![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wiosenny wątek Allie - perfumy, pielęgnacja, kolorówka
nieaktualne
Szukam korka do Theoremy 100ml Edytowane przez allie Czas edycji: 2010-08-02 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenny wątek Allie - perfumy, pielęgnacja, kolorówka
tu reszta pisaniny oraz zdjęć
Szukam korka do Theoremy 100ml Edytowane przez allie Czas edycji: 2010-04-28 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Estee Lauder, Signature, poczwórne cienie do powiek, wersja mini NFIS, kolory Pink Dusk, Pink Dusk Light, Smokey, Sugar Cube; każdy ze dwa razy maźnięty pędzlem
albo to Clinique, Fresh Bloom, cienie z serii "maczkowej", odcień 01 maple blossom, zużycie 5 % poproszę http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=424690
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj, interesują mnie
clinique happy lub prisme again ![]() poza wątkiem z Twojej wish mam peeling do stóp neutrogeny, raz użyty w minimalnej ilości |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
perfumove love
|
bry
![]() Może znajdziesz coś w moim wątku za te cienie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1272479620 i ewentualnie te: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1272479825 ? Zapraszam ![]() ps. poza wątkiem mam jeszcze nową mini paletkę EL, ale nie wiem, czy cienie także Cię interesują. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
inglot, paletka trzech cieni – kolory i zużycie (a raczej jego brak) widać na zdjęciu
clinique, Fresh Bloom, cienie z serii "maczkowej", odcień 01 maple blossom, zużycie 5 % Isadora, poczwórna paletka cieni, użyta raz, popielaty odcień lekuchno ukruszony z brzegu Ingot, pojedynczy cień z serii Professional, duży, dwa razy maźnięty (obiektywnie piękny, ale niepasujący do mnie kolor) Inglot, lakier wiśniowo-purpurowy nr 809 Inglot, lakier śliwkowo-brązowy nr 116 cos u mnuie?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Givenchy, Prisme Again!, poczwórny puder prasowany, odcień 04 impertinent rose, nowy, nieużywany
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za bronzer artdeco,pryzmy i maczkowe cienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18897029]moze cos u mnie za pryzmy? Mam zoltka Klinika w watku ![]() A co bys chciała za Florę Gucci? ![]() Niestety, nie wybrałam nic w zamian. Cytat:
![]() Zawsze chętnie przygarniam sypkie pudry, ale Sisleya nie znam. Jaki to odcień mniej więcej?
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
sisley jest w negocjacjach
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- link ze zdjeciem sisleya https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1258539019 ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- mam jeszcze sypanca lancome Majeur excellence)kolor 03 sable zuzycie ok 30% Edytowane przez magsch Czas edycji: 2010-04-28 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam się ładnie uśmiechnąć o miniaturę Alchemii. Poza wątkiem dysponuję Alabastrem, olejkiem Joko, bibułkami matującymi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za pryzmy, puder w kompakcie i potrojne cienie? mam dg light blue
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za któreś z tych rzeczy:
Rochas, Alchimie, miniatura 5 ml bez dwóch kropel Bourjois, cień pojedynczy w kolorze Prune (bordowośliwkowym), użyty raz do makijażu oczu Givenchy, Prisme Again!, poczwórny puder prasowany, odcień 04 impertinent rose, nowy, nieużywany Estee Lauder, poczwórna paletka cieni Berry Quartz, użyłam ich delikatnie ze trzy razy do zrobienia makijażu Clinique, Fresh Bloom, cienie z serii "maczkowej", odcień 01 maple blossom, zużycie 5 % Inglot, paletka trzech cieni – kolory i zużycie (a raczej jego brak) widać na zdjęciu Ingot, pojedynczy cień z serii Professional, duży, dwa razy maźnięty (obiektywnie piękny, ale niepasujący do mnie kolor) Estee Lauder, Signature, poczwórne cienie do powiek, wersja mini NFIS, kolory Pink Dusk, Pink Dusk Light, Smokey, Sugar Cube; każdy ze dwa razy maźnięty pędzlem Avene, Rebalancing moisture emulsion, Nawilżająca emulsja do cery normalnej i mieszanej; z 40 ml ubyło tyle, co na jedno użycie na twarz, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie Eternity Moment
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
o szkoda:9a lancome tez raczej bedzie ciemny bo to taki sredni bez wchodzacy w roz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A coś za to, czym dysponujesz poza wątkiem, byś wybrała? ![]() Cytat:
DiTu, pewnie coś wyszperam, ale na Twój wątek potrzeba dużo czasu, a dziś już ledwo na oczy widzę ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
L’occitane, Notre Flore Myrte, flaszeczka uzupełniająca do wersji torebkowej, 7,5 ml
Chętnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cinema to ja bym bardzo chętnie... Masz możliwość zrobienia adekwatnej wartością odlewki?
Cytat:
Przykro mi, Daisy ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
No niestety, ja kolorówki i pielęgnacji mam swojej w bród, więc nie chcę też nowych produktów wymieniać na siłę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
witaj, coś u mnie za:
Pharmaceris, delikatny podkład intensywnie kryjący, odcień 01, użyty dwa razy w minimalnej ilości ArtDeco, dwukolorowy matowy stosunkowo jasny puder brązujący, zużycie na zdjęciu. Ma opakowanie, do którego można dokupić wkłady, co jest ekonomicznym rozwiązaniem. Givenchy, Prisme Again!, poczwórny puder prasowany, odcień 04 impertinent rose, nowy, nieużywany Isadora, raz użyty róż do policzków w odcieniu Sugar Brown; Dermedic, Angio Cold, krem do cery naczynkowej, ze słoiczka ubyło tyle, co na jeden test na twarz Bioderma Sensibio AR, krem do cery naczynkowej; używałam go jakiś tydzień, zakładam bezpiecznie, że pozostało ž L'Biotica, Wax, maska z proteinami mlecznymi, z dużego opakowania ubyły ze 3 łyżki stołowe lub za część z tych rzeczy? oddam dużo!
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Gaultier, Classique, miniatura 5 ml bez 1 ml? (Mam ok 3 - 4 ml Hermes Rouge w atomku. Mogę zrobić odlewkę Lutka Fleur's d'Oranger.)
Podoba mi się również Givenchy, Prisme Again!, poczwórny puder prasowany, odcień 04 impertinent rose, nowy, nieużywany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Interesują mnie: Isadora, poczwórna paletka cieni, użyta raz, popielaty odcień lekuchno ukruszony z brzegu Estee Lauder, poczwórna paletka cieni Berry Quartz, Clinique, Fresh Bloom, cienie z serii "maczkowej", odcień 01 maple blossom, zużycie 5 % The Body Shop, mydełko w kostce Vanilla & Spice, oczywiście nieużywane Dermedic, Capilarte, Moze znajdziesz cos u mnie za te rzeczy lub którąkolwiek z nich? ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ja mogłabym oddać nowe pędzle do pudru sypkiego oraz różu marki Mario Luigi w zamian za Givenchy, Prisme Again!, poczwórny puder prasowany, odcień 04 impertinent rose, nowy, nieużywany lub za Pharmaceris, delikatny podkład intensywnie kryjący, odcień 01, użyty dwa razy w minimalnej ilości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18900264]Flora za Flowerbomb raczej tylko.[/QUOTE] Flowerbomb nie posiadam ![]() Nie, dziękuję, ciuszków nie poszukuję. Cytat:
![]() Zainteresował mnie też sypki Paul Sagane. Jaki ma mniej więcej kolor? ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.