|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Praca licencjacka
Hey
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Praca licencjacka
Najprościej by bylo gdybyś zobaczyla inna prace z ta wlasnie dyskusja, poszukaj w internecie. Nie wierze ze nic nie ma.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Owszem, w internecie jest wiele informacji, jednak żadnych konkretnych przykładów owej dyskusji zamieszczanej w pracy. Jedyne co znalazłam to oferty piania prac na zlecenie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a nie moższe odwiedzic innego wykładowcy ?
ja piszę prace inżynierską i wymagania mam inne także nie pomogę ale u mnie na uczelni można spokojnie iść do innego wykładowcy i sie o coś spytać ( nie musisz zaraz mówic, że twoja promotorka ci nie pomaga ale że np. chciałabyś na to spojrzeć z różnych stron;D)
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie to Ci nie pomogę niestety, ale wydaje mi się że musisz porównać te wyniki swoje z tymi sprzed paru lat.
Ja miałam pracę badawczą o skoliozach i w dyskusji opisałam ile skolioz jest teraz ile wcześniej, dlaczego tak, jak się zmieniło leczenie.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja też pisałam pracę licencjacką badawczą i również na podstawie grupy badawczej, którą byli pacjenci. W dyskusji porównywałam swoje wyniki do wyników, zawartych w literaturze, bądź z GUSu.
Możesz podeprzeć się zwrotami - z moich wyników badań wynika, że ...., natomiast literatura podaje...; moją tezę, odnośnie ...... potwierdzają dane, zawarte w ........ itp. ______________________ rabat na http://etorebka.pl/ Wpisz kod 9e6597b7 i zapłać -5% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hmm, ja co prawda nie prowadziłam swoich badań, po prstu opisywałam pacjenta z którym przeprowadzała wywiad w trakcie zajęć na oddziale, i również z informacij z karty wypisowej i dokumentacji szpitalnej. ale dzięki za cenne uwagi, coś tam wymyśle...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Prace mam już oprawioną i jutro razem ze wszystkim dokumentami i czekam tylko na egzamin końcowy i obronę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hmmm, ja zaczęłam pisać jakoś w lutym i ze spokojem zdążyłam
![]() A co do tematu to zależy co studiujesz, co Cię interesuje i przede wszystkim czy jest to praca poglądowa czy opis pacjenta (tak jak w moim przypadku). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No wlaśnie nie wiem eh... studiuje resocjalizacje i kręci mnie psychologia kliniczna ale wykładowczyni mnie zniechęca strasznie mam 5 ale ocene końcową daje +3 a tak nie można nie chce sie z nia kłucić ale nie lubi mnie co widać po ocenach a inni nic nie umieją i mają 4 i to jeszcze ode mnie odpisują i mają lepsze oceny niż ja?? jak oni ode mnie odpisywali a pani widziała to i wie że jestem pilną uczennicą he he ale po prostu mnie nie polubiła a nic jej przecież takiego nie powiedziałam ani nic nawet koleżanki z roku to zauważyly i stwierdzily że to dlatego że jestem przyjezdna i z innej miejscowości zamieszkania niż wszyscy ale kazali mi się nią nie przejmować .... eh....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
trudna sytuacja :/ a nie możesz złożyć podania do dziekana o zmianę promotora??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
z tego co wiem w podaniu u zmiane promotora nie uzasadnia sie dlaczego chce sie go zmienić. u nas wiele osób tak robiło i nikt nie miał z tego powodu nieprzyjemności. a dla ciebie byłby to komfort bo skoro piszesz że baba się na ciebie uwzięła to wnioskuje że łatwo nie będzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Uśmiech kosztuje mniej niż elektryczność a daje więcej światła Lecz gdy o stan małżeński chodzi sprawdź czy się serce z sercem zgodzi , bo szału jest chwila a żalu cały wiek.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Jest nadzieja, że jeśli "pozna" Cię bliżej jak będziesz konsultować z Nią pracę, to zmieni swój stosunek do Ciebie
![]() Ja jutro o 9 mam część teoretyczną egzaminu dyplomowego- jestem mega zestresowana i wydaje mi się że kompletnie nic nie umiem, a uczyłam się już od 10dni :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Uśmiech kosztuje mniej niż elektryczność a daje więcej światła Lecz gdy o stan małżeński chodzi sprawdź czy się serce z sercem zgodzi , bo szału jest chwila a żalu cały wiek.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.