przez nieznajoma19 Czas edycji: 2010-08-25 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
7. Piękna, nowa sukienka satynowa z koronką.
Bez metek, tylko przymierzona. Kupiona za granicą. Niepowtarzalna!!! Pięknie podkreśla figurę. Rozmiar s. Wymienię tylko za coś naprawdę wyjątkowego i o podobnej wartości
Razem od 14.09.2007 ![]() ![]() ![]() - Efekt holo Indigo - Indigo Efekt Syrenki - Zoeva Bamboo wymianka Edytowane przez nieznajoma19 Czas edycji: 2010-08-24 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ngfvnv
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
sdf
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Coś za 3 koszule? 2 białe i tą fioletową. Za tą fioletową oddam dużo.
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Dziewczyna od gry się nie odzywa, więc prawdopodobnie będzie wolna ta gra. A ta koszula S to takie większe S? boję się że ta eska będzie mi się na piersiach rozchodzić. Napisz mi jeszcze długości tych koszul. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
No to czekam na wymiarki. To skoro małe S to zmierz mi dodatkowo szerokość od paszki do paszki i napisz czy to jest rozciągający się materiał. Zrersztą tej drugiej białej też napisz mi ten wymiarek. Bo ta fioletowa będzie dobra - tylko długość mnie interesuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Znajdziesz coś u mnie za: 7. Piękna, nowa sukienka satynowa z koronką.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
coos za bokserke czarna i tunike??
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
super avatar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za
6. Piękna, nowa satynowa koszula bez metek, w cudownym fioletowym kolorze z błyszczącymi guziczkami. Rozm s/m/l ponieważ rozciąga się.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a podasz mi wymiarki ? długośc całkowitą, szerokość pod paszkami, szerokość tej gumeczki od do i długośc rekawa zew/wew
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- ok to czekam, jak też coś cie ciekawi to pytaj ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
moge się skusić
![]() zapraszam na Pw
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.