|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wymarzone wakacje ;)
Sięgnijmy w głąb swego umysłu i podzielmy się swoimi wakacjami ze snów
miejsce, osoby, opisy sytuacji, pikantne szczegóły ![]() niech poniesie nas wyobraźnia uffff ![]()
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzone wakacje ;)
Nowa Zelandia, podróż po miejscach, w których kręcono Władcę Pierścieni. Z dużą ilością seksu. Ogromną. Marzenie mojego życia i może się uda jako podróż poślubna
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś bardzo ciepłe miejsce, tak +30, pełne słońce. Piaszczysta plaża, ciepła woda w morzu. Może jakaś wyspa
![]() Leżak, Tż, zimne drinki. Wszystko za free albo mamy tyle kasy, że na wszystko nas stać. Piękna opalenizna, ja szczuplejsza o 5kg. Zero problemów, obowiązków,tylko relaks. I świadomość, że to się nie skończy za tydzień czy dwa tylko wtedy kiedy nam się znudzi ![]() Wieczorami przesiadywanie w knajpkach albo na plaży. Same och i ach Albo wersja skromniejsza,ale też uszczęśliwiająca ![]() Mazury, domek nad samym jeziorem, plaża z pomostem. Cały pobyt świeci słońce i jest gorąco. Wieczorami można wylegiwać się przed domem albo na hamaku popijając wino i rozmawiając o wszystkim i o niczym. Albo sobie po prostu milczeć ![]() Nie ma komarów ![]() Prawie mieliśmy taki wypad. Prawie- bo domek był ok,ale bez rewelacji,a na zewnątrz było pełno małych żab, komarów i innych latających stworzeń :P Ogólnie każde wakacje, kiedy pogoda dopisze, człowiek wie że po powrocie nie czeka go masa problemów i spraw do załatwienia, odpowiednia osoba obok i jest |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiedzanie Tajlandii łodzią z wyspy do wyspy, nie kończąca się ilość drinków i beztroskie leżakowanie wieczorami na plaży, do tego tajskie masaże odchudzające i zwalczające cellulit i podróże na słoniu do dżungli
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie już samo słowo wakacje, ma w sobie dreszczyk emocji. W tym roku znów nie będzie czasu nigdzie pojechać. Wymarzone? Kuba, chłodne piwo i tańce do białego rana.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
CAŁKOWICIE bezludna wyspa
![]() plus mój ukochany (i ja oczywiście )Czasami wpadałaby do nas na imprezke grupka ukochanych znajomych, którzy mieliby obok swoją wyspę (ale tylko czasami). Krystalicznie czysta lazurowa woda, piasek mięciutki jak mąka, samoobsługowy bar z najlepszymi drinkami i daniami. To wszystko bez limitu czasowego i cenowego, ale z natychmiastową możliwością przeniesienia się w bardziej cywilizowane miejsce gdy tylko mi sie zachce
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm... wymarzone?? Malediwy, leżak pod palmą, drinki z parasolką, ja chudsza o 30kg, TŻ, ciepła woda w oceanie, nurkowanie i oglądanie rafy koralowej, a wieczorami dziki seks na gorącym piasku przy zachodzącym słońcu
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam takie rok temu, bo właśnie-odpowiednia osoba była obok, teraz jej już nie ma więc pewnie wakacje też nie będą ohh i ahh...
A takie marzenie marzeń: Hiszpania, piękna plaża, ciepłe morze, ukochana osoba obok, w dzień relaks a w nocy imprezy +drinki z palemką oczywiście i pyszne jedzenie.I jak tu już ktoś pisał drugie mniej kosztowne: Bieszczady, jakiś mały domek z pięknym widokiem na góry, mało ludzi tylko ja i ten 'ktoś', w dzień i wieczorami sami wyznaczamy sobie własne szlaki a noc jest też tylko dla nas Przy obu opcjach nieograniczona liczba czasu oczywiście ![]() Szkoda że to nierealne.... |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
kambodża sri lanka tajlandia mnóstwo pięknych miejsc do zobaczenia plus słoneczna plaża tylko ja i Tż owocowe drinki i szlone noce
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a potem w samolot i do Australii, na nurkowanie i oglądanie pod wodą Wielkiej Rafy |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
albo Majorka, albo Teneryfa ogółem wyspa czyt. gorąco ponad 30 stopni, dobra zabawa, drinkaski
![]() ![]() ![]() ogolem to wypad z kolezankami na ktorym zapoznajemy duzo ciekawych osob ;D jestesmy tam dopoki nam sie nie znudzi czyt. pewnie cale wakacje, woda jest przejrzystaaa <3 i ciepła <3 i ogoleem duzo rozrywki ;d
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Generalnie jestem dziwna, ale zupełnie nie kręci mnie plaża, morze i ponad 30 stopni gorąca ;D Dużo bardziej marzyłabym o podróży np wśród norweskich gór, najlepiej konno
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm MARZENIE,
Petersburg-Moskwa-Lwów potem przenosimy się do Norwegii i Szwecji a na koniec do Islandii... O tak. Bardzo pragnę zwiedzić Rosję, Ukrainę no ale nie znoszę wycieczek organizowanych (strata pieniędzy) niestety mój język jest za słaby i nie mogę się porwać na taką wyprawę, to trochę niebezpieczne. ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- I ABSOLUTNIE NIE CHCĘ JECHAĆ DO MIEJSC GDZIE JEST KOSZMARNIE CIEPŁO unikam jak ognia.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Tour po Włoszech i Grecji. Ja, Tż i antyk pełną gębą
![]() Albo ja, Tż i mała Katana (samolot) i latamy nad całą Australią lądując gdzie nam się podoba. Obiecane przez Tż
Wymiana książkowa, czyli porządki styczniowe https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44413363 Edytowane przez SOCKI Czas edycji: 2010-06-26 o 21:30 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Upalnie, plaża, morze, tż, drink ewentualnie zimne piwo z sokiem, a miesce, hmm, jakieś egzotyczne
Fajny watęk
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Rumunia - podróż śladami Drakuli
niby tak blisko, a wciąż mi tam trudno dotrzeć
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Egipt
![]() piękne niebieskie niebo. Podróż statkiem po Nilu i zwiedzanie piramid, Kairu, Luxoru itd. Wszystko z Tż przy boku, żeby mu pokazać piękno tego kraju. a potem tydzień w Sharm el Sheik, drinki z palemką i wycieczka do Izraela nad Morze Martwe. |
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wymarzone wakacje? w willi na prywatnej wyspie tylko ja i ukochany ( wyspy nie mam ,ukochanego takze )
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś ciekawe, ciepłe miejsce, gdzie nie leży się tylko i wyłącznie na plaży, żeby oprócz tego, można było gdzieś wyjść, coś zobaczyć.
Koniecznie z ukochanym lub garstką przyjaciół. Wieczorem - zabawa
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Góry, dewniany domek, słońce pełną parą i mój przyszły mąż
Majorka, błekitna ciepła woda i dalej to samo co wyżej
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
nie ważne gdzie, ważne z kim
![]() czyli z moim Tż ![]() w tym roku Zakopane
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Mi to się marzą wakacje w Kenii ... w jakiejś wiosce tamtejszego plemienia ... bez telefonu, telewizji, problemów
i płomienny romans z czarnym masajem ![]() na samą myśl mam ciarki
|
|
|
#23 |
|
CABIN CREW
|
Rzym- możliwość zobaczenia wszystkich tamtych zabytków...
Tajlandia- mieszkanie w domku przy plaży, rano śniadania na tarasie z widokiem na błękitną wodę , oczywiście plażowanie, wieczorem drink z palemką.... USA- rajd po całych Stanach... i przede wszystkim zachód słońca nad Wielkim Kanionem... albo eurotrip- miesiąc lub więcej jeżdzenia po całej Europie ![]() oczywiście wszystko to z TŻ... i dopisującą pogoda
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
mi to się zawsze marzy szaleńcza jazda kabrioletem przez Route 66, z rozwianymi włosami i ''Fly away'' Kravitza w głośnikach
Australia, rafy koralowe
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-06-27 o 20:39 |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam cabrio i szaleńcza jazda zagłuszała wszystkie dźwięki
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
plażaaa, palmy i błękitne morzeee, a wokół delfiny
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Seszele.....
Ewentualnie wycieczka dookoła świata
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Wakacje na jakiejś egzotycznej wyspie, piaszczysta plaża, ciepłe morze, mnóstwo knajpek dookoła. Obowiązkowo wyjazd z Tżtem i paczką znajomych. W dzień opalanie, popijanie drinków, pływanie, a wieczorem szalone imprezy do białego rana. No i oczywiście luksusowy jacht do naszej dyspozycji
Więc gdy znudzi nam się już plażowanie, wypływamy w morze i zwiedzamy pobliskie wysepki i laguny. A dla urozmaicenia wyprawy- nurkowanie i rafting![]() I oczywiście nocujemy w jakimś super wypasionym hotelu I mamy tyle kasy, że stać nas na wszystko
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.