|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Tylko męskie rzeczy, rozmiar S/M/L. NOWE i lekko używane. Sprawdź nie pożałujesz :)
zamknięte
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2011-09-23 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tylko męskie rzeczy, rozmiar S/M/L. NOWE i lekko używane. Sprawdź nie pożałujes
Koszulka czarna w niebieskie paski CARRY Streetwear roz. z metki S, brak śladów użycia szerokość dołem: 52 cm
dł. od pachy w dół: 41 cm długość rękawa góra: 18 cm długość rękawa dół: 11 cm szerokość w klatce: 52 cm długość całości: 62 cm
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-04 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tylko męskie rzeczy, rozmiar S/M/L. NOWE i lekko używane. Sprawdź nie pożałujes
Bluza szara, Here+There, biocotton rozm. z metki 158/164, używana 2-3 razy szerokość dołem: 51 cm
dł. od pachy w dół: 38,5 cm długość rękawa góra: 53 cm długość rękawa dół: 44 cm szerokość w klatce: 53 cm długość całości: 62 cm
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-04 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Bluza LOGG rozm. z metki S, H&M skurczyła się w praniu :P szerokość dołem: 43
dł. od pachy w dół:35 długość rękawa góra:58,5 długość rękawa dół: 48 szerokość w klatce: 49 długość całości:57
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-04 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Bluza Angelo Litrico (C&A) rozm M
Małe golenie i będzie prawie jak nowa ![]() Szerokość dołem: 49 cm od pachy w dół: 35 cm dł. rękawa góra: 56 cm dł. rękawa dół: 44,5 cm długość całej: 55 cm
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-04 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Bluza Angelo Litrico
Szerokość dołem: 51 cm od pachy w dół: 40 cm dł. rękawa góra: 60 cm dł. rękawa dół: 51, 5 cm długość całej: 60 cm
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-04 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Koszulka niebieska bez rękawków CARRY streetwear rozm. z metki S NOWA szerokość dołem: 50,5 cm
dł. od pachy w dół: 45 cm szerokość w klatce: 50,5 cm długość całości: 66 cm
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-04 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Koszulka w zielone paski rozm. z metki S, CARRY streetwear, bez śladów użycia szerokość dołem: 54
dł. od pachy w dół: 42 długość rękawa góra: 18 długość rękawa dół: 11 szerokość w klatce: 54 długość całości: 62
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-04 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Beżowa koszulka w pomarańczowe paski, CARRY rozm z metki S, streetwear
szerokość dołem: 53 cm dł. od pachy w dół: 43 cm długość rękawa góra: 20 cm długość rękawa dół: 14 cm długość całości: 67 cm
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-04 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Zdjęcie #2:
Koszulka czarna, bez rękawków, CARRY (bez metki) Nowa Szerokość dołem: 47,5 cm od pachy w dół: 42, 5 cm długość całej: 62 cm Zdjęcie #3 Spodnie Sztruksowe Here-There nogawka dół: 24 cm nogawka udo: 25 cm stan przód: 31 cm pas: 39 cm Zdjęcie #4 Koszulka bez rękawków szara, ANGELO rozm. M, Nowa Szerokość dołem: 50 cm od pachy w dół: 46 cm długość całej: 66 cm Zdjęcie #5 Jeansy Levis nogawka dół: 19 cm nogawka udo 24 cm stan przód: 29 cm pas: 38 cm Zdjęcie #6 Spodnie Here-There nogawka dół: 23 cm nogawka udo: 29 cm stan przód: 29 cm pas: 38 cm Zdjęcie #7 Spodnie z New Yorkera rozm. z metki W:30 i L: 30 Nogawka dół 20,5 cm
nogawka udo 26 cm wys stanu przod 25 cm pas 42 cm
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-04 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
jaki rozmiarek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1275674273
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- a co byś za nie chciała?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Chętnie przygarnę kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie za
Koszulka w zielone paski rozm. z metki S, CARRY streetwear, bez śladów użycia Beżowa koszulka w pomarańczowe paski, CARRY rozm z metki S, streetwear
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
a z ubranek jakich rzeczy szukasz dla Tż??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
hej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1275674273 i spodnie levis? oddam sporo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
do góry
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.