|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Dior Nude, Diorshow, Armani Silk, Lauder Dubble Wear, kosmetyki do włosów ...
Wiec jak w temacie szukam
*Dior, Diorskin Nude 020 *Dior, Diroshow maskara czarna * Armani Luminous Silk od 4 do 5.5 *Estee Lauder Duble Wear lub w wersji light * kosmetyki kerastese lub inne profesionalne do włosów * pielegnacja do cery mieszanej ewentualnie jakiś podklad w płynie z wysokiej półki oprócz tych najważniejszych rzecz szukam *Białego bądz jasnego płaszcza/kurtki na XXS/XS *szpilek bądz platform, balerinek na 24.5cn/24cm(głownie 37 czasami 38 lub 36) *walizki podróżnej na kólkach *sukienek tub lub na ramiaczkach rozm XXS lub uniwersalny *rozpinanych swetrów na XXS/XS *kapelusza na 54cm/52cm *rękawiczek skórzanych na 6 i 1/2 *małych torebek na ramię * szerokich pasków na talie na gumie! *pakowanych torebek(A4min.) *spodni na XXS Jeżeli posiadacie coś z tej liusty piszcie! Opłaci się wam to na pewno... poza wątkiem mam dużo rzeczy w tym kosmetyki Armani, Dior ,Lauder, Lancome, Guerlain, Givenchy i wiele innych Edytowane przez Armani_Mania Czas edycji: 2010-06-23 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Dior Nude, Diorshow, Armani Silk, Lauder Dubble Wear, kosmetyki do włosów ...
a masz moze Mythic Voyage Travel?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Dior Nude, Diorshow, Armani Silk, Lauder Dubble Wear, kosmetyki do włosów ...
to szkoda. no nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
hej! Ja mam sukienkę na ramiączka M - kremowa w turkusowe kwiaty
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439287 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
mam diorskin nude, którego i tak nie używam i się marnuje tylko u mnie ale nic dla siebie nie widziałam niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
u mnie torebki pakowane, napisz w wątku czy któraś Ci się podoba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Płaszcz u mnie w wątku, zapraszam!
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
z tych rzeczy, które mi napisałaś byłabym zainteresowana tylko Hydraphase La roche posay, a nie masz jakis zapachów Ci niepotrzebnych?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
no tak u ciebie spodobał mi sie szmapon kerastese
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mam w wątku ( zamknietym już co prawda
![]() co tam ciekawego ukrywasz poza wątkiem ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.