![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czego on chce?
Ostatnio żaliłam się na mojego ex tż, który rzucił mnie dla innej. (patrz mój poprzedni wątek
![]() Zapomniałam o nim, zajęłam się sobą, a teraz on wraca i to psuje. O co mu chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czego on chce?
Być może zaczyna rozumieć co stracił, takim gadaniem próbuje wrócić do Ciebie, myśli że na to polecisz...
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Pomyśl sobie że zrozumiał co stracił i miej dziką satysfakcję
![]() Nie pomagaj, nie odpisuj, zamknij w szufladzie stare dzieje i patrz do przodu!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nie ważne co on myśli, najważniejsze że zachowuje sie drugi raz jak dupek. Mam nadzieję że zachowasz zimną krew i nie ulegniesz. Olej go ciepłym moczem i daj do zrozumienia że już nie zależy Ci na nim (cokolwiek byś myślala naprawdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem chce wybadać na czym stoi. Czy dalej szlochasz za nim po katach. Chce Cię podejść, abyś powiedziała 'tęsknię' etc. zeby mógł Ci to później wytknąć . Nie daj się złamać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Chce wrócić, bo z tamtą się rozszedł (napisałaś, ze nie jesteś pewna, czy są razem), chce wrócić, bo z tamtą mu jest gorzej i się nie dogadują, albo chce wrócić i ma ochotę się z Tobą pokochać?
Obstawiam z doświadczenia po takim jednym, gdzie brak słów ![]() Najlepiej to dać sobie spokój, jak już zapomniałaś i ułożyłaś sobie życie na nowo to niepotrzebnie rozmyślać i to wszystko rozgrzebywać ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko sprawdza czy Ty nadal o nim myslisz bo lubi mącić w uczuciach innych ![]() albo chce o sobie przypomniec i o swoich uczuciach żebyś przez to ze zawraca Ci głowę nie mogła związac sięzz innym (syndorm psa ogrodnika) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Tamta okazała się
![]() ![]() 2.Tamta nie okazała się ![]() ![]() 3. Sprawdza czy nadajesz się na zapychacza- kiedy rozstał się z tamta a na horyzoncie nie ma innej. 4. Lubi czuć się kochany i uwielbiany, lubi się prężyć przed lustrem ze świadomością, że dziewczyny przez niego spać nie mogą ![]() 5. Zrozumiał swój błąd...Nie to raczej nie wchodzi w rachubę ![]() Edytowane przez Wroclovianka Czas edycji: 2010-06-20 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dobrze Ci mówią, pies ogrodnika. Na daj sie mu nabrać, bądź twarda i poslij go tam gdzie jego miejsce, niech sobie szuka naiwanej gdzie indziej
![]() Nie nawidze takich d**ków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Albo chce sie zabawic na boku, albo przestalo mu sie ukladac z tamta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
O co mu chodzi to nie wiem, ale wiem jedno... nie wracaj do niego pod żadnym pozorem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Taa skąd ja to znam? Nudzi mu się i tyle. Możesz odpowiedzieć że jest świetnie, o wiele lepiej niż z nim i że jesteś przeszczęśliwa. A potem już się nie odzywaj ;D
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Wątpię, aby poszedł po rozum do głowy, nagle zrozumiał swój błąd i teraz już wie, że kocha tylko Ciebie.
Pewnie rozczarował się tamtą panienką i teraz robi podchody, żeby zobaczyć, czy są szanse powrotu. Bo skoro z Tobą było lepiej, to czemu by nie wrócić? Moja rada: nie bądź naiwna, olej go. Nie odpisuj na żadne wiadomości i układaj sobie życie na nowo. Z kimś innym ![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Tak zwane nie docenisz dopóki nie stracisz.
A facetów nigdy się nie zrozumie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Matko co za popapraniec:/ Nagle sie obudził że tęskni ,kocha itd.
Ciekawe że nie miał tych uczuć jak zrywał dla innej z Autorka wątku. A już tekst że ma mu pomóc zapomnieć rozwalił mnie na łopatki. Podłość ludzka nie zna granic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
właśnie przeczytałam Twój poprzedni wątek.
Choleny dup** z Twojego exa! Zachował się w stosunku do Ciebie jak ostatni drań, afiszował nową miłość żeby Ci było przykro, wykastrować takiego! ![]() Jeśli jesteś mściwa - odegraj się i prześlij jego dziewczynie Waszą rozmowę, bądź pokaż smsa, a jeśli nie - to napawaj się satysfakcją ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Jestem bardzo mśćiwa, myślałam, żeby wysłać jej tę wiadomość, ale szczerze, to się boję. Boję się, że wybuchnie awantura, że on wmówi jej, że to kłamstwo i oboje będą się chcieli odegrać. A ja bardzo nie chce mieć kontaktu z tym człowiekiem. Nie chcę pokazać, że zabolało mnie to co robił a teraz próbuję się mścić.
Napisał mi kolejne wiadomości. Pyta czy tęsknię i o 'wspaniałym, świetnym, naprawdę fajnym' czasie który razem spędziliśmy. Powinnam mieć satysfakcję, ale nie umiem. Jest mi przykro, czuję się zagubiona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
ignoruj go
![]() myślę,że to najlepsze rozwiązanie.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nie odpisuj. to najbardziej go pognebi.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
ja tam bym jednak przesłała jej te wiadomości, jeśli to gg. Przecież widać z kim je pisałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Ale ma koleś tupet ! BURAK JEDEN! Olej go i jego wiadomości. Czasem obojętność jest bardziej bolesna od zarzutów...
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Trwaj w swoim zapominaniu,i nie rozmyślaj o co mu chodzi.Ja wracałam do swojego byłego TŻ 3 razy.I za każdym było gorzej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Nie układa mu się w obecnym związku albo znudził się nową panną i chce powrotu...
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
chce wrócić,bo z tamtą pewnie mu nie jest za dobrze-olej go,niech poniesie konsekwencje swoich czynów i wie ze nie jesteś na jego skinienie
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja to zignorowałam, choć było ciężko na początku... Na prawdę bardzo ciężko, ale teraz oddycham pełną piersią... Uważam, że nie powinno zaczynać się drugi raz. Tzn są pewnie wyjątki, że niektórym się to udaje ale ja jakoś nie wierze w powroty. A, że kolega jak przeczytałam był nie za fajny za czasów waszego związku to już tym bardziej nie zawracaj sobie głowy. Będzie Ci żal, ale później minie.. Bo czas leczy rany... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Albo mu na Tobie nadal zależy i chciałby wrócić, albo bada teren, czy Ty nadal za nim tęsknisz i będzie pewnie z tego dumny, jesli uzyska twierdzącą odpowiedź.
![]() Tak czy siak - Nie daj mu się. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Najbardziej się na nim odegrasz nic nie odpisując, po prostu ignorując, ostatnio tak zrobiłam 2 razy z rewelacyjnym skutkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Moja rada: wyrzuć jego numer z listy kontaktów i zaznacz opcję: nie chcę otrzymywać wiadomości od osób spoza listy kontaktów. I nie będziesz czytała jego tkliwych tekstów. On bada grunt pod powrót, bo coś mu nie wyszło albo chce podbudować sobie ego, ze wciąż na niego lecisz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.