![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
prawie nowy Colorstay i BourjoisWĄTEK NIEAKTUALNY!!!!!!!!!!! Mam na zamianę: Na szaro będę zaznaczać co zeszło Na niebiesko to co zarezerwowane MAKIJAŻ ***Revlon Colorstay nr 320 True Beige 2 razy użyty. Podkład mi nie służy... ![]() ***Bourjois podkład 10 Hours effect nr 75 który bardzo chętnie wymienię na trochę jaśniejszy odcień. Na 73? Podkładu jest ponad połowa. Zostawiam go sobie bo teraz w cieplejsze dni na krem brązujący jest okej ![]() ***Sephora paleta 4 cieni w różnych odcieniach fioletu kupione do wykonania makijażu ślubnego, użyte 2 razy. ***Inglot Integra zestaw 3 cieni w intensywnym fiolecie, nie ma daty ważności na opakowaniu, użyte parę razy ***Kredka Szafir czarna ***paleta 4 cieni H&M, mocno błyszczące ***Lakiery do paznokci Sally Hansen (jasny delikatny róż) ***Lakier Sephora (ciemny intensywny fiolet) ***Lakier Sephora ( orange) ***Kanbo SENSAI raczej tylko za odsypkę jakiegoś Mega fajnego pudru sypkiego... Tak z ciekawości... ![]() CIAŁO *Moschino "I love love" body lotion nowe 100ml *Nivea DNAge Odnowa komórek Serum na szyję, dekolt, ramiona 140/150ml *Clinique mini zestaw 3 kroków, typ III * Floslek Bionawilżający żel pod oczy i w okolice ust z mikrokapsułkami *Eucerin 12% Omega krem do twarzy i ciała 75ml Zdjęcia reszty kosmetyków dodałam parę postów dalej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kittie22 Czas edycji: 2010-07-23 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: prawie nowy Colorstay i Bourjois
A co to znaczy w podpisie? Sorki... Mogłabyś podać mi link bo nie wiem gdzie tego sama poszukać... Dzięx
---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ---------- Znalazłam!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za revlon? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422399
on jest do cery tłustej czy suchej? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Podkład jest do cery tłustej. Nie masz może pokładów na wymiane? Ładne są te cienie Loreal, jaki to numer?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
z podkladow mam około 1/6 estee lauder double wear 04 pebble
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
coś za *Revlon Colorstay nr 320 True Beige 2 razy użyty. Podkład mi nie służy...
![]() *Bourjois podkład 10 Hours effect nr 75 który bardzo chętnie wymienię na trochę jaśniejszy odcień. Na 73? Podkładu jest ponad połowa.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Revlon Colorstay nr 320 True Beige 2 razy użyty. Podkład mi nie służy... Kolor też nie ten. Podkład jest świeżutki, kupiony w Super pharm 2 tyg temu. *Bourjois podkład 10 Hours effect nr 75 który bardzo chętnie wymienię na trochę jaśniejszy odcień. Na 73? Podkładu jest ponad połowa. *Moschino "I love love" body milk nowe 100ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
*Revlon Colorstay nr 320 True Beige 2 razy użyty. Podkład mi nie służy...
![]() cos u mnie ?
![]() |
#14 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dodałam zdjęcia pozostałych kosmetyków! Zapraszam do wymiany, oczekuję na Waszą wyrozumiałość bo zaczynam się dopiero w tym wszystkim orientować...
![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
up
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
może Kanbo SENSAI puder odsypka raczej tylko za odsypkę jakiegoś Mega fajnego pudru sypkiego... Tak z ciekawości... bo ten jest mega...
![]() Edytowane przez magda bajtek Czas edycji: 2010-05-19 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za podkład REVLON?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za revlon?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za podklad bourjois?
moge oddac nawet kilka rzeczy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=414004 odpisz u mnie prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
dodalam fotke pedzelka u siebie
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post19454818 wlosie jest miekkie,bardzo mile i fajnie sie rozprowadza puder albo roz, nie mam niestety innego podkladu Burzujka,znalazla bys cos u mnie za Twoj podkladzik?Jestem sklonna oddac wiele ![]() pozdrawiam odpisz u mnie prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
to ja bym chciała clinique a dorzucisz może ten żel z flos leku ??
a ja bym ci dała książka i np. to z yves rocher ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- czyli chesz książke i próbke z sephory, jeśli cie interesuje to mam próbeczki podkładu pharmarecis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.