|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problem z bylym
witam wszystkich
mam nadzieje ze choc tu ktos mi pomoze lub choc trochę rozjaśni sytuacje... 4 miesiace temu zerwalam z chłopakiem z glupiego powodu bo choc bardzo go kochalam (i kocham nadal) to zerwalam z nim dla rodziców ktorzy tego związku by nie zaakceptowali. po zerwaniu dużo ze soba pisaliśmy ale znow zaczelam sie go czepiac o wszystko zaczelismy sie klocic. od jakiegoś czasu chce do niego wrócić bo zmienilam sie ale on nie daje mi szansy. ciagle powtarza ze go zrazilam tymi klotniami i ze a chwilę obecną nie będziemy razem. jak pytam czy jestem mu obojetna to mowi ze nie ale juz go tak nie ciągnie do mnie. bardzo chce z nim byc nie wiem jak mam sie zachowywac zeby on chcial wrocic co zrobic olac go i poczekać az zrozumie? poradzcie cos bo bol jest masakryczny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
sissy that walk
|
Dot.: problem z bylym
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Rozumiem Twoją bezsilność, ale postaraj się zrozumieć Twojego byłego. Zraziłaś go do siebie i nawet jeśli się zmieniłaś on pewnie pamięta jeszcze doskonale jaka byłaś. Jedyną opcją jest dać mu czas i nie osaczać, jeśli będziesz naciskać - facet jeszcze bardziej odsunie się od Ciebie.
Dużo cierpliwości i wytrwałości przy zmianie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie rozstaliście się bez powodu- pamiętaj o tym. Jeżeli uważasz, że faktycznie się zmieniłaś to pokaż mu to, ale bez zbędnego "wicia" się wokół niego, bo ucieknie w popłochu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
zerwalam z nim ze względu na rodzicow a później sama nie wiem co mi do głowy strzelilo zaczelam sie czepiac go ze wychodzi ze znajomymi ze za duzo pije ze to po części tez jego wina ale zrozumialam blad i zmienilam sie i gdybym teraz miala wybierac to wybralabym jego a nie rodzicow i nie czepialabym sie takich glupot jak wtedy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Skąplikowane to troche. Zraniłaś go i musisz zrozumieć, że nie było mu łatwo kiedy zrywałaś i kłóciliście się. Jeśli dalej go kochasz, daj mu czas i pokaż to, że się zmieniłaś, ale nie narzucaj się za bardzo, pozostań w dobrych kontaktach. Jak kocha to wroci.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
właśnie za bardzo go ostatnio naciskalam i teraz sie boje ze on w ogole ma mnie juz dosc. jeszcze dzis mu napisalam ze nie bede mu się więcej narzucac odpisal ze tak będzie najlepiej bo tym naciskaniem go nic nie wskoram bo on nic na sile nie będzie robil. postaram sie go olac na jak długo to mozliwe ale myslicie ze cos jeszcze moze byc?
Edytowane przez alice808 Czas edycji: 2014-04-10 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Za dużo pije? To może rodzice go słusznie nie trawią?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
tzn to byly moje jakies nie wiem urojenia czy sama nie wiem jak to nazwac wypil moze 3 piwa w tygodniu a ja mu za to awanture...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Daj mu trochę przestrzeni, czasu, niech to wszystko na chłodno przemyśli.
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
tydzien temu sie z nim spotkalam i prosilam go zeby wszystko przemyslal ale wczoraj czy przedwczoraj zapytalam go co przemyslal to poiwedzial ze nic sie nie zmienilo bo ciagle w glowie ma obraz tej starej mnie i nic na to nie poradzi a nie chce tez mi obiecywac ze cos sie zmieni bo sam tego nie wie... nie wiem napisalam mu ze juz mu sie nie bede narzucac i mam nadzieje wytrwac w tym postanowieniu zeby sie do niego pierwsza nie odzywac. Boje sie tylko ze on za wszelka cene chce to uczucie w sobie zabic zamiast puscic to luzno i zobaczyc czy nie wroci wszystko.. czytalam wiele wypowiedzi roznych dziewczyn mowily ze nawet po roku sie schodzili ze soba ale tez zyc nadzieja tyle czasu.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Daj mu czas.Jeżeli mu zależy to będzie o Ciebie zabiegał.Jak nie będzie to znaczy,że mu się odwidziało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Puścić luźno? ![]() Życzę powodzenia, ale nie zmienisz magicznie myślenia faceta, jeśli chce do Ciebie wrócić - pewnie Ci o tym powie.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.