|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak dojechać na Bielany Wrocławskie?
Witajcie dziewczęta
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak dojechać na Bielany Wrocławskie?
Cytat:
prześledź sobie trasę, gdzie Ty mogłabyś sobie wsiąść http://www.wroclaw.pl/rozklady/linie/133.html najbardziej w centrum, to na Hallera można wsiadać, wydaje mi się, że z tego przystanku to jeszcze 1 jakiś jechał, tylko inną stroną, ale nie pamiętam numeru co do autobusów darmowych-to jeżdzą jak chcą, nie polecam ich, gdy trzeba być punktualnym ![]() Edytowane przez TOMORROW Czas edycji: 2010-06-28 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a 612 ? jeździ na bielany, wysadza przy makro ; )
istnieją też autobusy dla pracowników, więc musisz zapytać już pracodawcę ![]()
![]() |
#4 |
Imperatorowa Undi I
|
Sprawdź autobusy podmiejskie
Zależy gdzie dokładnie na te Bielany potrzebujesz, ja jeździłam 862 lub 872 ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
pracowałam w Ikei, jeździłam tym darmowym - on jeździ jeszcze przed otwarciem całego kompleksu Bielany dla klientów, bo w końcu pracownicy też jakoś muszą dojeżdżać, ale uprzedzali mnie, że kierowca może sprawdzać czy jestem pracownikiem (identyfikator miałam). Mi się nie zdarzyło sprawdzanie
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zgadza sie. jest pracowniczy. sama dojedzalam przez pewien czas na godzine 8 do makro. i jak nie masz identyfikatora to poprostu placisz 1 zl i jedziesz sobie. ale jak pracujesz dla jakiegos sklepu z tesco (o ile sie nie myle to chyba jednak nie wszystkie sklepy to obowiazuje ale moge sie mylic) czy makro to dostaniesz idenftyfikator i wtedy pokazujesz i masz za free podroz.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.