|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Estee Lauder, Double Wear do lekko opalonej skóry - pilnie szukam
Przygarne próbki bądź odlewkę.
Na allegro w próbkach same wersje light a ja potrzebuję trwałości i krycia na długie wesele. Szukam koloru dla lekko opalonej, śniadej cery, jasny brązik bez domieszki różu/czerwieni/pomarańczy.. coś w kierunku MF LP 109 lub Colorstay 330 ale jaśniejsze. Mogę oddać w zamian: - podkład Max Factora Lasting Performance odc 5 true beige (przywiozła siostra zza granicy ale jest jaśniutki raczej dla bladolicej osóbki) zostało sporo jakieś 90% - odsypkę Kryolan Anti-Shine na wypróbowanie - Kerastase nutriveBain Satin - nawilżające szampon+odżywka (testerowe mniejsze opakowania 100 i 75ml zużyte w ok połowie, starczy na wypróbowanie) - Eveline Slim Extreme 3D - Termoaktywne srum wyszczuplajace - zużycie ok 50% duża tuba - cień do oczu sypki w formie kulki - stalowo szary kolor - ze 3 razy użyty. - oliwka do skórek i paznokci Sally Hansen Diamond Strength Cuticle+Nail oil 13,3ml zostało przynajmniej 80% Coś jeszcze na pewno się znajdzie, gdyby któraś z Was miała ten podkład a nie interesuje nic na wymiankę to pytajcie może coś sie jeszcze znajdzie i jakoś się dogadamy, baaardzo mi zależy ![]() Edytowane przez Rossi Czas edycji: 2010-07-12 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Estee Lauder, Double Wear do lekko opalonej skóry - pilnie szukam
hej, jest do beż, wpadający w brązik, nie jest bardzo ciemny ale i do jasnych ten kolor nie należy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hmm na razie mało mam zbędnych rzeczy, mam EDM ale w beżach i tylko próbki a ty szukasz oliwkowych.
- torebkę a4 odcienie czerwonego wzór "krokodyli" do ręki i dopinany pasek na ramię ![]() - Colorstay odcień 300, miał być lekko opalony ale jest za jasny dla mnie, zbliżony do 180 sand beige dopiero zaczęłam używać więc prawie cały - Loreal True Match puder z lusterkiem C5/K5 bodajże kolor sable - zużycie 15% - brązowa kredka do oczu Avon ok 1/2 - cienie roll on szaro-stalowe mienią się ciut w niebieskawo-szary, praktycznie nowy - korektor miss sporty, raz użyty nie mój kolor - odc. 02 chyba na razie tyle mi przychodzi do głowy. Edytowane przez Rossi Czas edycji: 2010-07-12 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
a mogłabym prosić fotkę tej torebki?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Spróbowałam zrobić ale światło już nie jest dzienne i lepiej oddaje wygląd z fleshem z tym, że kolor wychodzi jaskrawy a w rzeczywistosci to stonowany mocno czerwony.
Najlepiej wyszło na balkonie, nie zwracaj uwagi na wiszące łaszki ![]() Jest nowa, wewnątrz kieszonka na telefon (mniejsza i większa) oraz jedna zapinana kieszonka, na zewnatrz również jedna zapinana kieszeń. Ok do rzeczy: Edytowane przez Rossi Czas edycji: 2010-07-12 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.