|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Aerobik Jaworzno?
Witam!
Być może był już taki wątek ale nie znalazłam ![]() ![]()
Edytowane przez nisiaq Czas edycji: 2007-06-06 o 00:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobik Jaworzno?
Cześć!
A czemu nie chcesz chodzić do Szoku? Chodziłam tam bardzo długo i byłam zadowolona. Wiem, że jest chyba jeszcze jakiś klub na Olszewskiego, ale nie mam telefonu. Znalazłam jeszcze: Euro Gym" Siłownia Mirosław Wojtyła Jaworzno, ul. Sportowa 3, tel. 032 715 13 86 Carisma" Studio Ruchu Jaworzno, ul. Klonowa 5, tel. 0 503 115 175 Ja polecam Fitness Szok mimo wszystko ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dziękuje za odp.
Euro Gym to niestety tylko siłownia Carisma nie znalazłam, dzięki, obadam A do Szoku nie chcę, bo mimo że faktycznie jest tam fajnie, sauna itp (koleżanka chodziła) to jednak jest dość drogo, nam zależy na tym by poćwiczyć głównie, tak z 2 razy w tygodniu, sauna nie jest nam niezbędna do życia. Oczywiście jak nic się nie znajdzie fajnego, to zostanie tylko fs ale mam nadzieję że jednak coś jest tylko się zaszyło ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Czasem są organizowane aerobiki w szkołach na salach gimnastycznych. Takie zajęcia są chyba tańsze niż w klubie. Jakiś czas temu chłopak, który prowadził zajęcia w Szoku założył własną działalość, ale nie wiem czy dalej to robi... Może warto popytać w szkołach, bo obawiam się, że w klubach ceny będą wszędzie podobne.
Napewno coś dla siebie znajdziesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
witam
zapraszam do "kliniki zdrowia i urody" (przecznica od olszewskiego- centrum)wspaniala atmosfera ciekawe zajecia !!! mili instruktorzy... superr ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
a ceny?
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
TO WLASNIE TEN" CHLOPAK" Z SZOKU ZAłOżYł DZIAłALNOść ALE TAKZE 3 POZOSTAłYCH INSTRUKTORóW...CENY TAńSZE NIż W SZOKU TYLKO TYLEMOGę POWIEDZIEć (NIE CHCE PUBLICZNIE MóWIć O CENNIKU)ALE GORąCO ZAPRASZAM
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Odświeżam temat, gdzie teraz chodzi sie na fitness w Jaworznie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
Bardzo fajne zajęcia są w Euro-Gym na Sportowej. Niestety w necie nie ma o tym nawet słówka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Aniamac, zgadzam sie co instruktorów poza Sonią, która prowadzi TYLKO step (byłaś u niej na innych zajęciach?) i nie zgadzam się w kwestii obsługi, jak to nazwałaś w recepcji (co konkretnie masz do zarzucenia?). Poza tym polecam ośrodek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
![]()
U Sonii byłam tylko na stepie, zresztą napisałam "Step u Sonii też fajny". I mnie zajęcia się podobały. A dziewczyny w recepcji w moim odczuciu nie zbyt miłe - może każdy ma inne wrażenia, ale w porównaniu do innych klubów (np. Las Palmas w Chrzanowie) to w skali 10 pkt dostały by u mnie 5. To wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Witam w Jaworznie jest nowe Studio Vacu Well na Szczakowskiej 2b koło skoku bieżnia ciśnieniowa i platforma wibracyjna polecam karnety także nie drogie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
podpinam się pod temat, czy znacie może jakieś miejsce na osiedlu stałym gdzie można poćwiczyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ja chodzę i polecam fitness na Dąbrowie Narodowej w SP8. Niedrogo i fajnie. Zajęcia sa w pn, śr i pt o 18-tej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.