|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
zooobacz, może coś masz z mojej wish do oddania Hugo Boss Pure Purple
witam,
desperacko i namiętnie poszukuje ![]() -KOREK DO ZAPACHÓW ISPAHAN YR -stara wersja 60ml, givenchy fleur d'interdit, bruno banani pure woman 60ml - zapachu C-THRU Romance (prawdopodonie już nie produkowany) - podkład z górnej półki chętnie odlewki lub resztki -jasnych topów r.38/40 (białych, chętnie też w pudrowym różu) z aplikacją lub bez -torby treningowej małej takiej idealnej na fitness zeby zmiescił sie strój, buty i woda -czegoś w marynarskim stylu -miniaturkowych opakowań meteorków guerlaina-nie interesuja mnie odsypki -cieniutkich rozpinanych sweterków i kardiganów -wypiekane cienie pupa pastele - therm line II -wypiekany puder brązujący pupa -balsamu neutrogena do skóry suchej - puder kompaktowy rozświetlający Sephora kolor 130 dore (zdj. w załacz.) -wszystko co ma koronki lub jest koronkowe -bielizna (najchętniej kolorowa i z koronkami) góra 75 D, dół 38 ewentualnie 40 - zielona baza pod makijaz i baza pod cienie(Sephora, Clinique,pupa...)-końcówka, próbki... -perfum i miniaturek Moschino Couture, Givenchy Hot Couture, limitowanki Opium, Addict Diora, MP Elixir, Amour Kenzo, Idylle Guerlain, Alien Muglera, Indian Holi Kenzo, Innocent Muglera, próbek/odlewek Peony Angel, i pozostałe stars of mugler, guerlain AA praktycznie wszystkie .......to tyle co mi przychodzi teraz do głowy,bede edytowac jak sobie coś przypomne) generalnie szukam zapachów mocnych z charakterem, ogórkom dziekuje ![]() -szminki(z wysokiej półki) w odcieniu landrynkowym, cukierkowym ![]() -paski wybielające zęby blend-a-med -dobrych kosmetyków antycellulitowych np:elancyl -wosk w plastrach weet -coś co wpadnie mi w oko, i uznam że jest mi potrzebne-wyjdzie w prani -zwiewnej lekkiej, barwnej tuniki takiej jak na foto w załaczniku, nie interesują mnie tuniki w jednym kolorze rozmiar 38/40 ewentualnie 42 ![]() -kolorowa chusta NAWET JEŚLI NIC NIE ZNAJDUJESZ W MOIM WĄTKU TO NAPISZ JESTEM W STANIE ODDAĆ WIELE ZA WISH'E rzeczy wypisane na niebiesko poszukuje w pierwszej kolejności Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2010-06-28 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zooobacz, może coś masz z mojej wish
Mam plastry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mam taki krem jak w linku,tylko,ze mój jest w tubie ,z zestawu więc Not for indiwidual sale.Pojemność wyjściowa 75 ml a została troszkę mniejsza połowa a może i połowa bo ciężko ocenić.Tuba jest mocno rozszerzana dołem.Kremu jest tak odrobinkę powyżej górnej linii napisu Body Shaping.
http://www.bangla.babyonline.pl/kosm...ream-p4994.htm Chętnie oddałabym go za odlewkę Nature Milenaire.Jaką pojemność mogłabyś jej oddać? A i w wątku mam jeszcze krem Fissan. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-12-04 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
kochana, co chciałabyś za plastry?
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
z Twojej wish mam dwa rozpinane sweterki: bialy i czerwony (bialy- ubrany raz, czerwony- kilka razy)- stan idealny, biustonosze w rozmiarze 32(70)D, nowe, niestety kupilam bez przymierzenia i okazaly sie za male
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.