|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
WŁOSKI MISS POLONIA 2004
Drogie Panie,
Zapewne oglądałyście lub wiecie jak wygląda tegoroczna miss polonia 2004. Mój ężczyzna podsunął mi pomysł bym zrobiła sobie włosy takie jak ma ona a dokładnie mówiąc taki sam balejaż. Czy ktoś moze mi pwoiedzieć jaki to jest balejaż??? Może jakaś miła fryzjerka napisze mi co mam mówić idąc do fryzjera?? Acha...jak ktoś nie wie jak wygląda miss polonia 2004 to zapraszam na stronę www.misspolonia.pl . Miss Polonia 2004 ma numer 18 i niebieska sukienke ![]() Z góry dziekuje za pomoc Iwi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
tutaj mozna znalezc jej zdjecia..podaje link
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Re: tutaj mozna znalezc jej zdjecia..podaje link
http://www.gaga.pl/models/katarzyna_168_pl.html
tutaj też są fotki Kasi. Gratuluję jej wygranej, trzymalam kciuki bardzo mocno, gdyż Kasia jest z mojego miasta, mieszka w sąsiednim bloku. Jest śliczną dziewczyną.
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
tutaj też jest jej fotka, wprawdzie wloski ma pod gorę uczesane i chyba ciemniejsze. Nie mogę podłączyć fotki, podam linki:
http://www.ecentrum.pl/miss/trendy/32.jpg http://www.ecentrum.pl/miss/trendy/17.jpg
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
czekoladka napisał(a):
> tutaj też jest jej fotka, wprawdzie wloski ma pod gorę uczesane i chyba ciemniejsze (...) ... I na tych zdjeciach mi sie najbardziej podoba ![]() Wracajac do tematu, najlepiej wydrukowac zdjecie i zaniesc do fryzjera - wyraza wiecej niz tysiac slow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ale jesteś ładna
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ja na Twoim miejscu nie robilabym pasemek, choc pomijam to ze sama mam. Moje oczko nei jets jednak profesjinalne, choc mimo wszystko jakos bardziej mi lezy u Ciebie jeden kolor.
Zawsze mozesz sprobowac jelsi ejstes ciekawa i nie mialas nigdy balejazu, jesli nei wyjdzie do konca zawsze mozna jak wloski odpoczna powrocic do "naturalnego" kolorku (tj zafarbowac na takie jakie byly przed ![]() Aha, a co do tego jaki to jest balejaz, to ja swojej fryzejrce zawsze tlumacze ze maja byc cienitkie pasemka itd choc najlepiej jak dziewczyny pisaly-idz z fotka ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.