|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Leszno -cywilny i skromne przyjęcie - GDZIE?
Witajcie Leszczynianki i nie tylko ( wielkopolskie) Szukam czegoś bardzo skromnego na 26 osób malutką salkę, gdzie mogę mieć najchętniej swoją kucharkę albo i nie. Ma to być przyjątko po cywilnym w kameralnym gronie. Szkopuł w tym, że ślub 30 października 2010 pomocy !!!!!!!!!!!!
Ubrania już gotowe, termin zaklepany. brak: sali, kucharki lub cateringu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Leszno -cywilny i skromne przyjęcie - GDZIE?
Cytat:
Z tego co sie orientuje to na zielonej jest mozliwosc zrobienia wesela wlasnie takiego skromnego ale to jest restauracja, no i raz bylam u Kasi na rogu narutowicza i marcinkowskiego i wlasnie bylo u gory przyjecie. A tak sali z wlasna kucharka to nie kojarze. Mozesz spr jeszcze tutaj: Massymiliano Ferre, Markiza na Chociszewskiego, Banderozę w Osiecznej, Olimp ![]() Mam nadzieje ze uda Ci sie cos znalesc ![]() Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-06-23 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Musisz miec osobna zamknieta sale ?
nie ma problemuy aby wynajac w restauracji stolik i zrobic uroczyste przyjecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie to samo. Osobna sala na kameralne przyjęcie izoluje od przypadkowych gości i zamieszania w restauracji, pozwala zachować klimat kameralnej atmosfery i podkreśla odrębność imprezy. Tym bardziej, jeżeli jest to ślub. Ja nie chciałabym, żeby na moim ślubie po knajpie chodzili przypadkowi goście, więc wybór odrębnej sali uważam za bardzo trafny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylo kamerlanie i zamieszania nie zauwazylam bo niby jakie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no to miałaś szczęście, chociaż z linka widzę, że przyjęcie miałaś nie w typowej restauracji, ale na sali, która właśnie imprezy okolicznościowe ma obsługiwać. Sala sali nierówna, w poprzednim poście chodziło o restaurację, problem wydzielenia stolika (stolików) z sali ogólnej bądź odrębną salę. Ja wolałam osobną salę na kameralne przyjęcie ślubne niż przypadkowych gości. I wyboru nie żałuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
W palmiarni na dole jest restauracja ,na piętrze kawiarnia .fakt ,że wśród roslin i palm mozna zachowac intymność.
Ale bylam tez na takich przyjeciach w normlanych restauracjach ,nie bylo problemu z zagrodzeniem tych miejsc parawanami . wszytsko zalezy od miejsca i pomyslowosci restauracji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.