|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chciałabym coś w sobie zmienic ;(( Pomóżcie!
Bardzo chciałabym coś w sobie zmienic, moim zdaniem wyglądam jakoś szaro. Ostatnio staram się ubierac inaczej, można powiedziec ,że zaczynam miec własny styl. Ale nie wiem co jeszcze. Chciałabym inną grzywkę, najlepiej taką wycieniowaną, z pazurkami, na bok ,robioną tak ,że tak powiem bardziej z tyłu glowy, bo narazie miałam przycięta tylko częśc włosów z przodu z lewej strony ;(. Dodam troche fotek to poradzicie co jeszcze
![]() ![]() 1 fotka 2 fotka 3 fotka 4 fotka 5 fotka 6 fotka ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Ahh no i włosy mam gęste, jest ich dużo , puszą się i samoistnie kręcą i falują ;( Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-07-11 o 15:49 Powód: zdjecia zaläczamy w zaläcznikach/regulamin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chciałabym coś w sobie zmienic ;(( Pomóżcie!
moim zdanie grzywka jest za długa, zakrywa ci jedno oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Naturalnie kręcone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
No ja bym lekko wycieniowała- ale bez przesady bo masz kręcone- i zdecydowanie wycieniowała, podcięła grzywkę i zrobiła na niej gradację. To da efekt lekkości i odsłoni Ci twarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Masz ładne włosy. Mogłabyś je zapuścić do polowy łopatek, pocieniować lekko i układać wgniatając piankę do kręconych włosów.
Szkoda, że nie dałaś zdjęcia z zaczesaną grzywką do góry, bo może grzywka nie byłaby potrzebna. Ta, którą masz nie jest odpowiednia. Powinnaś spróbować z prostą grzywką, bo w tej, którą masz nie wyglądasz dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
co to za buziaki?;p do metamorfozy są średnio pomocne bo nie widac kształtu twarzy;p
włosy myślę, że zapuścić, jest trochę problem z naturalnym skrętem jeśli się puszą...moim zdaniem najlepze wyjście to je intensywnie pielęgnować, olejami, maseczkami itd. zdrową pielęgnacją, odstawić suszarkę i nie zaprzyjaźniac sie z prostownicą ![]() urosną a jak będziesz je pielegnowała to będziesz miała super loczki, plus może jakieś kosmetyki do układania, pozdrawiam ! ahaa i wiesz jaki dzial na forum o pielegnacji wlosow;p czyli podsumowując, nie ścinać ich, a grzywke zapuszczać bo ogólnie nie pasuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Nie zapuszczam grzywki bo wiem jak wyglądam bez niej. I nie jest ciekawie ;/. No i mam cieniowane. Tylko grzywke nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
więc krótsza grzywka :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
myślę że mogłabyś zapuścić włosy aż za łopatki , to wydłuży twarz i ogółem sprawi że będziesz wyglądała korzystniej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.