|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
obawy;/
witajcie. zapewne dla większosci wyda sie to smieszne aczkolwiek mnie nurtuje. kochałam sie z partnerem 2 razy i spu....sie we mnie. zazywam od jakis 4 miesiecy tabletki. od 1,5 miesiaca zmienilam z yasmin na yasminelle. w tym opakowaniu zapomnialam wziasc jednej ale zazyłam ją w ciagu 12h. zastanawiam sie czy nie udac sie po tabletke "po" mysliscie ze powinnam? jak duze jest prawopodobienstwo ciazy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: obawy;/
dokladnie powinnas znac juz ulotke. ulotek nie robia dla picu. jak wzielas przed uplywem 12 h to powinno byc ok ale w zyciu nie mozna byc niczego pewnym. poczekaj na okres albo zrob test za 2 tygodnie jak bedziesz miala obawy ze cos tam moze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Kurcze, czy my na tym forum mamy możliwość zrobienia USG? Kobieto, tych tabletek nie przyjmuje sie jak witamin. Stosowanie musi byc znacznie bardziej przestrzegane! W ciaze mozesz zajac zawsze, tym bardziej, jesli nie uwazasz. Ciaza jest prawdopodobna, nawet gdybys przyjmowala tabletki codziennie o tej samej porze. Pisze z telefonu, stad brak polskich znakow w wiekszosci wyrazow. Pozdrawiam.
![]()
![]() Edytowane przez CytrynowaPannica Czas edycji: 2010-06-27 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
następnym razem kiedy nie będziesz pewna, czy nie pominęłaś tabletki albo nie wzięłaś jej za późno, po prostu użyj prezerwatywy (o tym też prawdopodobnie jest wzmianka na ulotce)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Czyżby kolejny troll? (Edith Piaf)
![]() No tak, wakacje się zaczęły.
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co za głupoty piszesz? Z takich durnot potem rodzą się przypadki "brałam anty,jestem w ciąży". Jedynie tabletka pominięta w drugim tygodniu nie ma większego znaczenia. Przecież to jest nawet rozrysowane na opakowaniu Yasminelle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
a czy zmiana tabletek ma jakies znaczenie? z yasminu na yasminelle?
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() troll? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Btw wg. mnie bardzo dobrze robi. I nie bedziesz w ciązy, nie przejmuj sie, ale czytaj doladnie ulotke ![]()
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
dla mnie komfort polega właśnie na tym, że nie muszę się przejmować ani ciążą ani gumkami bo zabezpieczam się hormonami, bo od tego one właśnie są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
mówię, chociażby po to, żeby czuć się bardziej bezpiecznym. To normalne i nie wszyscy muszą uzywać samych prezerwatyw lub gumek
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki,czytać,czytać i jeszcze raz czytać co tam jest napisane na ulotce bo to nie boli a konsekwencje niewiedzy nawet bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie każdy robi tak jak wy i tutaj nie ma sensu komuś tego wytykać. Jak ktoś chce brac niech bierze, skoro czuje sie bezpiecznejszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Kobieta z klasą
|
Niestety dziewczynki łykają tablety jak cukierki , a potem są wątki typu czy jestem w ciąży?
Wiadomo, że ginekolog nie powie wszystkiego ( a jak widać powinien) ale jak słusznie zauważono od czegoś jest ulotka. Nie wyobrażam sobie łykać chemii bez przeczytania o skutkach ubocznych, dawkowaniu, zaleceniach co w razie gdy zapomnę - dla mnie świadczy to o braku dojrzałości, a ludzie niedojrzali za sex nie powinni się brać. Ja też kiedyś brałam ( dosyć długo) i musiałam co jakiś czas zmieniać gdyż nawet po 2 latach pojawiały się upławy ( organizm domagał się zmiany) i byłam na to przygotowana, bo popytałam ginekologa dokładnie przed zażyciem pierwszej.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.