|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nadwyżka kcal-tycie?
Nie wiedziałam gdzie założyć ten temat i zdecydowałam się na KZ.Jeśli nie jest to odpowiednie miejsce to proszę o przeniesienie go.
Moja historia: W piątek rano byłam na siłowni i spaliłam około 690 kcal . W ciągu dnia zjadłam w sumie 2500 kcal .Jeśli odejmiemy od tego spalone kalorie to całkowity bilans dnia wyniesie 1810.Tyle właśnie powinnam jeść na moim utrzymaniu. Czy wobec tego ma znaczenie kiedy te kalorie zostały spalone? Czy wyszłam w tym dniu "na czysto"? A teraz druga sprawa....W sobotę zjadłam 4000 kcal(impreza)....a miałam zjeść 1800...Dzisiaj rano stanęłam na wadze,a tam 2 kg więcej.Czy możliwe jest,że przytyłam czy to tylko niestrawione jedzenie? gl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: nadwyżka kcal-tycie?
po co załozyłas az 4 takie same wątki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak po prostu Ci się jeszcze wszystko nie przetrawiło odpowiednio w ciągu pare dni powinno się wszystko unormować
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;2122912 3]po co załozyłas az 4 takie same wątki?[/QUOTE]
coś stało się z netem i samo mi założyło:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
mi sie wydaje ze mozesz jesc co chcesz ale do godziny 6-7 wieczor. po tych godzinach za duzo juz nie spalasz. wtedy nalepiej sobie pocwiczyc troche
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się wydaje,że powinnaś zapoznać się z zasadami zdrowego odżywiania, gdyż reguły uznawane 10 lat temu za mądre i pomocne w utrzymaniu wagi, w XXI wieku,wraz z postępem medycyny i dietetyki,zostały zaktualizowane. A część obalona.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.