|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak usunąć post
witajcie,Kochani!
mam taki problem ,a mianowicie 2lata temu kupowałam coś przez przez internet,(nie moge podać co to było,bo mogłabym mieć kłopoty z tego tytułu)dodam że nie była to żadna aukcja.byłam na tyle nierozaważna,że podałam swój nr tel.i prawdziwe imię.ostatnio kolega poinformował mnie ,że wpisał w google mój numer tel." tak dla jaj",i wyświetliło się moje ogłoszenie ,z którego wynika co chciałam zakupić.dodam,że moje imię jest dość rzadko spotykane,i ktoś kto czytał to ogłoszenie nie znając nawet mojego numeru,może bez większych kłopotów skojarzyć moją osobę z tym ogłoszeniem.dodam,że było to 2lata temu i już niestety nie pamiętam ani hasła ani loginu do tej srtony,więc nie mogę tego zrobić poprzez "edycję"jak to ktoś ze znajomych mi doradzał.jeśli ktoś dpradzi co z tym mam zrobić będe wdzięczna! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: jak usunąć post
Cytat:
napisz moze do mederatorow serwisu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Nie sądze,aby każda osoba którą znasz wpisywała Twój numer w google. Napisz do moderatora strony z prośbą o usunięcie. A nie ma tam takiej opcji jak "Zapomniałem hasła" i wtedy ci wysyła na maila itp...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdybyś napisała gdzie jest to ogłoszenie,to może osoby korzystające z tej strony też mogli coś doradzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dziękuję ,dziewczyny,nie wiem czy jest taka opcja "zapomniałem hasła",ale spróbuję,choć nie wiem czy się uda,ale za wszystkie odp serdeczne dzięki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja bym pisała do moderatora
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jak nie będzie opcji przypomnienie hasła to napisz do moderatorów, z maila z którego zakładałaś konto z prośbą o nadanie nowego hasła i już
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.