|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
sexi bielizna :)
Witajcie.
![]() jestem tu nowa, więc z góry przepraszam, jeżeli ten wątek się powtarza. otóż sprawa jest taka, że ja z moim TŻ planujemy niedługo zacząć współżyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z góry dziękuję ![]() P.S. ja mam 20 lat a on 27 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
zuy mod
|
Dot.: sexi bielizna :)
Ja bym poszła w kierunku czegoś takiego:
http://www.moda.net.pl/obrazki/2012/...99-z%C5%82.jpg o pończochach myślałaś?
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
nie myślałam, bo nie wiem czy bym odpowiednie znalazła .. bo mam dość rozbudowane uda :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
zuy mod
|
Co to znaczy "rozbudowane uda"? Ja noszę rozmiar XL i pończochy kupuję bez problemu (rozmiar 3-4).
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
to może spróbuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
zuy mod
|
Najlepiej jakbyś poszla do sklepu i przymierzyla - zobaczysz w czym się dobrze czujesz. Duzo zalezy od figury.
Większość ud się pociera o siebie, wcale nie jest standardem posiadanie szpary między udami.
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mam obwód uda 65cm, ocierają się, a w pończochach śmigam przy każdej możliwej okazji ![]() Po prostu szukam takich, które mogę podciągnąć pod tyłek ![]() Też nie lubię stringów i uwielbiam kokardki i koronki, na Twoim miejscu szukałabym czegoś koronkowego w czerni, ewentualnie czerwieni, to taki standard kolorystyczny w tej kategorii ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
W kwestii pasa - zgadzam się z Bite Addict
![]() Jeśli chodzi o bieliznę, moim numerem jeden w tym kontekście jest gossard https://cdnb.lystit.com/photos/2012/...351478457.jpeg cielista miseczka od spodu, na wierzchu fantastycznej jakości siateczka z haftem. Albo http://cdn1.picvpicimg.com/pics/3478...plunge-bra.jpg Oba doskonale modelują i robią cuda z biustem, mają sporo dołów do kompletu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
1. Podoba mi sie taki tani komplet z HM.
2. Koronkowy pas i stringi? Link do opisu bo wybór sklepu to już wolna wola, można kupić bezpośrednio u Obsessiva, choć na alegro tańsze. Ten kosztuje 5 dych, czyli bardzo przystępnie. 3. Koronka z kokardkami, ale ponad 100% drozsze niz Obsesive Edytowane przez whiskey z lodem Czas edycji: 2015-07-12 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Jeszcze jedno Ci poradzę, przemyśl czy chcesz taką bieliznę, którą da się później założyć normalnie czy taką stricte łóżkową. Ta druga może być nieco niewygodna, bo i tak szybko zdejmiesz
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=annabelka;52060551]seksi i eleganckie? dla mnie to tylko Gossard
![]() Hahaha, widze mamy w tej kwestii zbieżny gust ![]() Jeśli chodzi o mniej kosztowne rzeczy - możesz poszukać np. babydollek la senzy, albo innych seksownych koszulek (choćby Ann Summers), można je dostać za grosze na Allegro Edytowane przez Hibiku Czas edycji: 2015-07-13 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Czy bieliznę z Gossard można kupić tylko u nich na stronie?
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nie, są dostępne w wielu internetowych i stacjonarnych sklepach (polskich i zagranicznych), na allegro, czasem pojawiają się pojedyncze rozmiary na stronach bieliźnianych (balkonetkowy bra swap).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
A ja ostatnio kupiłam sexy bielizne na allegro. Jestem dosc korpulentna osoba , jednak z malym biustem. Myslalam ze bedzie problem ze znalezieniem czegos bardzo sexy i na moj rozmiar. Jednak znalazlam bez problemu. Moj ukochany oszaleje hehe. wiec jestem tego zdania ze nie trzeba wydawac kupe kasy aby zaskoczyc swojego faceta super sexy podniecajacym strojem. ja kupilam body za 60 zl wiec nie jest to jakis mega wydatek.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
W porządnych sklepach z bielizną (w sensie wszystkie możliwe rozmiary i dostęp do usługi brafitterki) idzie dostać świetne miękkie staniki-mgiełki, które pomimo koronek będą dobrze trzymać biust i nadadzą się też na co dzień. Czerń, raczej figi/bokserki, niż stringi (chociaż co kto lubi) + czarne pończochy samonośki lub pończochy na pasie. Moim zdaniem te na pasie są fajniejsze. W sklepach zajmujących się głównie pończochami są cudeńka, zarówno takie tylko do rozebrania jak i takie solidnie podtrzymujące pończochy (solidniej, niż samonośki). O, albo załatwić wszystko za jednym razem i porwać się na jakiś gorset
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Uważam że w wieku 20 lat, Autorka tematu powinna już nosić seksowną bieliznę na co dzień.
Ja dużo lepiej się czuję gdy wiem że pod spodniami albo pod sukienką czy bluzką mam coś seksownego. Czuję się wtedy dużo pewniej i właśnie seksowniej. Bo przecież nigdy nie wiadomo co może się zdarzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Fuck google, ask me!
|
Cytat:
![]() Wyzwól swoją kobiecość ![]() A ponczochy robią wielką robotę ![]() Czarne koronkowe majtki, biustonosz plus takie pończochy i chłopak padnie z zachwytu ![]() A gorset świetna sprawa ![]() ![]() Ja polecam sklep Marilyn - piękna bielizna.
Caught in a landslide, no escape from reality. Open your eyes, look up to the skies and see. ![]() Edytowane przez bandra Czas edycji: 2015-07-25 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie nic tak nie dała na facetów jak czarne pończochy z pasem lub bez do tego szpilki. Polecam też wszelkie haleczki/koszulki zamiast piżamy gdybyście mieli spędzić ze sobą noc. Szkoda że Autorka nie lub stringów bo wiem które podobają się facetom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.