|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
*LG shine ke970 PINK, Sony Cyber-shot PINK! , peruka, L. Vuitton torbka WEJDŹ*
Zapraszam
Rzeczy elektorniczne chce wymienic na konretne rzeczy (czytaj dokladnie) NIE ODPOWIADAM W ICH SPRAWIE NA ZAPYTANIA "COŚ U MNIE?"! -interesuje Cie aparat lub telefon? Napisz mi konretnie na jaki model chcesz się wymienić! Dziekuję z gory tym co czytają dokładnie! LG SHINE KE970 PINK lusterko,rozsuwany ,mp3 Telefon w stanie naprade dobrym wsywietlacz bez ani jednej rysy (od nowosci folie ochronne non-stop) sprawny w 100%(daje gwarancje rozruchowa), oczywiscie bez simlocka, drobe rysy w bokach oraz głownym klawiszu. Posiadam oryginalne pudełko gdzie znajduje sie : Telefon LG KE970,Stereofoniczny zestaw suchawkowy,Przewod do komputera(usb)(troszeczke nagryziony przez mojego kotka ale dziala bez zarzutów sa jedynie slady po ugryzieniu ![]() ![]() ![]() ![]() System GSM 900, GSM1800, GSM1900 Wysokość (mm) 99.8 Szerokość (mm) 50.6 Grubość (mm) 13.7 Waga (g) 125 Akumulator litowo-jonowy (LiIon) Akumulator (mAh) 800 Czas czuwania wg producenta (h) 280 Czas rozmów wg producenta (min) 160 Wyświetlacz 256 tys. kolorów Wyświetlacz (param.) 240 x 320, 2,2 cala Wyświetlacz dodatkowy Nie Wyświetlacz dodatkowy (param.) Alarm wibracyjny Tak Dostępna pamięć (MB) 50 Złącze kart pamięci microSD Karta pamięci w zestawie (MB) DANE Bluetooth Tak CSD Tak GPRS Class 10 EDGE Class 10 WAP 2.0 Aparat fotograficzny Tak Aparat fotograficzny (param.) 2 Mpix, zoom x4, wideo, flash, autofocus PDA (param.) WIADOMOŚCI Słownik SMS T9 Długie wiadomości brak danych SmartMessaging Nie EMS Tak MMS Tak Klient e-mail Tak OPROGRAMOWANIE Java 2.0 Kontakty w telefonie 1000 Profile Tak Kalendarz Tak Lista zadań Tak Zegarek Tak Budzik Tak Stoper Tak Polifonia Tak Polifonia (param.) 40 głosów, MP3, AAC FUNKCJE GŁOSOWE Wybieranie głosowe Tak Dyktafon Tak System głośnomówiący Tak Odtwarzacz mp3 Tak DODATKOWE INFORMACJE Opis USB obsługa kart pamięci do 2GB Lg Shine wymienie TYLKO na inny telefon najlepiej dotykowy! PERUKA CZARNA MODEL : KT7885 ze sklepu z perukami kosztowala 145zł jest swietna i NOWA! ja wybrałam w koncu blondynkę wiec ta jest mi zbyteczna FAST TAN przyspieszacz do opalania w kapsułkach Każdy, kto ma ciemniejszą karnację skóry wygląda młodo, rześko i zdrowo! Gdybyś mógł, zapewne wybrałbyś brązowy kolor skóry, przedkładając go nad biały. Tan Faster wzbogaca skórę w najbardziej podstawowe, niezbędne i naturalne składniki, które wspomagają naturalny proces przyciemniania skóry i pomogą niewątpliwie w uzyskaniu ładnego, brązowego koloru. Po użyciu Tan Faster twoja skóra nabierze szybciej zdrowego, brązowego koloru!Sama wypróbowałam - i ślicznie działa! Niestety 2 opakowania to dla mnie za dużo... Opakowanie zawiera az 60 tabletek! Estee Lauder Pure Color Lipstick Edytowane przez Armani_Mania Czas edycji: 2010-06-23 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: *LG shine ke970 PINK, Sony Cyber-shot PINK! , peruka, L. Vuitton torbka WEJDŹ*
Sony Cyber-shot DSC-S930 RÓŻÓWY
Posiada matrycę typu Super HAD CCD wielkości 1/2,3 cala o rozdzielczości 10,1 miliona pikseli. Wysoki ekwiwalent czułości matrycy ułatwi wykonanie ostrego, nieporuszonego zdjęcia przy słabym oświetleniu. Monitor wielkości 2,4 cala cala umożliwi w terenie obejrzenie wykonanych zdjęć lub ujęć filmowych. Różne programy pełnej automatyki ekspozycji pozwolą wykonać dobre zdjęcie w każdej sytuacji. Aparat umożliwia rejestrowanie sekwencji wideo z rozdzielczością 320 x 240 pikseli, z prędkością 30 klatek na sekundę. Sony Cyber-Shot wymienie tylko na inny aparat cyfrowy! # Efektywna rozdzielczość 10,1 megapiksela – wysoka jakość obrazu i szczegółowe powiększenia # Obiektyw z zoomem optycznym 3x # Technologia rozpoznawania twarzy – optymalizacja ostrości i ekspozycji w celu zapewnienia wyraźniejszych portretów # Stabilizator obrazu SteadyShot – mniejsze rozmycie obrazu przy zdjęciach z ręki # Duża czułość (ISO 3200) – wyraźniejsze zdjęcia przy fotografowaniu bez lampy błyskowej w słabym świetle # Wyświetlacz LCD 2,4" (112 tys. punktów) # Różne odmiany kolorystyczne – możliwość wyboru zgodnie z indywidualnymi upodobaniami # Siedem trybów tematycznych – doskonałe wyniki w różnych warunkach fotografowania # Wbudowane w aparat funkcje do retuszu zdjęć: kadrowanie i korygowanie zaczerwienienia oczu # Program Picture Motion Browser ułatwiający zarządzanie zdjęciami, ich wyszukiwanie i wyświetlanie na komputerze w zestaw wchodzi: * płyta rejestracyjna produktu * karta gwarancji europejskiej( jeszcze nie podbita) * pasek na rękę * CD-ROM * instrukcja obsługi * skrócona instrukcja obsługi * aparat * bateria alkaliczna Jest bardzo lekki i poreczny miesci się w kieszeni. Baterie to 2 paluszki wiec nigdy nie będzie problemu ze znalezieniem takich bateri nawet jezeli się skończą. A pozatym... jest różowy! Fujifim S9600 lustrzanka hybrydowa uszkodzona wpadło mi gniado usb do rodka i sie nie włacza trzeba bedzie naprawic gniazdo i wszytsko bedzie wporzadku cena rynkowa 1990zł Fujifil s9600 wymienie TYLKO na inny aparat cyfrowy lub telefon wysokiej klasy! Edytowane przez Armani_Mania Czas edycji: 2010-06-22 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: *LG shine ke970 PINK, Sony Cyber-shot PINK! , peruka, L. Vuitton torbka WEJDŹ*
Louis Vuitton Graffiti 2001
Jednym z prekursorów graffiti w modzie to Louis Vuitton. Najnowsza kolekcja marki została zaprojektowana przez Marca Jacobsa, który współpracował z grafficiarzem Stephenem Sprousem. Torebka wyposarzona w zamek sygnowany logo projektanta. Mozna ja nosić zarówno w rece jak i na ramieniu! kolekcja: Graffiti model: w7886 Edytowane przez Armani_Mania Czas edycji: 2010-06-22 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za aparat?
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie za aparat? co tzn ze nie odpowiadasz na "cos u mnie"? watpie ze ktos dobry aparat wymieni na uszkodzny poniewaz nie mamy pewnsci czy tyllko gniazdo jest uszkodzone a pozatym jest to watek ciuszkowy i raczej przewaznie wymienia sie takie sprzety za ciuchy lub cos innego, takze moze znajdziesz cos w zamian??
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
jedynie podoba mi sie aparat sony rozowy - pisalas u mnie w sprawie butow z zary - wiec nie wiem jak bardzo chcesz sie pozbyc aparatu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie Twoje telefon mam kilka w swoim watku lecz nie dokonca sprawnych zalerzy mi na nim wiec moglabym poszukac czegos poza watkiem tyulko daj znac co Cie konkretnie interesuje
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
oddam dużo za sony cyber shot
#16 |
Zadomowienie
|
coś za telefon?
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za telefon i fast tan?
#18 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co po napisaniu postu sprawdziłam specyfikacje twojego telefonu i ma on gorsze parametry niż mój więc zrezygnuję, podoba mi się wizualnie a mój już mi się znudził ale nie oddam lepszego modelu za gorszy nieststy, także przepraszam za kłopot.
#19 |
Konto usunięte
|
Sukienka kosztowala przeszlo 200zl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za tan faster?
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Nie wiem wlasnie. tak jak pisalam wczesniej pudelko, ladowarke i aparat mam w innym mieszkaniu w innym miescie i musze specjalnie po to jechac,a nie wiem czy dam dzisa rade(sesja;/) wiec jesli spieszy Cii sie i masz cgetne to najwyzej wymieniaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.