|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem po pierwszym razie.
Witajcie wiazażanki. : ) Pierwszy raz coś tu napiszę, bo gdzie szukać pomocy, jeśli nie u Was. Tak więc, proszę o wybaczanie lecz trudno opisać mi dokładnie istotę mojego problemu...Zacznijmy od tego, że do stosunku doszło mniej więcej na początku zeszłego tygodnia. Od tamtego czasu miałam niewielkie plamienia krwi. Oczywiście chwyciłam za lusterko aby "oszacować straty". I tu pojawia się mój problem - przy wejściu do pochwy, mała jej, znajdująca się w dole część wygląda na zakrwawioną, jednakże nie da się tego zmyć - jest to jakby...przekrwienie? Podejrzewam, że właśnie stąd bierze się u mnie krew, a nie z osławionej błony dziewiczej. Czy któraś z Was miała podobny problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem po pierwszym razie.
Cytat:
![]() dlaczego nie pójdziesz do ginekologa, skoro się martwisz?
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Akurat nie mam takiej możliwości i najprawdopodobniej nie będę jej mieć jeszcze przez jakiś tydzień, więc postanowiłam zapytać tutaj, coby się trochę dowiedzieć. : <
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
to moze byc po prostu jakies otarcie. poczekaj pare dni jak Ci nie przejdzie samo to idz do lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
może po prostu nie tak ostro następnym razem
![]() nie martw sie czasem sie zdarza ![]()
Szczęście to uśmiech bliźniego, to serce, to słońce, to ptak. To piosenka i słowa cieple, to dziecko, matka, kwiat… Od Ciebie tylko zależy, jak spojrzysz na ludzi i świat. Uśmiechnij się do każdego, bo każdy miłości jest wart… ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
poprostu facet Cie zatarł. Tez tak mam czasami. I wcale nie musi to byc ostry seks. Za pare dni powinno Ci przejsc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
nastepnym razem potrzebny bedzie chyba żelik ;D
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() A czy takie objawy jak częste wizyty w wc (związane nie tylko z siusianiem ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze jak świruje że mogę być w ciąży to mam takie objawy ![]() Na pewno będzie okej nie martw się, to na pewno przejdzie ![]()
Roguc mym Bogiem, Coma nałogiem, muzyka postawą, koncerty zabawą narCOMAnka http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach Edytowane przez _Desolation Czas edycji: 2010-07-13 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biorę furaginę i już jest lepiej. Tylko od paru dni mam jakoś dziwnie nabrzmiałe piersi. Wyczytałam gdzieś,że może być to spowodowane przez tabletki anty., które biorę. Mam nadzieję,że tylko przez to ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-07-16 o 13:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.