![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nasz portret, poznajmy się:)
Zdecydowałam umieścić się to na plotkowym - wyliczanki jakoś mi nie pasowały.
![]() Więc... poznajmy się bliżej! Stwórzmy swój portret dopisując część zdania... Nic osobistego, tak byśmy dalej zachowywali swoją anonimowość. Czekam na odpowiedzi. Plotki na mój temat... Nie lubię kobiet, które... Nie lubię mężczyzn, którzy... Wolałabym.. Nie umiałabym... Mam słabość do... Brakuje mi... Pieniądze... Pragnę... Wierzę... Nigdy... Zawsze... Nie ma nic gorszego... Wstydzę się... Macierzyństwo... Moi rodzice... Boję się... Nie jestem... Poczucie humoru... Mam bzika na punkcie... Gdy byłam dzieckiem... Chciałabym... Moja torebka... Ja... No więc, zdania opisujące mnie Plotki na mój temat... są najczęściej wyssane z palca Nie lubię kobiet, które... nie mają własnego zdania Nie lubię mężczyzn, którzy... są seksistami Wolałabym... urodzić się w kraju Skandynawskim Nie umiałabym... zabić Mam słabość do... czekolady Brakuje mi... pieniędzy Pieniądze... są ważne Pragnę... Zwiedzić świat Wierzę... w Boga Nigdy... nie obejrzałam mody na sukces Zawsze... myślę o innych Nie ma nic gorszego... niż tłuste włosy Wstydzę się... mojej niewiedzy Macierzyństwo... jest piękne gdy jest planowane Moi rodzice... to wspaniali ludzie Zwierzęta... są dla mnie ważne Boję się... że zostanę sama Nie jestem... uzdolniona technicznie Poczucie humoru... to coś co cenię u ludzi Mam bzika na punkcie... kosmetyków Gdy byłam dzieckiem... biegałam za każdym kotem Chciałabym... znać francuski Moja torebka... to jeden wielki śmietnik Ja... to ja. ![]() Zachęcam do odpowiedzi, poznajmy się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nasz portret, poznajmy się:)
Plotki na mój temat...mnie nie obchodzą
Nie lubię kobiet, które...są zbyt ładne Nie lubię mężczyzn, którzy...nie uznają że dziewczyny kolegi się nie tyka Wolałabym...być chudsza Nie umiałabym...wyjść na dwór bez okularów Mam słabość do...słonych przekąsek Brakuje mi...odwagi Pieniądze...są ważne Pragnę...GO Wierzę...w siebie Nigdy...nie kłamię Zawsze...jestem przygotowana do egzaminów Nie ma nic gorszego...od wątróbki Wstydzę się...za ludzką głupotę Macierzyństwo...za 5 lat Moi rodzice...są ok Boję się...wody Nie jestem...samotna Poczucie humoru...to podstawa Mam bzika na punkcie...charmsów Gdy byłam dzieckiem...byłam ciepła kluchą Chciałabym...wziąć już ślub Moja torebka...jest przepastna Ja...lubić wizaż i on pożerać mi dużo czas ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat...nie powstają (chyba)
Nie lubię kobiet, które...myślą że są lepsze od innych Nie lubię mężczyzn, którzy...uważają się za bogów Wolałabym..nie mieć problemu z tym skojarzeniem :P Nie umiałabym...komuś wbić igły ani rozciąć skóry, ble Mam słabość do...słodyczyyy Brakuje mi...mojego tża Pieniądze...- wciąż mi ich mało Pragnę... szczęścia w przyszłości Wierzę...że mi się uda to co wyżej napisalam ![]() Nigdy...nie zapaliłam papierosa Zawsze...staram się myśleć pozytywnie Nie ma nic gorszego...niż samotność Wstydzę się...odpowiedzieć na to pytanie Macierzyństwo... - nie mogę się go doczekać Moi rodzice...są kochani Boję się...głębokiej wody Nie jestem...szczupła Poczucie humoru...- chciałabym go mieć więcej Mam bzika na punkcie...gofrów Gdy byłam dzieckiem...byłam meega wstydliwa Chciałabym...mieć udane życie Moja torebka...zawiera to co najpotrzebniejsze Ja...ciesze się że już koniec ![]() jeny trudne to ![]() Edytowane przez gsk Czas edycji: 2010-05-09 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Plotki na mój temat... często mnie ranią.
Nie lubię kobiet, które... wyżej s**ją niż d**ę mają ![]() Nie lubię mężczyzn, którzy... palą. Wolałabym.. być odważna. Nie umiałabym... tak chamsko obrobić komuś tyłek, jak pewna osoba ![]() Mam słabość do... słodyczy ![]() Brakuje mi... przyjaciółki. Pieniądze... niestety nie spadają mi z nieba ![]() Pragnę... osiągnąć wymarzoną sylwetkę. Wierzę..., że wszystko na studiach mi się powiedzie. Nigdy...nie mów nigdy ![]() Zawsze... wieczorem zmywam makijaż. Nie ma nic gorszego...od śmierci bliskiej osoby. Wstydzę się...pewnej rzeczy z przeszłości. Macierzyństwo...niestety dosyć nierealne ale bardzo chciane. Moi rodzice...są dla mnie wszystkim. Boję się...psów. Nie jestem...zbyt pewna siebie. Poczucie humoru...mam dość dziwne i trudno mnie rozśmieszyć. Mam bzika na punkcie... cery. Gdy byłam dzieckiem...wszystko było piękne i proste. Chciałabym...za kilka lat poczuć ,że mam wszystko to co chciałam i jestem szczęśliwa. Moja torebka...jest normalna, nie przewala się przez nią 1000 niepotrzebnych rzeczy ![]() Ja...wciąż poszukuję sensu mojego życia. Przyznam, że długo myślałam nad odpowiedziami. Fajny wątek ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Plotki na mój temat... interesują mnie ale zbytnio się nimi nie przejmuję
Nie lubię kobiet, które... podlizują się facetom Nie lubię mężczyzn, którzy... patrzą tylko i wyłącznie na wygląd Wolałabym.. być już na studiach Nie umiałabym... chodzić w mini Mam słabość do... jedzenia Brakuje mi... kogoś komu mogę wszystko powiedzieć Pieniądze... są ważne ale nie najważniejsze Pragnę... szczęścia Wierzę... że kiedyś znajdę tego jedynego i będzie mi się żyło jak w bajce Nigdy... nie zasypiam przy zgaszonym świetle Zawsze... jestem głodna Nie ma nic gorszego... niż nie umieć przyznać się do swoich błędów Wstydzę się... swojego wyglądu Macierzyństwo... to odległy temat Moi rodzice... są staroświeccy Boję się... dorosłości Nie jestem... chuda Poczucie humoru... inne niż u wszystkich Mam bzika na punkcie... fotografii i grafiki Gdy byłam dzieckiem... byłam głupia Chciałabym... mieć dom z basenem i butik Moja torebka... nie chce ze mną współpracować Ja... chce się zmienić ![]()
Edytowane przez zetakpowiem Czas edycji: 2010-05-08 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Plotki na mój temat... są często ciekawe i lubię się z nich dowiadywać rzeczy, których sama o sobie nie wiedziałam.
![]() Nie lubię kobiet, które... w ogóle o siebie nie dbają. Nie lubię mężczyzn, którzy... chodzą z tłustymi włosami. Wolałabym... mieć odrobinieńkę większe cycki. Nie umiałabym... zrobić czegoś wbrew sobie. Mam słabość do... wklęsłych kości policzkowych i przećpanego spojrzenia u mężczyzn. Brakuje mi... seksu. ![]() Pieniądze... pozwalają mi kupować ubrania. ![]() Pragnę... być zawsze młoda, piękna i bogata. ![]() Wierzę... że kiedyś spełnię swoje marzenie o byciu zawsze młodą, piękną i bogatą. ![]() Nigdy... nie wyszłabym z domu z tłustymi włosami i bez makijażu. Zawsze... mam czas na zakupy. ![]() Nie ma nic gorszego... niż fiołki, nie cierpię ich. Wstydzę się... moich małych rozstępików. Macierzyństwo... to odległa przyszłość. Moi rodzice... odmawiam zeznań. Boję się... duchów. Nie jestem... romantyczna i delikatna. Poczucie humoru... to podstawa. Mam bzika na punkcie... zadbanego ciała. Gdy byłam dzieckiem... to marzyłam, żeby być striptizerką. ![]() ![]() Chciałabym... być szczęśliwa i samodzielna. Moja torebka... to całe moje życie upakowane w jedno miejsce. Ja... jestem nietypowa.
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Plotki na mój temat...wypuszczam drugim uchem
Nie lubię kobiet, które...są zarozumiałe Nie lubię mężczyzn, którzy...myślą, że mogą sobie na wszystko pozwolić Wolałabym...mniej jesc Nie umiałabym...chodzić w związanych włosach Mam słabość do...obgryzania paznokci Brakuje mi...samozaparcia Pieniądze...lubię je mieć w portfelu Pragnę...być z Nim do końca Wierzę...we własne możliwości Nigdy...się nie spóźniam Zawsze...mam wyprostowane włosy Nie ma nic gorszego...od zdrady Wstydzę się...zawierać nowe znajomości Macierzyństwo...w dalekiej przyszłości Moi rodzice...myślą, że ciągle będą mieć nade mną kontrolę. Boję się...pająków Nie jestem...egoistką Poczucie humoru...towarzyszy mi na co dzień Mam bzika na punkcie...kolczyków do pępka Gdy byłam dzieckiem...byłam niezłym kapusiem Chciałabym...zostać weterynarzem Moja torebka...nie mieści zbyt wiele Ja...kocham śpiewać! Edytowane przez xpatusx Czas edycji: 2010-05-08 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat... nie docierają do mnie
Nie lubię kobiet, które... mają się za pępek świata Nie lubię mężczyzn, którzy... są seksistami Wolałabym.. podjąć parę innych życiowych decyzji Nie umiałabym... nie pomóc znajomemu w potrzebie Mam słabość do... czipsów ![]() Brakuje mi... pracy/zajęcia Pieniądze... eh... Pragnę... stabilności Wierzę... że w końcu będzie lepiej Nigdy... nie śpię dłużej niz 6 godzin Zawsze... wieczorem sprzątam pokój Nie ma nic gorszego... niż brak asertywności Wstydzę się... że powiem coś głupiego Macierzyństwo... to dla mnie abstrakcja Moi rodzice... chcą dobrze... Boję się... samotności Nie jestem... wygadana Poczucie humoru...dość sarkastyczne Mam bzika na punkcie... bielizny ![]() Gdy byłam dzieckiem... nie pamiętam dzieciństwa Chciałabym... być szczęśliwa Moja torebka... jest bardzo pojemna Ja... jestem na zakręcie
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat... pewnie kogoś dowartościowują.
Nie lubię kobiet, które... nakładają na twarz za dużo makijażu. Nie lubię mężczyzn, którzy... mają długie włosy ![]() Wolałabym... mieć starszego brata ![]() Nie umiałabym... skoczyć na bungee. Mam słabość do... silnych, męskich ramion ![]() Brakuje mi... czasami wolnego czasu. Pieniądze... nie są najważniejsze. Pragnę... znaleźć drugą połówkę. Wierzę... że gdy bardzo się czegoś chce, można to osiągnąć. Nigdy... się nie upiłam ![]() Zawsze... mam ochotę wyjść na spacer. Nie ma nic gorszego... niż użalanie się nad sobą i niepunktualność. Wstydzę się... gdy patrzy się na mnie wielu ludzi na raz. Macierzyństwo... to największy dar od Boga. Moi rodzice... zawsze mnie wspierają. Boję się... pająków. Nie jestem... święta. Poczucie humoru... to coś, co bardzo cenię u innych. Mam bzika na punkcie... słodyczy ![]() Gdy byłam dzieckiem... często się przewracałam ![]() Chciałabym... kiedyś się usamodzielnić i założyć rodzinę. Moja torebka... często nie zawiera tego, co jest mi potrzebne. Ja... staram się zawsze być sobą ![]()
![]() Edytowane przez Areti Czas edycji: 2010-05-08 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Plotki na mój temat... nie biorą się z powietrza
![]() Nie lubię kobiet, które... sprawiają, że w ich obecności czuje sie gorsza Nie lubię mężczyzn, którzy... są zbyt pewni siebie Wolałabym.. miec w sobie więcej siły i samozaparcia Nie umiałabym... świadomie skrzywdzic osób, które kocham Mam słabość do... słodyczy ![]() Brakuje mi... miłości jak z bajki Pieniądze... ułatwiają życie Pragnę... szczęścia i spełnienia Wierzę... że nadejdzie taki dzień, kiedy bede w pełni zadowolona z siebie i z tego jak wyglądam Nigdy... nie wybacze sobie błędów, które popełnilam Zawsze... odkładam wszystko na ostatnią chwilę Nie ma nic gorszego... niż nieszczera przyjaźń Wstydzę się... czasami za siebie Macierzyństwo... coraz częściej o nim myśle Moi rodzice... na nich zawsze można liczyc Boję się... samotności Nie jestem... idealna Poczucie humoru... klucz do porozumienia z innymi ludźmi Mam bzika na punkcie... czystych rąk Gdy byłam dzieckiem... wierzyłam, ze cuda sie zdarzają Chciałabym... spełnic swoje marzenie Moja torebka... zawsze chowa przede mną to, czego w danej chwili szukam Ja... potrzebuję zmian
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Plotki na mój temat bardzo mnie ranią, nawet jeśli są nieprawdziwe.
Nie lubię kobiet, które, uważają się za lepsze. Nie lubię mężczyzn, którzy, nie szanują kobiet. Wolałabym być bardziej odważna. Nie umiałabym całkowicie szczerze się komuś zwierzyć. Mam słabość do czekolady. Brakuje mi miłości. Pieniądze szybko znikają mi z portfela. Pragnę być szczęśliwą żoną i matką. Wierzę w Boga. Nigdy nie mów nigdy. Zawsze staram się być dobrym człowiekiem. Nie ma nic gorszego niż samotność. Wstydzę się kiedy powiem coś głupiego. Macierzyństwo to najpiękniejszy dar dla kobiety. Moi rodzice są kochani. Boję się przyszłości. Nie jestem pewna siebie. Poczucie humoru to pożądana cecha u mojego przyszłego męża. Mam bzika na punkcie tańca. Gdy byłam dzieckiem, myślałam, że jak będę starsza to wszystko będzie prostsze. Chciałabym być szczęśliwa. Moja torebka dużo o mnie mówi. Ja nie wiem kim jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat... raczej ich nie słyszę
![]() Nie lubię kobiet, które... są zbyt hałaśliwe i wywyższające się Nie lubię mężczyzn, którzy... są natrętni Wolałabym.. porządnie się wyspać niż w obecnej chwili uczyć ![]() Nie umiałabym... odmówić sobie słodyczy Mam słabość do... męskich klat ![]() ![]() Brakuje mi...obecnie związku Pieniądze...chciałabym mieć w ilości zaspokajającej wszystkie moje potrzeby ; ) Pragnę...zrealizować pewne cele Wierzę...w moc sprawczą pozytywnego myślenia ; ) Nigdy...nie farbowałam włosów Zawsze...jestem punktualna Nie ma nic gorszego...od zdrady i śmierci bliskich osób, Wstydzę się...tańczyć sama na parkiecie ![]() ![]() Macierzyństwo...na razie mi się nie spieszy ; ) Moi rodzice...są w porządku, kocham ich, Boję się...pająków i horrorów Nie jestem...wylewna w uczuciach ; ) Poczucie humoru...podobno mam Mam bzika na punkcie...wyglądu, niestety, Gdy byłam dzieckiem...miałam platynowe włosy ![]() ![]() Chciałabym...być niezależną osobą Moja torebka...mam w niej wszystko ![]() Ja...zbyt długo przesiaduję na wizażu!
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-05-08 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
i ja chętnie się przyłącze, a co!
![]() Plotki na mój temat... mnie nie obchodzą. ![]() ![]() Nie lubię kobiet, które...'żerują' na cudzym nieszczęściu Nie lubię mężczyzn, którzy... dbają o siebie bardziej niż kobiety Wolałabym..nie popełnić pewnych błędów Nie umiałabym...być mężczyzną ![]() Mam słabość do...męskiego zarostu! Brakuje mi...mojego TŻta, dzieli nas 300 km Pieniądze...czasem są potrzebne, jak każdemu Pragnę...żyć zawsze w zgodzie ze swoim sumieniem Wierzę... że są na świecie jeszcze ludzie,którym nie obce są normalne,ludzkie odruchy jak współczucie czy empatia Nigdy... nie mów nigdy? Zawsze...staram się być sobą, nie mogę powiedzieć,że zawsze jestem. Nie ma nic gorszego...niż hipokryzja Wstydzę się...swoich błędów Macierzyństwo...ojj, trochę mi daleko do tego ![]() Moi rodzice...są moimi rodzicami i należy im się szacunek ![]() Boję się... tego,co może mnie spotkać w przyszłości Nie jestem...od niczego uzależniona ![]() Poczucie humoru...to ważny aspekt ![]() Mam bzika na punkcie... moich włosów Gdy byłam dzieckiem...ciągle się szczerzyłam do wszystkich ![]() Chciałabym... 'chwytać' świat garściami' ![]() Moja torebka...jak to kobieca torebka-pełna cudów ![]() Ja... powoli uzależniam się od Wizażu ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat...doprowadzają mnie do bólu brzucha i do łez(ze śmiechu oczywiście)
Nie lubię kobiet, które...maja na twarzy tyle tapety że jak niechcący uderzysz to odpada pół twarzy Nie lubię mężczyzn, którzy...nie liczą się z uczuciami innych Wolałabym...być długonogą brunetką( ![]() Nie umiałabym...zdradzić Mam słabość do...słodyczy i złych facetów Brakuje mi...obecności drugiej osoby Pieniądze...to dodatek. Ułatwiający zycie ale dodatek Pragnę...byc szczęśliwa Wierzę...że wszystko ma jakiś sens Nigdy...nie mówie nigdy Zawsze...mam ochotę na cos słodkiego Nie ma nic gorszego...niż strata najbliższej sercu osoby Wstydzę się...moich słabości(m.in tego, że sie wstydzę ![]() Macierzyństwo...to coś przepięknego Moi rodzice...to pomimo wszystko najwspanialsi ludzie jakich spotkałam Boję się...że do końca życia będę sama Nie jestem...przebojową dziewczyną Poczucie humoru...jest niezbędne w życiu Mam bzika na punkcie...kolczykow Gdy byłam dzieckiem...myślałam, że życie jest proste... Chciałabym...żeby wreszcie sie poukładało Moja torebka...jest ogromna-to zbiór wielu potrzebnych i niepotrzebnych rzeczy Ja...Jedyna w swoim rodzaju osoba o wesołym nastawieniu do zycia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
No to ja też
![]() Plotki na mój temat, albo ich nie słyszę, albo ich nie ma. Nie lubię kobiet, które grają, a nie żyją. Nie lubię mężczyzn, którzy sami nawiązują kontakt, a potem nagle go zrywają:/ Wolałabym, aby niektore sprawy były prostrze. Nie umiałabym zranić kogoś z premedytacją. Mam słabość do facetów z gęstymi, czarnymi brwiami ![]() Brakuje mi wsparcia momentami. Pieniądze, bez nich trudno normalnie żyć. Pragnę poukładać nieżące sprawy i zająć się własnym życiem. Wierzę w przeznaczenie. Nigdy nie stracę szacunku do samej siebie. Zawsze możemy coś zmienić, jesli chcemy. Nie ma nic gorszego, niż brak perspektyw. Wstydzę się, że marnuję tyle czasu na głupoty:/ Macierzyństwo, coraz bardziej mnie pociąga. Moi rodzice, chcę, żeby w końcu mieli coś z życia. Boję się samotności. Nie jestem ideałem. Poczucie humoru to antidotum na wiele problemów ![]() Mam bzika na punkcie życia! Gdy byłam dzieckiem, byłam pokręcona. Chciałabym, aby ludzie nie zachowywali się, jak zwierzęta. Moja torebka, cos do czego nie przywiązuję dużej wagi. Ja, małe ziarenko w pustyni ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Fajny pomysł na wątek
![]() Plotki na mój temat...mam w głębokim poważaniu Nie lubię kobiet, które...zachowują się jak głupie trzpiotki Nie lubię mężczyzn, którzy...usiłują mi udowodnić, że są mądrzejsi ode mnie Wolałabym..mieszkać w innym kraju Nie umiałabym...robić całe życie czegoś w czym nie widzę sensu Mam słabość do... słodkości Brakuje mi...wolności Pieniądze... dadzą mi możliwość spełnienia marzeń Pragnę...podróżować Wierzę...w siebie i w świat Nigdy... nie będę miała dzieci Zawsze... zostanę w zgodzie ze sobą Nie ma nic gorszego... niż wizyta u dentysty Wstydzę się...tańczyć Macierzyństwo...to nie moja bajka Moi rodzice... są najkochańszymi rodzicami jacy mogli mi się trafić Boję się...że zmarnuję za dużo czasu Nie jestem...odważna Poczucie humoru...to oznaka inteligencji Mam bzika na punkcie...własnej niezależności Gdy byłam dzieckiem...bałam się, że jak połknę pestkę od śliwki to z uszu wyrosną mi gałęzie Chciałabym...już zająć się prawdziwym życiem Moja torebka... jest zazwyczaj potwornie ciężka Ja...jestem swoją własną muzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Plotki na mój temat... były, są i będą.
Nie lubię kobiet, które... uważają się za kolejny cud świata. Nie lubię mężczyzn, którzy... myślą i robią wszystko, aby poderwać kobietę na samochód i głośną muzykę. Wolałabym.. czasem nieistnieć. Nie umiałabym... nic nie robić. Mam słabość do... lodów waniliowych. Brakuje mi... przestrzeni. Pieniądze... są potrzebne, ale nie najważniejsze. Pragnę...zrealizować swoje cele w życiu. Wierzę... nie wiem, w co wierzę. Nigdy... nie zapomnę, ale wybaczę. Zawsze... mam problem z podjęciem decyzji. Nie ma nic gorszego... niż kontola i dwulicowość. Wstydzę się... swojego ciala. Macierzyństwo... kiedyś napewno. Moi rodzice... są dla mnie bardzo ważni. Boję się...samotności. Nie jestem...taka, jaką chcą, abym była. Poczucie humoru...cenię. Mam bzika na punkcie... leniuchowania. Gdy byłam dzieckiem... chciałam być piosenkarką. Chciałabym... być ciągle szczęśliwa. Moja torebka... tylko z najpotrzebniejszymi rzeczami. Ja... jestem, jaka jestem.
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Różowy Jednorożec
|
Plotki na mój temat... często mnie ranią.
Nie lubię kobiet, które... są fałszywe Nie lubię mężczyzn, którzy... myślą że fura, skóra i komóra to wszystko co mogą ofiarować kobiecie Wolałabym.. mieszkać na stałe w Chorwacji Nie umiałabym... zdradzić tajemnice przyjaciół Mam słabość do... wyprzedaży, przecen i promocji w sklepach z ciuchami Brakuje mi... pewności siebie Pieniądze... jednak czasami są potrzebne do szczęścia Pragnę... czuć się kochaną Wierzę... w Zębową Wróżkę. ![]() Nigdy... nie noszę spodni Zawsze... mam ochotę wyjść na spacer Nie ma nic gorszego... niż słoneczny tydzień i ulewny wekkend Wstydzę się... mojego brzucha ![]() Macierzyństwo... to coś dla mnie ![]() Moi rodzice... są najlepsi na świecie Boję się... dużych psów bez smyczy i kagańca Nie jestem... ugodową osobą Poczucie humoru... przydaje się by rozładować napięcie Mam bzika na punkcie... ciuchów, paznokci i różowych, puszystych rzeczy ![]() Gdy byłam dzieckiem... babcia była moją najlepszą kumpelą. ![]() Chciałabym... otworzyć kwiaciarnię Moja torebka... nie jest torebką samotną. ![]() Ja... jestem Paulinka. ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat...bardzo mnie denerwuja
![]() Nie lubię kobiet, które...mysla ze sa lepsze Nie lubię mężczyzn, którzy...cwaniakuja ![]() Wolałabym.. prawdziwe szczescie niz kupe pieniedzy Nie umiałabym...zyc bez mojego Tzeta Mam słabość do... jedzenia (wszelakiego) ![]() Brakuje mi... pogadanek z moja mama. Pieniądze...sa potrzebne ale mnie calkowitego szczescia nie daja. Pragnę... miec jeszcze jedno dziecko ![]() Wierzę...ze milosc prawdziwa przetrwa wszystko Nigdy... nie probowalam narkotykow ![]() Zawsze... staram sie byc punktualna Nie ma nic gorszego...obgadywanie, plotkowanie. Wstydzę się... czasem swojego zachowania do Tzeta ![]() Macierzyństwo... jest czyms pieknym Moi rodzice...sa wspaniali Boję się...smierci Nie jestem... balaganiara Poczucie humoru...dopisuje mi ![]() Mam bzika na punkcie... mizerii ![]() Gdy byłam dzieckiem... chcialam zostac sportowcem Chciałabym... aby w moim domu zawsze goscilo szczescie i milosc Moja torebka... zwykla z materialu Ja...poporstu JA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Plotki na mój temat... mnie nie obchodzą, a te które niekiedy do mnie docierają sprawiają że dowiaduje się o sobie czegoś czego do tej pory nie wiedzialam, moi bliscy nie wiedzieli a ktos tam niby wie
![]() Nie lubię kobiet, które... będac w związku całkowicie podporządkowują się partnerowi Nie lubię mężczyzn, którzy... maminsynkami Wolałabym... mieszkać w Hiszpanii Nie umiałabym... robić czegos czego nie chcę Mam słabość do... słodyczy Brakuje mi... słońca i optymizmu u ludzi Pieniądze... są potrzebne Pragnę... żyć w zgodzie z samą sobą Wierzę... w siebie Nigdy... nie mów nigdy ![]() Zawsze... staram się być sobą Nie ma nic gorszego... strata kogoś , czegoś Wstydzę się... paru błędow z przeszłości Macierzyństwo... póki co mnie zupełnie nie pociąga Moi rodzice... są wspaniali Boję się... dużej wysokości Nie jestem... dobra w okazywaniu uczuć Poczucie humoru... mam duże Mam bzika na punkcie... błyszczyków Gdy byłam dzieckiem... żyłam sobie beztrosko Chciałabym... żeby mi i moim bliskim wszystko dobrze się układało Moja torebka... nosi w sobie wiele mniej lub bardziej potrzebnych rzeczy Ja... ![]() Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-05-09 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat... mam gdzieś
![]() Nie lubię kobiet, które... myślą że są pępkami świata Nie lubię mężczyzn, którzy... zachowują się jak małe dzieci Wolałabym.. mieć lepsze życie Nie umiałabym... być kimś innym Mam słabość do... czekolady Brakuje mi... szczęścia Pieniądze... to nie wszystko Pragnę... uczyć się tańca Wierzę... w Boga Nigdy... nie bije Zawsze... staram się być miła Nie ma nic gorszego... niż fałszywi znajomi Wstydzę się... wyglądu Macierzyństwo... nie mam . Moi rodzice... to rodzice Boję się... wielu rzeczy Nie jestem... zła Poczucie humoru... mam Mam bzika na punkcie... sweterków Gdy byłam dzieckiem... byłam mała Chciałabym... być kimś więcej niż kolezanką od zadań. Moja torebka... jest pełna Ja... jestem tylko sobą
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Plotki na mój temat...mnie smiesza
Nie lubię kobiet, które...sa wulgarne Nie lubię mężczyzn, którzy...sa leniwi Wolałabym..umrzec niz zostac na swiecie sama Nie umiałabym...zyc samotnie Mam słabość do...słodyczy ![]() Brakuje mi...osob ktorym moge ufac Pieniądze...sa po to by spełniac marzenia Pragnę...by wszystko ułozyło sie po mojej mysli Wierzę...ze uda mi sie spełnic marzenia Nigdy...nie bede materialistka Zawsze...bede kochała las Nie ma nic gorszego...niz zdrada chłopaka z przyjaciółka Wstydzę się...mojego brzucha Macierzyństwo..napewno jest piekne,we własciwym czasie. Moi rodzice...sa ok Boję się...samotnosci,horrorow ,wielu wielu rzeczy Nie jestem...pusta dziewczyna Poczucie humoru...zeby kazdy je posiadał swiat byłby piekny Mam bzika na punkcie...lasu Gdy byłam dzieckiem...miałam piekne dziecinstwo Chciałabym...miec własne spa i dom w lesie Moja torebka...nie przywiazuje do niej wagi Ja...jestem nie z tej epoki
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Plotki na mój temat... są źrółem wiedzy
![]() Nie lubię kobiet, które... nie potrafią zadbać o swoje własne dobro. Nie lubię mężczyzn, którzy... myślą, że są macho. Wolałabym.. mieć jasną cerę. Nie umiałabym... wyrzucić mojej szarej bluzy z kapturem ![]() Mam słabość do... lakierów do paznokci ![]() Brakuje mi... mamy. Pieniądze... są potrzebne. Pragnę... spokojnego życia. Wierzę... w siebie. Nigdy... nie spałam pod namiotem. Zawsze... mam Carmex w kieszeni. Nie ma nic gorszego... niż mlaskanie. Wstydzę się... nie wstydzę się. Macierzyństwo... kiedyś na pewno. Moi rodzice... odwalili kawał dobrej roboty ![]() Boję się... wysokości. Nie jestem... pedantką ![]() Poczucie humoru... mam specyficzne. Mam bzika na punkcie... kotów i kosmetyków. Gdy byłam dzieckiem... byłam urocza. Chciałabym... żeby już był 14 sierpnia ![]() Moja torebka... podobno pomieści wszystko. Ja... mogłabym w końcu zacząć gotować obiady w domu. Edytowane przez lilypad Czas edycji: 2010-05-09 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Plotki na mój temat... najzwyczajniej mnie bawią
Nie lubię kobiet, które... robią z siebie diwę za wszelką cenę Nie lubię mężczyzn, którzy... wiedzą, że laski na nich lecą i strasznie to wykorzystują Wolałabym.. czasem szybciej myśleć niż mówić Nie umiałabym... powiedzieć przyjaciółce, że jest beznadziejna Mam słabość do... czekolady Brakuje mi... czasu Pieniądze... ułatwiają wiele spraw Pragnę... spełnić wszystkie swoje cele życiowe` Wierzę... że dostanę się na studia. Ba! Nawet je ukończę! Nigdy... nie wybaczę sobie, że się z nią nie pożegnałam Zawsze... nie chce mi się wstawać o tej 6.30 Nie ma nic gorszego... niż trampki na szpilce Wstydzę się... tego, że nie powiem bez zastanowienia, gdzie jest prawo, a gdzie lewo ![]() Macierzyństwo... ma swoje plusy i minusy, jak wszystko Moi rodzice... są nieco przewrażliwieni Boję się... że kiedyś będę w sytuacji bez wyjścia Nie jestem... aż taką jędzą jak myślicie ![]() Poczucie humoru... jest tym, co cenię u ludzi Mam bzika na punkcie... błyszczyków ![]() Gdy byłam dzieckiem... uwielbiałam rysować Chciałabym... wyjechać do Nowej Zelandii Moja torebka... mieści w sobie wszystko, co jest mi niezbędne Ja... nie będę udawała kogoś, kim nie jestem, by zrobić na kimś wrażenie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat... mam bardzo gleboko
![]() Nie lubię kobiet, które... niepotrzebnie komplikuja zycie sobie i innym. Nie lubię mężczyzn, którzy...nie maja dystansu do siebie. Wolałabym... byc bogata niz biedna ![]() Nie umiałabym... zyc bez adrenaliny. Mam słabość do... buldogow francuskich, kolorowki Guerlain, toreb i ciuchow ![]() Brakuje mi... Nowego Jorku. Pieniądze... sa po to, by je wydawac. Pragnę... pewnego mezczyzny ... ![]() Wierzę..., ze nic nie dzieje sie bez przyczyny. Nigdy... nie przestane szukac w zyciu mocnych wrazen, Zawsze... daje rade ![]() Nie ma nic gorszego... niz nieporadnosc zyciowa ![]() Wstydzę się... ze b. rzadko sie wstydze, choc momentami wg. ogolnie przyjetych norm spolecznych powinnam ![]() Macierzyństwo... kiedys bedzie dotyczyc i mnie. Moi rodzice... sa genialni. Uwielbiam ich. Boję się... karaluchow. Nie jestem... anorektyczka ![]() Poczucie humoru... to podstawa. Mam bzika na punkcie... Yamato, 7th Ave, Brooklyn, NY (najlepsze sushi na tym globie!) Gdy byłam dzieckiem... nie wyobrazalam sobie nawet, ze to co sobie wyobrazam stanie sie prawda ![]() Chciałabym... pomieszkac troszke w Tokio, Moskwie i Mexico D.F. Moja torebka... a ktora ?! ![]() Ja... natürlich ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat...lubię, bo potem mogę się pośmiac z głupoty ludzi, którzy wcale mnie nie znają
![]() Nie lubię kobiet, które...zaczepiają zajętych facetów Nie lubię mężczyzn, którzy...okłamują swoje dziewczyny Wolałabym...nie wiedzieć pewnych rzeczy... Nie umiałabym...odmówić mu pomocy... :/ Mam słabość do...słodyczy, małych piesków ![]() Brakuje mi...zaufania Pieniądze...oj przydałyby się Pragnę...zwyczajnego życia bez trosk Wierzę...że kiedyś będę w 100% szczęśliwa Nigdy...nikogo nie zdradzę Zawsze...jestem szczera Nie ma nic gorszego...niż dwulicowość bliskich ludzi Wstydzę się...moich rodziców i moich słabości Macierzyństwo...nie teraz Moi rodzice...mają problem... Boję się...samotności Nie jestem...taka jak kiedyś Poczucie humoru...mam specyficzne Mam bzika na punkcie...zdrowej cery i nienagannego wyglądu Gdy byłam dzieckiem...byłam bardzo przebojowa i pewna siebie (nie to co teraz) Chciałabym...żeby przestał mnie okłamywać... Moja torebka...zawiera tylko najpotrzebniejsze rzeczy ![]() Ja...ostatnio się pogubiłam... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Plotki na mój temat... olewam
Nie lubię kobiet, które... uwazaja sie za pepek swiata Nie lubię mężczyzn, którzy ...sa macho Wolałabym... uczyć sie na wlasnych bledach Nie umiałabym ...skrzywdzić TZ-ta Mam słabość do... uśmiechu z dołeczkami Brakuje mi ...mojej przyjaciólki Pieniądze... sa fajowe ![]() Pragnę ...mieć domek z ogrodkiem Wierzę... ze będę go miec Nigdy... nie wybacze sobie popelnionych błędów Zawsze...mogę liczyć na rodziców Nie ma nic gorszego...niż utrata kogoś kogo sie kocha Wstydzę się...kilku kłamstw Macierzyństwo...myslałam ze nie jestem na nie gotowa... Moi rodzice...zawsze mi pomogą Boję się...śmierci Nie jestem...tylko ładna buzią!!! Poczucie humoru...posiadam ![]() Mam bzika na punkcie...grania z TZ-tem na konsolach ![]() Gdy byłam dzieckiem...nie mialam problemów Chciałabym...zeby moj pech sie odwrocil Moja torebka...w kazdej mam balagan ![]() Ja...to ja, to jasne jak 2x2 ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
![]() Plotki na mój temat... zazwyczaj mnie śmieszą Nie lubię kobiet, które... są wyniosłe Nie lubię mężczyzn, którzy... bawią się kobietami Wolałabym.. być chudsza ![]() Nie umiałabym... żyć bez zakupów Mam słabość do... zakupów ![]() Brakuje mi... czekolady ![]() Pieniądze... pozwalają iść na zakupy ![]() Pragnę... szczęścia Wierzę... w ludzi Nigdy... nie jestem idealna Zawsze... się uśmiecham (nnoo.. prawie zawsze ![]() Nie ma nic gorszego... niż zdrada Wstydzę się... kiedy mnie ktoś komplementuje Macierzyństwo... przerzucam na przyszłość ![]() Moi rodzice... są nadopiekuńczy Boję się... samotności Nie jestem... złośliwa ![]() Poczucie humoru... to pół mojego życia ![]() Mam bzika na punkcie... wyglądu Gdy byłam dzieckiem... grałam nocami z bratem w Tekena ![]() Chciałabym... się szczęśliwie zakochać Moja torebka... pomieści wszystko ![]() Ja... jestem zbyt skromna, żeby o sobie opowiadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.