|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
"PŁYNNE" suplementy przy odchudzaniu.
Hej.
Jakie znacie/stosowałyście płynne suplementy?? Po za "aqua slim", "herbapol krople odchudzające", "a-z hoodia", "planta slim", "saziadrink"?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "PŁYNNE" suplementy przy odchudzaniu.
o aqua slim jest osobny wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja stosuję płynne środki, ale nie są to środki radykalnie odchudzające. Są to tzw. posiłki zastępcze do kontroli wagi. Jest to pełnowartościowy, dobrze zbilansowany posiłek w postaci koktajlu proteinowego. Zdrowy, bo dostarcza mi wszystkie potrzebne składniki, które odżywiają ciało, a baaardzo mało kaloryczny. To bardzo ułatwia odchudzanie. Również dlatego, że sa naprawdę smaczne, i jak wypiję sobie taki czekoladowy, to mam tez zaspokojoną chętkę na słodycze, co najmniej do wieczora
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ekspedientka, a ja nazywają się te koktajle , które pijesz i gdzie można je zakupić ??
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Aha, pewnie,że jest i to pewnie nie jeden, ale ja pytam o innych płynnych suplementach, napisałam "PO ZA aqua slim, ...... " Edytowane przez agresk7 Czas edycji: 2010-07-14 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hm, ja wcześniej piłam inne, teraz odkryłam koktajle firmy Nutrilite. Ale to trzeba znaleźć osobę, która ma dostęp do tej firmy bo to tylko można dostać na takich zasadach jak np. kosmetyki Avonu - u konsultantki. Jak zdecydujesz się sprobować, to na priv mogę Ci powiedzieć kto mi przysyła takie suplementy, mam zaufanego przysyłającego, bo tutaj chyba nie można, bo będzie, że reklamuję.
czytam, tańczę po dawnemu, dbam o linię: 159cm, wiek 42- -START: 57,3 ... 56,2 ![]() ![]() "Czy popełniasz te 5 błędów i niepotrzebnie tyjesz?" - darmowy poradnik Edytowane przez ekspedientka Czas edycji: 2010-07-14 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.