|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pojęcie szczęścia.
Jeśli był taki temat to przepraszam, jeśli nie to zapraszam do dyskusji
![]() Czym jest dla Was szczęście? Co je Wam daje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pojęcie szczęścia.
dla mnie szczęście to najzwyczajniej w świecie brak kłopotów,cierpienia, smutków. dużo mi do szczęścia nie potrzeba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dobrze jest gdy jestem zdrowa i wszyscy inni są zdrowi
Świetnie gdy mam stałą pracę Fajnie gdybym miała godzinkę dziennie dla siebie i dla mojego chłopa A szczęśliwa bym była gdyby wszystkie warunki: zdrowie praca i czas byłyby spełnione jednocześnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A mnie czegoś do tego szczęścia brakuje-niby mam studia,jestem już prawie na 2 roku,znalazłam wakacyjną pracę,to co pragnę zazwyczaj się spełnia,mam swoje pasje, małe przyjemności,które skutecznie poprawiają mi humor,ale jednak czegoś brak...
miłości ![]()
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry ![]() Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2010-07-03 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
moje szczescie to szczescie moich bliskich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jestem szczęśliwa, gdy wiem, że moi bliscy nie mają żadnych poważnych zmartwień (bo takie codzienne każdy ma), kiedy są zdrowi, kiedy ja jestem zdrowa. Kiedy mogę pomyśleć, że mam gdzie mieszkać, co zjeść, że jest ktoś na kim mi zależy i mieć poczucie, że jest ktoś, komu zależy na mnie.
Szczęście odczuwam, wtedy kiedy mam pewność, że jest ktoś do kogo mogę przyjść z każdym problemem, mimo tego, że jestem typową "Zosią-samosią". Jestem szczęśliwa, gdy pomyślę, że jestem jeszcze młoda i tyle przede mną, że mogę żyć, cieszyć się, nawet wtedy kiedy czasem jest pod górkę. Nie umiem zdefiniować samego pojęcia "szczęścia". Napisałam to co czyni ze mnie szczęśliwą osobę, a takich rzeczy jest znacznie więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dla mnie szczęście to stan ducha, gdy pomimo problemów i codziennych trosk z uśmiechem wstaję rano z łóżka i nie mogę się doczekać tego, co przyniesie nowy dzień, gdy problemy i złe rzeczy w życiu nie przesłaniają mi tych pięknych i dobrych.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Szczescie? Kiedy nie mam czasu o niczym myslec i zyje w ciaglym biegu
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
szczęsliwa czuje się wtedy gdy uda mi się osiągnąć coś do czego długo dążyłam
gdy widzę rozmarzone i patrzące na mnie oczy mojego tżta gdy wszyscy moi bliscy są zdrowi, nie brakuję im pieniędzy i osiągają sukcesy i gdy ja czuję że chodzę nad chodnikami ![]()
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A dla Ciebie autrko czym jest szczescie?
Pachnie mi to jakas praca domowa... ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
w wakacje ?
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie jestem sama
![]() ![]()
![]() |
#14 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ja powinnam byc szczesliwa, nie powinnam narzekac na los, bo porownujac go do losu moich kolezanek, ich sytuacji rodzinnej czy materialnej, no to po prostu u mnie bajka. mimo to czegos szukam, nie potrafie byc szczesliwa na dluzsza chwile, mam chwile szczescia, lecz za duzo narzekam na caly swiat i jego bezsens. czegos mi jeszcze brak.ale nie wiem czego..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Szczęście to dla mnie zdrowie moje i bliskich, pewny pieniądz co miesiąc, bycie w pieknym miejscu np. w górach. Szczęście to ta mała istotka we mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Właśnie? Nie odrabiam lekcji w wakacje ![]() Dla mnie szczęście to oczywiście Pan Ukochany, jego czułe słowa, wiara we mnie, która mi już wiele razy pomogła. Pieniądze - fakt, że podobno szczęścia nie dają, nie są najważniejsze w życiu, ale ułatwiają wiele spraw, gdy się je po prostu ma. Sukcesy w życiu, te mniejsze i te większe. Znajomi, przyjaciele, rodzina. Zdrowie - główny powód do szczęścia. Może nie jestem okazem zdrowia, choruję przy byle okazji, często mam "pecha" i coś mi się stanie, ale generalnie teraz jest ok. I świadomość, że jeśli będę czegoś naprawdę pragnęła - osiągnę to. Tyle ze strony autorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Dla mnie szczęście to głównie poczucie bliskości ukochanych osób,uśmiech na na ich twarzy
![]() Szczęście daje mi również poczucie że robię w życiu coś co kocham całym sercem-dla mnie praca w warsztacie i rozwijanie pasji powodują że czuję się coraz bardziej spełniona i przez to niezwykle szczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.