|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaki prezent na ślub cywilny dla Mamy?!
Dziewczyny pomóżcie!
Nie wiem jaki kupić prezent na ślub cywilny dla mojejMamci! ![]() Wszystko mają w domu, więc nie wiem... a sama mówi, żebym "absolutnie nic nie kupowała" Myślałam o jakieś ładnej pościeli, ale... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki prezent na ślub cywilny dla Mamy?!
A może album do zdjęć? Widziałam kiedyś taki z drewnianymi okładkami co wyglądał jak skrzyneczka. Będą mieli w co włożyć zdjęcia ze ślubu i późniejszego wspólnego życia. Na pewno Mamcia się uśmiechnie po kilku latach na jego widok
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
może jakieś zdjęcie pamiątkowe w ramce?
![]() |
![]() |
#4 |
Komplikatorka
|
Duże zdjęcie w ramce, a dodatkowo weekend w SPA
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hmm album, w sumie ok, jakis duży do którego będą wkładać zdjęcia od momentu "wspólnego życia"
![]() zdjęcie pamiątkowe? hm... nie mam takiego zdjecia, które by sie nadawało, poza tym mama bedzie miała fotografa (tak kilka zdjęć zrobi) i jedno zdjęcie późniaj mama i jej TŻ chcą sobie oprawić, więc taki prezent ode mnie odpada... ![]() weekend SPA - bardzo świetny pomysł i przeleciało mi to przez głowe, ale na dzień dzisiejszy nie stać mnie na takie prezenty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No to zamów dla niej butelkę wina i wygraweruj jakąś sentencję
![]() Ja chce takie coś zobić dla swoich rodziców w dniu naszego ślubu ![]()
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wg mnie pościel jest bardzo fajnym pomysłem ![]() A może Twoja mama i jej przyszły mąż mają jakąś wspólną pasję? może jadą gdzieś w podróż poślubną (np nad ciepłe morze, wtedy możesz kupić im dwa komplety płetw i masek do nurkowania z rurkami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
wife_to_be
dobry pomysł z płetwami ! chociaż nie wiem czy dla nich ![]() a z wszsytkich propozycji (tych "normalnych" ;P) to jak na razie pozostaje przy pościeli, jakiejś np czerwonej, satynowej... takiej romantycznej dla nowożeńców ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
szlafroki super!!!! ja będę we wrześniu świadkową i mam problem, co by tu przyjaciółce kupić, myślałam o szlafrokach właśnie... zapomnialam o tym calkiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
dziękuje wam
![]() chociaż szlafrok chyba tez odpada, bo mama kupiła swojemu TŻ jakiś czas temu szlafrok, taki fajny z popielatej grubej froty, ale On jakoś nie chodzi, tylko mama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja też dostałam szlafroki, potem leżały w szafie, bo nikt ich nie nosił, więc nie wiem, czy to taki dobry prezent. No ale jak ktoś lubi...
od brata na ślub dostaliśmy piękną, średniej wielkości ramkę, srebrną, w stylu minimalistycznym, ale z klasą. Ramka była dość gruba i miała wyryty napis z naszymi imionami z przeznaczeniem na zdjęcie ślubne. Prezent fajny, ciekawy, nie przesadnie drogi i pięknie się prezentujący ![]() w taką ramkę można włożyć inne fajne zdjęcie pary i tak sprezentować. Fajnym pomysłem jest pościel. Ładna, miła w dotyku jest zawsze bardzo miłym pomysłem, tylko musisz znać wymiary poszewek. Ciekawym pomysłem są dwa ręczniki z imionami. Spotkałam się także z zestawem pięknych, kryształowych, szlifowanych kieliszków z almi-decor. Dwa kieliszki np. duże, do czerwonego wina, ładnie zapakowane są fajnym prezentem na wspólne wieczory przy winie. Pomysłów jest mnóstwo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Popieram pomysl z kieliszkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
tylko niestety w tymi kieliszkami jest długi czas realizacji, nie wyrobie się do soboty... dlatego chyba pozostane przy jakiejś romantycznej pościeli
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
pościel to fajny i praktyczny pomysł
![]() wklej zdjęcie, jak kupisz jakiś ładny komplet |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-05
|
Witam ja polecam np taki śliczny zestaw deserowy
http://www.aquabath.pl/image.php/fot...e/DSC_6021.JPG Kupiłam trochę inny mojej koleżance taki fioletowo złoty. Była zachwycona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
wizazucha
napisz w koncu co wymyslilas i czy prezent sie podobal. ja ma do kladnie taki sam problem - moja mama bierze slub cywilny pod koniec tego roku- co prawda mam jeszcze czas ale zawsze warto pomyslec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
aaa ostatecznie mama mi podpowiadziała
![]() ja tak mało bylam przekonana ![]() więc tak to u mnie wyglądało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.